ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ..............

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Block50

Δημοσίευση από Block50 »

File eho ena xaderfo poy kopike logo zaladon to deftero mina.Stenohorithika oso ekeinos kai se katalavaino...Apla i zoi den einai panta oso dikaii nomizoume oti hreiazetai.Ki ego eimai fanatikos F-16akias kai logo miopias<0.25,oute kan vathmos kai mono sto ena mati>i ikaron den einai sta metra moy.Filos F-16as omos moy eipe oti afto mporei na itan paihnidi tis moiras gia na glitoso apo kati allo..Des to etsi,emena me voithise...Exalloy,esi afoy anarroseis mporeis na to epidioxeis ma axioseis..Efhomai to kalitero gia sena..
Αny mission,any time,anywhere...Εικόνα
Baron-Rojo

Δημοσίευση από Baron-Rojo »

Block50 έγραψε:File eho ena xaderfo poy kopike logo zaladon to deftero mina.Stenohorithika oso ekeinos kai se katalavaino...Apla i zoi den einai panta oso dikaii nomizoume oti hreiazetai.Ki ego eimai fanatikos F-16akias kai logo miopias<0.25,oute kan vathmos kai mono sto ena mati>i ikaron den einai sta metra moy.Filos F-16as omos moy eipe oti afto mporei na itan paihnidi tis moiras gia na glitoso apo kati allo..Des to etsi,emena me voithise...
Φιλε μου σεβαστη η αποψη σου αλλα να θυμασε κατι πολυ καλα!
Εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λεμε οταν μπουμε μεσα ειναι διαφορετικα τα πραγματα!
Δεν φανταζεσαι πως ειναι να μπενεις να φορας εστω και την εκστρατιας και μετα να αναγκαζεσαι να την βγαλεις!
Ειναι μεγαλο μανικι!Μα μεγαλο!

8)
Block50

Δημοσίευση από Block50 »

Sigoyra den sigkrinontai oi katastaseis...Apla ithela na deixo sto palikari oti ton katalavainoume...
Αny mission,any time,anywhere...Εικόνα
killerwing

Δημοσίευση από killerwing »

Μπορει να ανεβω αυριο ταναγρα πως μπορω να βρω την ομαδα για να σας γνωρισω.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

anzac-τιμος

6945-******

πιθανον να φοραω και μπλουζακι ehaf!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 23 Σεπ 2006, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
killerwing

σου κανω αναπαντητη
Manwlo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Manwlo »

Δεν θα πώ την γνώμη μου γιατί είναι λίιιγο πιο "σκληρή" από την δική σας.

Μπορεί να είναι και λάθος εκτός των άλλων...

-=Manwlo=-
Ο "Αγωγιάτης"....που έλεγε και ο Αντώνης....
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

για ποιο πραγμα αδελφε?
e-HAF Admin
Manwlo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Manwlo »

Για το θέμα πρόβλημα υγείας-παραίτηση κλπ..

-=Manwlo=-
Ο "Αγωγιάτης"....που έλεγε και ο Αντώνης....
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

και γιατι δεν μας λες ?

μια οικογενεια ειμαστε :)
e-HAF Admin
killerwing

Δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα και αποφασισα να γραψω εδω. Ακριβος σε 10 μερες παρουσιαζομαι Θηβα πυροβολικο και εχω ενδειξη ΥΕΑ. Αξιζει παιδια να ασχολειθω ειναι επιπλεον σε εμενα 8 μηνες, αντι για 9μηνο θα κανω 17μηνο. Εχω ακουσει οτι εκπαιδευση τυπου ΣΣΕ,μισθος,μορια για λιμενικο και πυροσβεστικη....

Αξιζει ομως?
Pacman

Δημοσίευση από Pacman »

ΥΕΑ κάνεις 4 μήνες εκπαίδευση όπου τα πάντα είναι προβλεπόμενα, οπότε ίσως ζοριστείς λίγο. Μετά όμως, θα είσαι σαν δημόσιος υπάλληλος. Είσαι αξιωματικός, πηγαίνεις στη μονάδα το πρωί και το μεσημέρι πας σπίτι σου, εκτός αν έχεις υπηρεσία. Οι υπηρεσίες που κάνεις δεν είναι σκοπιές και τέτοια, αλλά τίποτα αξιωματικός υπηρεσίας και τα σχετικά. Γενικά περνάς καλά και πληρώνεσαι.

Όταν η θητεία ήταν 18μηνη πιστεύω άξιζε να είσαι δόκιμος. Σε έτρεχαν 4 μήνες, αλλά μετά ήσουν κύριος κι έκανες και τουρισμό στην μεθοριακή πόλη που σε έστελναν, αν κι έκανες γύρω στους 4 μήνες περισσότερο. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο. Αν ήσουν φαντάρος όμως δεν έκανες ούτε τουρισμό, ούτε πληρωνόσουν, αλλά έτρεχες πανικόβλητος για 18 μήνες.

Όταν τα είχα φρέσκα στη μνήμη μου, έλεγα σε όσους ήταν να παρουσιαστούν να πάνε οπωσδήποτε δόκιμοι και όσοι πήγαν δεν το μετάνιωσαν καθόλου.
Τώρα όμως που έχουν περάσει πολλά χρόνια και το όλο θέμα είναι μια ανάμνηση παλιά δεν χτυπιέμαι τόσο.
Είναι επίσης μεγάλη η διαφορά στους μήνες σε σύγκριση με παλιά και γενικά ο φαντάρος δεν περνά τόσο άσχημα πλέον.

Τι να πω; Σκέψου αυτά που σου είπα για τους δόκιμους και ρώτα και κάποιον που υπηρέτησε πρόσφατα απλός φαντάρος για να σου πει πως είναι και να αξιολογήσεις την κατάσταση.

Εγώ υπηρέτησα τεθωρακισμένα, οπότε το πως περνάει ο φαντάρος ίσως να το παρουσίασα πολύ μαύρο (χίλιες φορές ειδικές δυνάμεις όπου τρέχεις για κάποιο λόγο :lol:). Ρώτα και κάποιον από πυροβολικό για μια πιο έγκυρη περιγραφή.
Άβαταρ μέλους
would_love_to_be_a_pilot

Δημοσίευση από would_love_to_be_a_pilot »

Εγώ απ'ότι θυμάμαι θες και βυσματάκι για να σε πάρουν δόκιμο τελικά...

@pacman

που ήσουν ΤΘ?Σειρά?
τρεχω στην ταρατσα να δω τα αεροπλανα...
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Οι δόκιμοι έκαναν πέντε μήνες παραπάνω θητεία τουλάχιστον όταν ήμουν φαντάρος εγώ το 2001.
Τώρα δεν γνωρίζω.
Δόκιμοι πάνε όσοι είναι Πανεπιστημίου και σε ελάχιστες περιπτώσεις κατώτερων σχολών.
Βασικά δεν ήθελε βύσμα ενώ μπορούσες να κοπείς πολύ εύκολα συνήθως στα αγωνίσματα.
Ακόμα κι έτσι πήγαινες μετά ΛΥΒ.
Τώρα πρέπει να έχουν και λέϊζερ για όπλα εεε; :P :P
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
killerwing

Τωρα ειναι η θητεια 12 μηνες + 5 μηνες για τους εφεδρους
Εγω κανω μειωμενη θητεια 9 μηνες. Αν θελω να παω ΥΕΑ πρεπει να κανω 17 μηνο και οχι μειωμενη θητεια
Απάντηση