Flight Simulator X

Microsoft Flight Simulator Area

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ster84the

Δημοσίευση από ster84the »

Orion έγραψε:Είναι αστείο να δίνουμε τόσα χρήματα για εξοπλισμό (PC , οθόνες, κάρτες γραφικών, περιφεριακά) και να μήν πληρώνουμε να πάρουμε original την αιτία που πετάμε τόσα χρήματα και συνήθως έχει το μικρότερο κόστος.

Ε!Ακριβως γι'αυτο και τα κατεβαζουμε επειδη δινουμε σε ολα αυτα που προανεφερες χρηματα(καποτε διναμε στα ηλεκτρονικα εκεινα με το 20αρικο αλλα πανε αυτα),σιγα μην δωσω λεφτα για να παρω ενα παιχνιδι original,και για το συγκεκριμενο που μιλαμε κατι ακουσα οτι θα κοστιζει 80euro :shock: ,προτιμο να παρω κανενα περιφεριακο :wink: quote]
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ελπιζω με τις αποψεις που αναπτυχθηκαν να μην το γυρισουμε σε προσωπικο επιπεδο!

ok?
e-HAF Admin
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Βασικα εξαρταται πως το βλεπει κανεις.εγω που θελω να παιζω 100 παιχνιδια το χρονο δε μπορω να δινω 40 ευρω για να τα παρω ολα.παλια τα παιχνιδια ειχαν 10000 δραχμες και ειχαν κ μανουαλ και χαρτες και οδηγο κουμπιων και καμια αφισα δωρο και ειχαν κ κουτια σα τα τετραδια τα μπλε των 80γρ. και μου αρεζε να τα αγοραζω. Μετα απλα για μενα βγηκε το CD/DVD-R. Και μετα βγηκε το βιντεο κλαμπ που εχει ολα τα παιχνιδια με 2 ευρω.παρτα τερματισετα και σε 5 μερες το δινεις πισω και αντε γεια!
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Diver

Δημοσίευση από Diver »

Καλησπερα

Προσωπικα πιστευω οτι η αγορα του FSX η' οποιουδηποτε αλλου game ειναι πλεον προσωπικη υποθεση του καθενος,ΑΛΛΑ!

Απο τη στιγμη που ειμαστε φανατικοι σε κατι και επιθυμουμε αυτο να ειναι και 100% σταθερο,η λυση ειναι μονη και ειναι αυτη της αγορας.Απο προσωπικη εμπιρεια εδω εχω καταληξη,οποτε τα σκαω,για να εχω και καποιο να βριζω,διαλεξτε ποιον!Αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος που εχω γλειτωσει απο αναρυθμητα προβληματα στα αγαπημενα μου games.

Fly Safe
Diver
Εικόνα
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Επειδή παρακολουθώ τις FS λίστες, κάποια νέα για το FS-X.
Τα πράγματα για το scenery της Ελλάδας είναι τραγικά.( Φώτο από μέλος άλλης FS λίστας).
Καμμία σχέση με το FS2004 που υπάρχει accurate scenery και αεροδρόμια.

http://avsim.com/greece/scenery/index_main.htm
http://www.greekairportsproject.gr/

Όποιος ενδιαφέρεται να πετάει κατά κόρον στην Ελλάδα ας ξεχάσει το FS-X για κανα 6μηνο τουλάχιστον μέχρι να βγει κάτι αξιόλογο από τα παιδιά της ελληνικής FS κοινότητας.
Τώρα αν θέλει να πετάει στην Αμερική η οποία φαίνεται να είναι η μόνη ήπειρος η οποία απεικονίζεται σχεδόν σωστά, ας το βάλει.
Διάβασα πως η πτήση είναι αρκετά Smooth χωρίς ψιλοκολλήματα αλλά αν δεν το δω δεν το πιστεύω.
Από το καλοκαίρι και μετά θα δούμε να βγαίνουν καλά πράγματα πιστεύω.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

manik έγραψε:Επειδή παρακολουθώ τις FS λίστες, κάποια νέα για το FS-X.
Τα πράγματα για το scenery της Ελλάδας είναι τραγικά.( Φώτο από μέλος άλλης FS λίστας).
Καμμία σχέση με το FS2004 που υπάρχει accurate scenery και αεροδρόμια.

http://avsim.com/greece/scenery/index_main.htm
http://www.greekairportsproject.gr/

Όποιος ενδιαφέρεται να πετάει κατά κόρον στην Ελλάδα ας ξεχάσει το FS-X για κανα 6μηνο τουλάχιστον μέχρι να βγει κάτι αξιόλογο από τα παιδιά της ελληνικής FS κοινότητας.
Τώρα αν θέλει να πετάει στην Αμερική η οποία φαίνεται να είναι η μόνη ήπειρος η οποία απεικονίζεται σχεδόν σωστά, ας το βάλει.
Διάβασα πως η πτήση είναι αρκετά Smooth χωρίς ψιλοκολλήματα αλλά αν δεν το δω δεν το πιστεύω.
Από το καλοκαίρι και μετά θα δούμε να βγαίνουν καλά πράγματα πιστεύω.

Άν ήθελες και άλλες χώρες μαζί στο first release θα ήταν 7-8 dvd..

Wait and you will see.. :twisted:
Εικόνα
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

raptor έγραψε: Άν ήθελες και άλλες χώρες μαζί στο first release θα ήταν 7-8 dvd..

Wait and you will see.. :twisted:
Έχεις δίκιο για το μέγεθος του scenery μιας και του X-Plane το νέο world scenery 8 τόσο είναι.
Αλλά τόσο χάλια default scenery Ελλάδας ούτε το FS2002 δεν είχε. Μάλλον μας έχουν βάλει με την Αφρική αλλιώς δεν δικαιολογείται τόση άμμος!!
:P
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Manwlo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Manwlo »

Από τις 1ες "έρευνες"..

Μάς έχουν βάλει σε ένα παλέτο σχεδόν μόνους, με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σκηνικό και textures.

Το όλο σκηνικό μου θυμίζει FS98 χωρίς να υπερβάλω καθόλου!!

Όλα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΑ (ακτές κλπ)

Ένα σκέτο μάυρο χάλι...

Είδωμεν..

-=Manwlo=-
Ο "Αγωγιάτης"....που έλεγε και ο Αντώνης....
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

....ειναι μακετο τουτο το εργο?
e-HAF Admin
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Ελα ρε παιδια...απλα εχουν προβλεψει οτι σε μερικα χρονια η μιση Ελλαδα θα εχει μετατραπει σε ερημο απο την επερχομενη ξηρασια....μεχρι τοτε σο λεει θα πετανε Flight SimulatorsΧ οπωτε.....................Αισιοδοξοι...... :lol: :lol: :lol:
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
PREDATOR

Δημοσίευση από PREDATOR »

Και μετά μου λέτε να το αγοράσω.... ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! :)
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
Georgegrm
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgegrm »

Εγω παντος παλικαρια το εχω ειδη παραγγειλει original.
:D :D
Τοσο καιρο το περιμεναμε....
Diver

Δημοσίευση από Diver »

Manwlo έγραψε:Από τις 1ες "έρευνες"..

Μάς έχουν βάλει σε ένα παλέτο σχεδόν μόνους, με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σκηνικό και textures.

Το όλο σκηνικό μου θυμίζει FS98 χωρίς να υπερβάλω καθόλου!!

Όλα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΑ (ακτές κλπ)

Ένα σκέτο μάυρο χάλι...

Είδωμεν..

-=Manwlo=-
Καλημερα

Πραγματικα αυτο που ειδα ειναι ενα μαυρο χαλι και μονο!!!
Εχθες το πηρα επ'ομου και γυρνωντας σε αεροδρομια,κοιτωντας υψομετρικα κ.λ.π,επαθα!!!Εχει τετραγωνιστη η επιφανεια σε μερικα σημεια σε τετοιο βαθμο που δε πιστευεις αυτο που βλεπεις!
Ομολογω πως δε το περιμενα,μιας και πληροφοριες απο FS Insider ελεγαν οτι αυτη τη φορα ειχε πεσει ιδιαιτερο βαρος στην Ευρωπη.
Παντως τα ιδια συμβαινουν και αλλου,μια βολτα στη Φρανκφουρτη-EDDF και το κλεινεις αμεσως!!!
Diver
Εικόνα
Manwlo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Manwlo »

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Στην ομάδα τησ HST (Hellas Scenery Team) έχουμε έναν τύπο ο οποίος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ σε γνώσεις. "Γέρος" αυτοχαρακτηρίζεται αλλα ειναι ΜΑΝΟΥΛΑ!

Ήδη μελετάει (προσέξτε, όχι διαβάζει) το FSX SDK και έχει βγάλει καλά συμπεράσματα. Ίσως και να διορθώνεται η κατάσταση.
Αλλά το ερώτημα παραμένει.

Γιατί να χρησιμοποιήσω το FSX (original ή από τον Jack Sparrow) αφού μας γέιωσαν σαν χώρα;;

Anyway...
Είδωμεν...

-=Manwlo=-
Ο "Αγωγιάτης"....που έλεγε και ο Αντώνης....
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Manwlo έγραψε: Γιατί να χρησιμοποιήσω το FSX (original ή από τον Jack Sparrow) αφού μας γέιωσαν σαν χώρα;;

Anyway...
Είδωμεν...

-=Manwlo=-

Άπιστεεε... :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Απάντηση