ΔΕΝ ειναι χωρος εδω για να ποσταρωνται Torrent παιδια.Προσεχτικα λιγακι τα λινκ που δινεται οκ?!!
Σημειωση:Δεν εβγαλα εγω το λινκ οποτε δεν ξερω αν ηταν απο Torrent.Απλα ειναι οτι ειναι removed και απλα επισημαινω εστω και προλυπτικα.
STARSERIF έγραψε:ΔΕΝ ειναι χωρος εδω για να ποσταρωνται Torrent παιδια.Προσεχτικα λιγακι τα λινκ που δινεται οκ?!!
Σημειωση:Δεν εβγαλα εγω το λινκ οποτε δεν ξερω αν ηταν απο Torrent.Απλα ειναι οτι ειναι removed και απλα επισημαινω εστω και προλυπτικα.
h ekdosh pou exei bgei se torrent einai h deluxe oxi h aplh kai exei kai crack
dokimazontas to demo sto systhma mou me xp me ola high kai ultra high ta perisootera mporw na pw oti sta xp eimai eyxaristhmenos ara pistyew sta vista tha nai poly kala elpizw
Είναι αστείο να δίνουμε τόσα χρήματα για εξοπλισμό (PC , οθόνες, κάρτες γραφικών, περιφεριακά) και να μήν πληρώνουμε να πάρουμε original την αιτία που πετάμε τόσα χρήματα και συνήθως έχει το μικρότερο κόστος.
Κάποιοι έφτιαξαν αυτό που απολαμβάνουμε και είναι δίκαιο να πληρωθούν για την δουλειά τους. Μπορεί να κατεβάσουμε τζάμπα κάτι απο το internet αλλα με σε κάποια στιγμή είναι τουλάχιστον έντιμο να το αγοράσουμε.
Ο σοβαρός gamer δέν είναι της κόπιας και δέν είναι θέμα εξυπνάδας το να κατεβάσεις μιά κόπια με ένα crack. Θα το κατέβαζα για να το δώ αλλα άν μου άρεσε θα το αγόραζα όταν θα κυκλοφορούσε. Ατυή είναι η δική μου άποψη.
Δέν θα μιλούσα με κάποιον για ένα game άν γνώριζα πως δέν έχει αγοράσει το original.