F16 πανω απο την Θεσσαλονικη
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Περασαν θανο. σημερα το μεσημερι στις 1440. τα α/φ στις δοκιμαστικες περνανε μονα. περασαν κατα σειρα f16,m2000,f16,f4. nomizw htan k kana2 mona akomh ta opoia de prolava...synolika ekanan 2 i 3 perasmata.egw 2 eida. to allo to exasa.ta e/p de ta eida giati den hmoyn kedro.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Falconeye έγραψε:![]()
![]()
Nai ontws einai mono dokimastikes ptiseis.Pantws shmera den eixe fly by... tha kanw mia magia na paw aerodromia mpas kai parw mati ti paizei kai an fainontai apo ta doll.H alli pleura einai apo Peraia sto Theros kafe kai blepeis thn pista tou Makedonia.Xalara aderfia kafe kai F16.Ga...la se lew trela.Ante kai meta apo mia ebdomada h giorti kai high up.
eeeeee είμαι περαία και σε πληροφορώ κανένα δε σηκώνεται από μίκρα...
όλα από μακριά ερχονται....
έχω σημείο που περνάνε πολύ κοντά και πολύ χαμηλά... ελπίζω να μας κάνει καλό καιρό... και μιλάω για φώτο με zoom 9X στα 6MP... είπατε τίποτα????
ααα μπορεί και να έχω και μια 8αρα Cannon 350D... αμάν θέλω και δεύτερο τρίποδα...
φτού...
Arty out...
Arty out...

-
Baron-Rojo
-
pilot747
- Επικοινωνία:
Καλά η 350D είναι κορυφαία. Και σε συνδιασμό με ένα τηλεφακό οπως έχει και ένας φίλος το έχω αγγαρεία κάθε φορά που ακούει αεροπλάνο να βγάζει photo. Και είναι και κορυφαίες. 
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

Η πρώτη διέλευση ήταν πραγματικά χαμηλή και πωρωτική.Μάρεσε πολύ το πρώτοΑ7 με την λεοπαρδαλέ βαφή...Κορυφαίο.Άντε τώρα ότι δούμε στη γιορτή της αεροπορίας.Αν είμαι τυχερός θα βρεθώ Λάρισα.Πέφτει Σαββατοκύριακο?Ξέρει κανείς?ster84the έγραψε:Μολις τελειωσε η παρελαση και εγιναν και οι 4 διελευσεις απο την Π.Α,οι διελευσεις γινανε σε τετραδες απο Μ2000,F 16,A 7 και F 4,η πρωτη εγινε αρκετα χαμηλα και μπορουσες να διακρινεις τις τιροπιτες που παραλιγο να ακουμπισουν.
Μου σηκωθηκε η τριχα παλι!
-
Baron-Rojo
-
Επισκέπτης