Καλησπέρα.
Αν και εγώ δεν πετάω καθόλου θα πω κάτι που το είχα ξαναπεί.
«Όποιος καμαρώνει το άσπρο άλογο με τον καβαλάρη να προσπαθήσει να ανέβει και αυτός σε άσπρο άλογο και όχι να τον ρίξει»
Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η "μυστικοπάθεια" της 391 (Αλήθεια πόσα μέλη έχει

)
όσο αφορά το πως εκτελούν τις αποστολές της.
Εγω ξέρω ότι η ομάδα είναι χωρισμένη σε
2 forum.
Γύρισα από τις καλοκαιρινές διακοπές και έπρεπε μπω στην διαδικασία να κάνω πάλι log-in. Γιατί

Σε εξυπηρετούσε αυτό το σπάσιμο
Μπορεί και ειλικρινά το λέω αυτό να το είχα προτείνει αυτό, δεν το θυμάμαι.
Αν το είχα προτείνει ΤΩΡΑ πιστεύω ότι είναι λάθος και πρέπει να το παραδεχτώ.
Εγώ ξέρω ότι τa post που γίνονται καθημερίνα, όσο πάνε και λιγοστεύουν και στα 2 forum (3 στην περιοχή πτήσεων και 17 σε αυτό και αυτές με το ζόρι).
Λέμε για την Ομάδα...
Εγώ ξέρω ότι η μια Ομάδα έχει γίνει δύο Ομάδες.
Η μια (391) ζει και βασιλεύει (αν και όταν εντάσονται σε αυτή μέλη μετά από λίγο, αποχωρούν) θεωριτικά τουλάχιστον γιατι νέα της δεν ξέρουμε, και η υπόλοιπη ομάδα προσπαθεί

να κάνει εκπάιδευση.
Εγώ ξέρω ότι η ομάδα έχασε πολλά μέλη. Εγώ, όμως ξέρω την μια όψη του νομίσματος. ΚΑι όποτε ρώτησα επί της ουσίαςμου είπαν μισόλογα.
Δεν ξέρω αν βοήθησαν τα παραπάνω, προσωπικά είμαι πολύ μπερδεμένος, το σίγουρο είναι ότι την e-haf δεν την αφήνω γιατί από πίσω υπάρχει μια μεγάλη μου, αγάπη...
Υ.Γ.
1) Τελικά αντί να είμαστε ΕΝΑ, e-haf, readines, heat, ψιτ, πιτ, Aces-High.gr και να κάνουμε κάτι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ μια φοβερή ΟΜΑΔΑ έχουμε χωριστεί και "τσακονόμαστε" ...μεταξύ μας και με τους άλλους για (ναι, τους κατηγορώ) προσωπικές φιλογοξίες
2) Ενα σπίτι κάνει 2 χρόνια να χτιστεί και 2 ώρες να γκεμιστεί.
3) Μην φοβάστε εγώ δεν έχω... κωδικούς ... για να τους δώσω αλλού
4) Δεν φ*** εκει που τρώω.
5) Βαράτε ελεύθερα...