Ναι ξαφνικά απόγευμα Παρασκευής μου λένε έρχεσαι Κρήτη;Εγώ με τη μία λέω ναι και θα είναι ευκαιρία να δω τσους Κρητικούς φίλους από την eHAF...manik,maverick...παίρνω τηλ το manik και του λέω έρχομαι.....
Έτσι λοιπόν μπούκαρα στο παποράκι της γραμμής(γ****α τα παπόρια της Κρήτης) και μετά από 9 ώρες πάτησα στη μεγαλόνησο.
Βγήκαμε και πήγαμε Χερσόνησο,και μετά με φιλοξένησε 1 μέρα σπίτι που είναι στο Ηράκλειο

Μου έδειξε και το TACAN Ηρακλείου,το radar των S-300,το παλίο radar του N.A.T.O κ.α.
Πέρασα πολύ ωραία μου έδειξε όσα μέρη της πόλης μπορούσε στο χρόνο που διαθέταμε-->Παλιά Ναυπηγεία,Πλατεία Ελευθερίας,την παλιά πόλη,....στο μουσείο......(απ' έξω

),τους πεζόδρομους (καλό πράμα κυκλοφορεί στην Κρήτη

)
Βέβαια δεν θυμηθήκαμε να πάρουμε τηλ. τον atsali_p να συναντιόμασταν....
Συναντηθήκαμε και με τον ''παππού'' φίλο maverick τα είπαμε,παίξαμε και μπουνιές,τσακωθήκαμε άγρια.........................πλάκα κάνω............
Η φιλοξενία ήταν τέλεια/άψογη/φοβερή και ιδίως η φανταστική μητέρα του,που έκανε τα πάντα για να με περιποιηθεί και να περάσω καλά....& που αν έμενα για καμιά βδομάδα σπίτι του θα έφτανα τα πολυπόθητα 70 κιλά!!! icecream ....Σας Ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ και να είστε όλοι καλά

respect
Το μόνο παράπονο που έχω από το φίλτατο Νίκο είναι ότι δεν με έμαθε να κάνω σούζες...

:biggrin: :biggrin:
Επίσης ο αθεόφοβος έλεγε στο 7 μηνών ανιψάκι του να μου ρίξει 5Φ

........

...Α τσις 3 κρητικές πίτες τις τσάκισαααα...όποιος γνωρίζει το μέγεθος του σουβλακίου αυτού θα με καταλάβει :em1:
Ευχαριστώ bravo