Για λογους εξασκισης στον προγραμματισμο και ειδικοτερα στην HTML αποφασισα να ξεκινησω την κατασκευη ενος site.
Με ενδιαφερει κατι απλο (τουλαχιστον στην αρχη) και που φυσικα να εχει σχεση με την αγαπη μου για τα αεροπλανα..
Η ιδεα μου ηταν αρχικα ηταν μια ιστοσελιδα για το αγαπημενο μου F-16 αλλα επειδη ειναι κατι κορεσμενο σκεφτικα να το επεκτηνω κα να φτιαξω σιγα σιγα ενα site σαν εγκυκλοπαιδια για μαχητικα αεροσκαφη... ειτε παλια ειτε νεας τεχνολογιας...
Για το καθενα θα εχει φωτογραφικο υλικο καποια ερθρα που δεν εχω ιδεα που μπορω να βρω..(πνευματικα δικαιωματα και λοιπα) και φυσικα τεχνικα χαρακτηριστικα...
Ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε αλλη προταση περι του περιεχομενου οπως και για οποιαδηποτε συνεργασια...
Ακομα αν τελικα δεν βρω κατι πιο προτοτυπο θα μου ηταν πολυ χρησιμες οτι πληροφοριες μπορειτε να μου βρειτε για καθε αεροσκαφος..
Οι πληροφοριες θα συλλεγονται και οταν πια υπαρχουν αρκετες για ενα αφος θα βγαινουν στο site...
O σκοπος ειναι η εκμαθηση της γλωσσας και προσωπικη ικανοποιηση...
Φυσικα θα υπαρχει link με το site και το forum μας για νεα μελη
Καθως και περιγραφη για το τι ακριβως κανουμε στην e-haf!!!
Παρακαλω αν εχετε καμια ενδιαφερουσα ιδεα για διαφορετικο περιεχομενο στο site να μου τοπ ειτε.
Ευχαριστω προκαταβολικα