ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ..............
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
RunnerBaylisstic
-
killerwing
ευχαριστο σε ολους για τα καλα τους λογια και ευχομαι και στα αλλα παιδια να πετυχουν αυτο το στοχο.Προσωπικα κουραστηκα πολλη επειδη δουλευα, επρεπε να παρακολουθω τα εργαστηρια μου στο τει πειραια (μηχανολογια) και να διαβαζω για να δωσω πανελληνιες. χτες ξεκουραστηκε η ψυχη μου οταν το εμαθα.και ακομη το γλενταμε..................
-
killerwing
θα ηθελα να μαθω τι πραγματα( π.χ ρουχα) πρεπει να παρω μαζι μου.
Eχω καποιες αποριες:
1ov Εχω ακουσει οτι θα εχουμε 40 μερες βασικη εκπαιδευση τα ρουχα που θα λερωνονται που τα πλενουμε,σιδερωνουμε?
2ov το διαβατηριο ειμαι υποχρεωμενος να το παραδωσω? τα χριστουγεννα θα μου το δωσουν πισω για να παω διακοπες στο εξωτερικο.
σας κουρασα αρκετα θα ηθελα να μου απαντησουν μελη οποιοι εχουν περασει αυτο το σταδιο
ευχαριστο
Eχω καποιες αποριες:
1ov Εχω ακουσει οτι θα εχουμε 40 μερες βασικη εκπαιδευση τα ρουχα που θα λερωνονται που τα πλενουμε,σιδερωνουμε?
2ov το διαβατηριο ειμαι υποχρεωμενος να το παραδωσω? τα χριστουγεννα θα μου το δωσουν πισω για να παω διακοπες στο εξωτερικο.
σας κουρασα αρκετα θα ηθελα να μου απαντησουν μελη οποιοι εχουν περασει αυτο το σταδιο
ευχαριστο
-
killerwing
μην αγχωνεσε για αυταkillerwing έγραψε:θα ηθελα να μαθω τι πραγματα( π.χ ρουχα) πρεπει να παρω μαζι μου.
Eχω καποιες αποριες:
ευχαριστο
οταν ερθει η ωρα θα τα μαθεις.....
e-HAF Admin
-
killerwing
-
Baron-Rojo
Θα μπορεσεις μην σε απασχολει αυτο!killerwing έγραψε:Στις 11/9 κατα πασα πιθανοτητα μπαινω μεσα. πηρα τηλ. την σχολη ικαρων.
μου ειπα οτι ειμαι υποχρεωμενος να παραδοσω το διαβατηριο μου.δεν θα μπορεσω να ταξιδευω για τα επομενα 4 χρονια;
Θα το ζητησεις και θα το παρεις οταν ειναι να ταξηδεψεις!
8)