Σελιδα των απεναντι...

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
RunnerBaylisstic

Σελιδα των απεναντι...

Δημοσίευση από RunnerBaylisstic »

το ειδα σε ενα φλορουμ μοτοσυκλετας και ειπα να το ριξω και εδω...

http://www.greekmurderers.net/index.php ... e&Itemid=1

:box:
Εικόνα
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Ναι ειναι γνωστο ,εχει αναφερθει εδω παλι αρκετα παλιοτερα.Καλως και το ξαναποσταρεις για να δουν και οσοι δεν το γνωριζουν με τι Μα^%@ς τους ταιζουν και τους πορωνουν!!!!!
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Καλό είναι να αδιαφορήσουμε...
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Rambo

Δημοσίευση από Rambo »

καλα λεει ο kongrigo
Εικόνα

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
PREDATOR

Δημοσίευση από PREDATOR »

Και η ιστορία συνεχίζεται.... Πάντα αδιαφορία, ας τους μωρε και τέτοια. Το ξέρω, θα μου πείτε ''και τι να κάνουμε?''... Δεν ξέρω... Το θέμα είναι ότι δυστυχώς μας έχουν κάνει όλους να μένουμε αδιάφοροι στον έξυπνο πόλεμο που κάνει ηΤουρκία σε εμάς χρόνια τώρα και όχι μόνο εικονικά, στον ουρανό του Αιγαίου. Το ''ωραίο'' ξέρετε ποιό είναι? Ότι τον πόλεμο τον κερδίζουν γιατί εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ...
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

δεν ξερω αν εχει αλλαξει Look η σελιδα, αλλα με τις ενοτητες της μου θυμιζει οντως μια αντιστοιχη

αν θυμαμαι καλα , τοτε, καποιος απο εμας ειχε στειλει το λινκ στο υπουργειο εξωτερικων

και λοιπον ? τι αλλαξε ?

εμεις τι αλλο να κανουμε ?
e-HAF Admin
Rambo

Δημοσίευση από Rambo »

σωστα. Μονο τα καναλια θα κανανε μεγαλο σαλο :lol:
Εικόνα

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
Άβαταρ μέλους
ster84the

Δημοσίευση από ster84the »

Τι να πει κανεις που μερικοι <<ανθρωποι>> νομιζουν οτι ετσι θα ασχοληθουμε μαζι τους,ισως καποια αλλη στιγμη με ενα καλο σεναριο στη μεση ασχοληθουμε και ΤΟΤΕ θα τους μιλησουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλή φάση...
Εχουμε κάνει τόσες γενοκτονίες βρε παιδί μου....
Α τους κακόμοιρους.
Κλασσική περίπτωση πολιτικής προπαγάνδας.
Δεν είναι κάτι τρελό αυτό που βλέπω, βασίζετε απλά σε στοιχεία που έχει η μία πλευρά.Και τέλως παντων αυτά έγιναν παλιά.
Είναι σαν να έχεις ένα σαιτ εναντίον του Μέγα Αλέξανδρου ένα πράγμα...
Δημήτρης
pilot747
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pilot747 »

Ρε παιδιά τι ΤΡΕΛΟ ήταν αυτό που είδα πάλι σήμερα?????????????????????????

Πάνε καλά οι άνθρωποι?????????????? (Αν είναι άνθρωποι δηλαδή).

Απορώ ποιος provider τους άφησε να χρησιμοποιήσουνε αυτό το domain name. Κανένας τουρκικος θα το έκανε αλλά τελος πάντων.

Η πρροπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο. Τί λέτε για ένα e-mail στην βουλή ευρωπαϊκών κοινοτήτων. Ίσως το πάρουν υπόψην για την πορεία τους στην Ευρώπη (που προσωπικά ελπίζω να μην μπουν).

Επίσεις πιστέυω πως η αδιαφορία δεν είναι αυτό που χρειάζεται. Είδατε τι έγινει και όσο αδιαφορούσαμε και για την ομονασία της FYROM.

Τσατίστικα τώρα. Να στείλω e-mail στο ΥΠ.ΕΞ. ;;;;
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

με τις ευλογιες μου!

Στειλε!
e-HAF Admin
Fantasma337
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fantasma337 »

Για να σας φύγει η απορία, σήμερα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Τούρκος που να μην πιστεύει ότι την Σμύρνη το '22 την κάψαμε ...εμείς!!!

Ούτε ένας...
ACIG Team Member
Εικόνα
ΜΑΧΙΜΩΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ (Αριστοτέλης)
thanOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από thanOS »

Ρε παιδιά, λέτε για αδιαφορία....και τι να κάνουμε δηλαδή;

Να στήσουμε αντίστοιχες σελίδες; Να επικοινωνήσουμε με το εκάστοτε ΥΠ.ΕΞ; Να πάρει ο καθ' ένας μας την εξωτερική πολιτική στα χέρια του;

Η πιο ορθή απάντηση θα ήταν να ασκήσουμε πίεση σαν Ευρωπαϊκή χώρα να γράφονται σωστά οι αναφορές, τα βιβλία ιστορίας, και οι χάρτες. Μπορεί κάτι τέτοιο να έχει γίνει και να μη το ξέρουμε βέβαια (Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία).

Θα έλεγα οτι σε αυτή τη περίπτωση οι Γάλλοι αποτελούν ένα πολύ καλό παράδειγμα με τη Γαλλική Ακαδημία η οποία στέκεται κέρβερος σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γλώσσα και την ιστορία της χώρας. (Η ψηφιοποίηση και διάθεση μέσω του διαδικτύου όλων των βιβλίων της εθνικής βιβλιοθήκης της Γαλλίας ήταν πρωτοβουλία της ακαδημίας, ρίχτε μια ματιά εδώ

Όσο για τη FYROM...λύπαμαι που το λέω, αλλά μόνο οι Έλληνες την ξέρουν ως FYROM...όλοι οι άλλοι θυμούνται και παπαγαλίζουν μόνο το Μ
0 1 1 2 3 5 8 13 21 34 55 89
chris

Δημοσίευση από chris »

αυτα ειναι ..πταισματα..οποιος εχει μπει σε κανα-διο γνωστα φορουμ καταλαβαινει...το τελευταιο ωραιο ειναι "οι Ελληνες που συνεργαστηκαν με τους Ναζι και σφαξαν τους Εβραιους,ενω οι Εβραιοφιλοι Τουρκοι(και οικονομικοι συνεργατες των Ναζι....) τους εσωσαν απο βεβαιο θανατο.."
killerwing

Δημοσίευση από killerwing »

Παιδια το κακο αρχιζει απο το ελληνικο σχολειο.....

Πριν 5 χρονια πηγαινα δευτερα γυμνασιου τοτε μια καθηγητρια ζωγραφικης μας αναγκασε να ζωγραφισουμε κατι που θα ειχα σχεση με ελληνικοτουρκικη φιλια.Εγω προσωπικα αντεδρασα με αφορμη οτι δεν μπορω να κανω φιλιες με ανθρωπους οποιοι σκωτοσαν τους προγονους μου.και ζωγραφισα την ελλαδα και την τουρκια με μπλε χρωμα. Ξερεται ποια ηταν η αντιδραση της ΑΠΟΒΟΛΗ μονοημερη,

και πριν απο ενα χρονο ειχα μια καθηγητρια στην τριτη λυκειου μας εκανε ιστορια-κομμουνιστικη προπαγανδα. Οι κουμουνιστες αντιστασιακοι εσωσαν την ελλαδα απο την φασιστικη ελλαδα και απο τον καπιταλισμο. οποιος ηταν αντιθετος με τις αποψης της ηταν φασιστας και καπιταλιστης.

Αν δεν εξαλιψουμε αυτους τους εσωτερικους μ@λ@κ@ς τοτε καλα μας κανουν οι απεναντι μας
Απάντηση