Όχι στα Τσιγάρα, όχι στο Ποτό
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Όχι στα Τσιγάρα, όχι στο Ποτό
...αφου αφηνανε τοσα χρονια τα πραγματα στο φλου και δεν ενδιαφεροτανε κανεις για το θεμα, ασχετα αν μερικοι "γκαριζανε", τωρα θυμηθηκανε πως δεν ειναι καλο τα παιδια κατω των 16 να καπνιζουνε και να πινουνε
ο καλος μας υπουργος θα "αποφασισει" με νομο λεει την ποτο απαγορευση και το φουμαροκαπνισμα στα πιτσιρικια, αφου φυσικα πρωτα τα αφησαμε να εθιστουν, και αφου αφησαμε τα περιπτερα απεναντι απο τα σχολια αντι να πουλανε σοκολατες και καραμελες στα παιδια, να κανουν τζιρο στα τσιγαρα!
η απειλη για τους μαγαζατορες ειναι αφαιρεση αδειας εξασκησεως επαγγελματος ή και κλεισιμο της επιχειρισης
οταν με το καλο θα κανουμε τον νομο μετα θα λεμε πως δεν εχουμε το καταλληλο προσωπικο για να ασκησει τους ελεγκτικους μηχανισμους
ρε γιαουρτιααααααααααααααααααααα και κλοτσιες!!!!!!!!!!!!!!!
ο καλος μας υπουργος θα "αποφασισει" με νομο λεει την ποτο απαγορευση και το φουμαροκαπνισμα στα πιτσιρικια, αφου φυσικα πρωτα τα αφησαμε να εθιστουν, και αφου αφησαμε τα περιπτερα απεναντι απο τα σχολια αντι να πουλανε σοκολατες και καραμελες στα παιδια, να κανουν τζιρο στα τσιγαρα!
η απειλη για τους μαγαζατορες ειναι αφαιρεση αδειας εξασκησεως επαγγελματος ή και κλεισιμο της επιχειρισης
οταν με το καλο θα κανουμε τον νομο μετα θα λεμε πως δεν εχουμε το καταλληλο προσωπικο για να ασκησει τους ελεγκτικους μηχανισμους
e-HAF Admin
Re: Όχι στα Τσιγάρα, όχι στο Ποτό
Anzac έγραψε:
Και αλλα πολλα θελουν Τιμο,να αρχιζω να γραφω?
Καλά τα λες...υποτίθεται...αλλά έχει δει κανείς κάνα μπάρμαν να αρνείται να δώσει ποτό σε ανήλικό ή να ζητάει ταυτότητα;Ή περιπτερά/ου να αρνείται να δώσει τσιγάρα σε ανήλικο;Υποτείθεται ότι στους κάτω των 17 απαγορεύεται η κατανάλωση οινοπνευματοδών αλλά και πάλι τι έχουν δει τα μάτια μου!!!
Εγώ ξέρω ότι το ''παιχνίδι'' θα χαθεί τελείως αν επιβληθεί απαγόρευση και όποιο άλλο μέτρο καταστολής.
Καταπολέμηση δεν γίνεται με απαγορεύσεις και πρόστιμα.Ένας νόμος είναι ήδη αποτυχημένος αν δίνει βαρύτητα στις ποινές-τιμωρίες παραβατών του νόμου εξ' αρχής.
Αντίθετα αυτές οι μέθοδοι έχουν άλλο σκοπό......το εξτρά εισόδημα για το κράτος και όχι μόνο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alexander την 26 Σεπ 2006, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλυτερα να το αφησουν φλου. και ας καπνιζουν κ ας πινουν. ΝΤΡΟΠΗ σα τους ξενους θα γινουμε κ τα παιδια μας ολο το νου τους εκει θα τον εχουν πως να καπνισουν κρυφα η να πιουν κ να μπεκρουλιασουν.τουλαχιστον τωρα αλλα ειναι απαγορευμενα κ κανουν αλλα πραματα.αποψη μου.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.

Ελα ρε παιδια σιγα τα οα.Ξεχνατε οσοι απο εσας καπνιζατε ποτε ξεκινησατε το τσιγαρακι?
Δηλαδη εαν τα απαγορευσουν τι θα γινει?Τιποτα.Και δεν φταει τελικα η πολιτεια για ολα.Αμαν αυτη η καραμελα.Εμεις δεν εχουμε ευθυνη?Πρωτα απο ολα οι γονεις φταινε που αντι να τα μαζεψουν τα παραμυθιαζουν με μπουρδες περι συστηματος.Οχι ολοι.Ενα ποσοστο.
Αποψη μου.
Δηλαδη εαν τα απαγορευσουν τι θα γινει?Τιποτα.Και δεν φταει τελικα η πολιτεια για ολα.Αμαν αυτη η καραμελα.Εμεις δεν εχουμε ευθυνη?Πρωτα απο ολα οι γονεις φταινε που αντι να τα μαζεψουν τα παραμυθιαζουν με μπουρδες περι συστηματος.Οχι ολοι.Ενα ποσοστο.
Αποψη μου.

Σωστοτατος...δεν λεμε οτι φταιει η πολιτεια...Πανω απ' ολα και για πολλα φταιει το οικ. περιβαλον.Απο κει ξεκινουν πολλα κακα λογο αδιαφοριας, καθημερηνοτητας ,δουλειας πολλα απο τα οποια (κακα) τα ακουμε στις ειδησεις τον τελευταιο καιρο.
ΑΑΑ εγω παντως τσιγαρο εκανα στον στρατο.
..ατιμες γηναικες
Τωρα το εκοψα
...ελπιζω για ποοολυυ καιρο 
ΑΑΑ εγω παντως τσιγαρο εκανα στον στρατο.
Τωρα το εκοψα
μαλλον δεν καταλαβεςDragon έγραψε:Ελα ρε παιδια σιγα τα οα.Ξεχνατε οσοι απο εσας καπνιζατε ποτε ξεκινησατε το τσιγαρακι?
Αποψη μου.
μιλαμε για παιδια απο 10 ετων (ισως και λιγοτερο) και μεχρι 16-17
πιστευεις οτι το ιδιο μυαλο εχουν αυτης της ηλικιας με εμας ?
πιστευεις οτι οι γονεις μπορουν να σταθουν εμποδιο μποστα σε μια κακοπαρεα απο το σχολειο? που θα βαλουν το πιτσιρικι να καπνισει για να μην γελανε οι αλλοι μαζι του ?
ή ειναι τελικα ο Γυμνασιαρχης και ο επιστατης υπευθυνοι που δεν ελεγχουν τις κρυφες γωνιες και τις τουαλετες στα σχολεια?
e-HAF Admin
Πρωτιστως φταινε οι παρεες και ολα τα καθιζηματα που περιτριγυριζουν τα σχολεια για να πουλησουν οτι θελουν και να βγαλουν λεφτα. Δευτερευωντος φταιει το σχολειο και η οικογενεια. Και φυσικα τωρα με αυτη την απαγορευση φταιει κ το κρατος που το μονο θα κανει ειναι να βαλει αλλο ενα εμποδιο στην προσωπικη ελευθερια των παιδιων και αντι να τα αφησει να εκφραστουν ελευθερα θα τα βαλει σε καλουπια να κανουν αυτο που θα απαγορευεται.
Προσωπικα δεν καπνιζω κ μου τη σπαει αφορητα οταν καπνιζουν οι διπλανοι μου κ ερχεται ολο το ντουμανι πανω μου.
Τωρα για τη καραμελα δυστυχως σαυτο το "κρατος"-ο Θεος να το κανει-ο ενας την πεταει στον αλλο γιατι απλα κανεις δεν ασχολειται σοβαρα και οσοι πανε να ασχοληθουν χανονται...και για να γλιτωσεις το ψυχιατρειο αναγκαζεσαι ειτε να το παιξεις τρελλος ειτε να πας με τα νερα τους.Γιατι οι μισοι καβαλανε τους αλλους μισους και οταν αλλαξουν οι καιροι οι μισοι αδικημενοι που ξαναβρηκαν το δικιο τους καβαλανε αυτους που τους καταπατουσαν και τρεχα γυρευε τη κολοκυθια...η καλυτερα ποιος θα βγαλει το ματι του αλλου αντι να ασχολουνται με το πως θα κρατησουν τα ματια τους ανοιχτα να ξεστραβωθουν...δε μιλαω αλλο θα συγχιστω!!! 8)
Προσωπικα δεν καπνιζω κ μου τη σπαει αφορητα οταν καπνιζουν οι διπλανοι μου κ ερχεται ολο το ντουμανι πανω μου.
Τωρα για τη καραμελα δυστυχως σαυτο το "κρατος"-ο Θεος να το κανει-ο ενας την πεταει στον αλλο γιατι απλα κανεις δεν ασχολειται σοβαρα και οσοι πανε να ασχοληθουν χανονται...και για να γλιτωσεις το ψυχιατρειο αναγκαζεσαι ειτε να το παιξεις τρελλος ειτε να πας με τα νερα τους.Γιατι οι μισοι καβαλανε τους αλλους μισους και οταν αλλαξουν οι καιροι οι μισοι αδικημενοι που ξαναβρηκαν το δικιο τους καβαλανε αυτους που τους καταπατουσαν και τρεχα γυρευε τη κολοκυθια...η καλυτερα ποιος θα βγαλει το ματι του αλλου αντι να ασχολουνται με το πως θα κρατησουν τα ματια τους ανοιχτα να ξεστραβωθουν...δε μιλαω αλλο θα συγχιστω!!! 8)
Jester