Ταράζει τα νερά του ευρυζωνικού Internet ο ΟΤΕ

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Koλ#$^^φαρδε... :evil: :evil: .... :lol: :lol:
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Palpatine

Δημοσίευση από Palpatine »

Mystic_J έγραψε:Προχθές μου έγινε αυτόματη αναβάθμιση από 512/128 σε 1024/256. Mένω Αμπελόκηπους και έχω ΟΤΕΝΕΤ
Mystic αναβαθμίστηκε και το κύκλωμα του ΟΤΕ και η παροχή internet του ΟΤΕnet (δηλαδή έχει 1024/256-1024/256 ή 1024/256-512/128)?
Naval aircraft don't land, they crash under controlled conditions
Dragon

Δημοσίευση από Dragon »

Οσοι εχουν Otenet αναβαθμιζεται αυτοματα και το κυκλωμα και ο Isp.Εγω εχω Otenet τωρα για τις αλλες εταιριες δεν ξερω τι θα κανουν.Λογικα θα διπλασιασουν τις ταχυτητες στις συνδεσεις τους και αυτες.
Εικόνα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Mystic_J έγραψε:Προχθές μου έγινε αυτόματη αναβάθμιση από 512/128 σε 1024/256. Mένω Αμπελόκηπους και έχω ΟΤΕΝΕΤ
Ενημερώθηκες γι αυτό, ή απλά το ανακάλυψες?
Δημήτρης
Rambo

Δημοσίευση από Rambo »

Εαν εχεις ΟΤΕΝΕΤ και σου βγαινει στο τtray το πρασινο τριγωνακι και κανεις διπλο κλικ θα σου ανοιξει το παραθυρο και θα σου δειξει τις ταχυτητες
Εικόνα

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
winder

Δημοσίευση από winder »

πάντως η δικιά μου 1024 ακόμα περιμένω να γίνει 2mb... :cry:
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Μια ΧΑΖΗ ερώτηση... πως θα καταλάβω ότι διπλασιάστηκε η ταχυτητά μου...? που κοιτάξω...?

πω, πω ντροπήηηηηη
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Ασε σε προλαβα εγω πιο πριν

STARSERIF έγραψε:Ερωτησης......Σε οσους κανουν την αναβαθμηση γραμμης η και της συνδεσης τουσ ειδοποιουν κιολλας η το μαθαινουν απο τυχη.....???????????? :roll: :roll:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Δεξι κλικ στο εικονιδιο του system tray αν εχεις τικαρει να σου εμφανιζετε εκει και Status.
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

Όχι, κατά τύχη το έμαθα. Βασικά ο Scorpion παρατήρησε ότι το upload μου ήταν σφαίρα σε σχέση με πριν 1 μέρα. Το τσέκαρα και είδα ότι όλα έγιναν 1024/256
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

768 kdps δηλαδή είναι το διπλάσιο του 348

άρα έγινε??? !!!
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
mmaker

Δημοσίευση από mmaker »

To πολύ μέχρι μέσα Σεπτέμβρη θα είναι σε όλους τους providers διπλασιασμένες οι γραμμές και συνδρομές.
Ήδη έχει ξεκινήσει σε πολλούς παρόχους και περιοχές! :wink:
pilot747
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pilot747 »

Στην Πάτρα λογικά μεχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε και εδώ αναβαθμίσεις. Πήγα και ρώτησα για τα φοιτητικά πακέτα τα οποία θα διπλασιαστούν επίσεις απο 384 σε 768 Κbps ή κάπως έτσι.

Συμφαίρει και λογικά θα κάνω αίτηση!
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi
Εικόνα
Micro

Δημοσίευση από Micro »

Egw pantos pou ton ioulio hxa milisi me mia kopela apo thn exipiretisi pelaton stin Otenet kai thn rwtisa gia aftin thn anabathmisi mou ixe pei oti NAI tha gini epilektika se perioxes kai sindeseis anabathmisi gia na dei o ote an mpori na sikosi sto sistimatou megaliteris taxititas shndesis kai oti oles i sindesis tha xana girisune sto arxiko tous stadio...kai malista alos enas apo thn 335th o Nikos (Ifestos) epidi den me pistreve pire kai ekane thn erotisi kai o idios kai tou ipane ta idia pragmata.....
335th_GRMicro
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Παιδιά τα πράματα είναι απλά επειδή έχω βαρεθεί να το ακούω και σε άλλα forums.
Ο πΟΤΕ έχει αρχίσει σε ΟΛΗ την Ελλάδα τις κανονικές αναβαθμίσεις και θα ολοκληρωθούν μέσα σε ένα τρίμηνο μέχρι τέλος Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου.
Το πιλοτικό πρόγραμμα ήταν όντως σε μερικές περιοχές κατά την διάρκεια του Αυγούστου και έχει λήξει πλέον.
Όσες συνδέσεις είναι του πΟΤΕ θα αναβαθμιστούν ασχέτως παροχέα. Για ανεξάρτητους παροχείς που έχουν δικό τους δίκτυο σταθερής π.χ. Vivodi, δεν έχει βγει ακόμα ανακοίνωση αν θα κάνει και αυτή διπλασιασμούς.
Τώρα για διπλασιασμούς της σύνδεσης αυτό επαφίεται στον κάθε ISP. Μέχρι τώρα οι εξής Otenet, Forthnet, Altecnet έχουν πει πως θα διπλασιάσουν και τις συνδέσεις τζάμπα.Λογικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι για να μην μείνουν έξω από το παιχνίδι.Η Forthnet έκανε μια τζιμανιά σε όσους πήραν το πακέτο της 1ης Ιουνίου με τα 117ε.Θα τους αναβαθμίσει μέχρι 768 μόνο, ασχέτως αν είχαν 512 οπότε θα έπρεπε να πάνε στο 1mbit. Για να σώσει banwith of course.
Τέλος σε μερικές περιοχές της Ελλάδας έχουν παρατηρηθεί αυξήσεις στα pings κάτι πολύ λογικό μετά τους διπλασιασμούς και το φαινόμενο αυτό πιστεύω θα γίνει πιο οξύ αν δεν αναβαθμιστεί το backbone του πΟΤΕ καθώς και το bandwith των ISP's.
H Forthnet και Οtenet μέχρι τέλος του χρόνου θα είναι στα 4Gbps σύνδεση με το εξωτερικό αλλά θέλουν και άλλο οπωσδήποτε για να φτιάξουν οι συνδέσεις.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Cannon

Δημοσίευση από Cannon »

Με μεγάλη μου χαρα διαπίστωσα οτι σήμερα η 1024/256 μου, έγινε 2048/256
:D :D :D

Δε λέω... ευχαριστημένος είμαι... αλλά αυτό το upstream 256 δε μπορούσε κι'αυτό να ανέβει λίγο ρε πΟΤΕ?... Anyway, μην είμαστε κι αχάριστοι, ε; :wink:
Κωνσταντίνος "Cannon" Οικονομίδης - SW4NLS
Εικόνα
Απάντηση