εχουμε ΠΟΛΥ νεους εδω μεσαCaliper έγραψε:Το Starfighter?..αυτή τη σαϊτα?pyrforos έγραψε:εγω να δω τον "Ολυμπο " σε πτηση live και τι αλλο στον κοσμο...
Χαχαχαχα
Ο Τιτανικός των αιθέρων![]()
![]()
F16 πανω απο την Θεσσαλονικη
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

υπαρχουν 2 τροποι
1. να κανεις λογαριασμο στο file area μας ( www.e-haf.org/mambo ) , να κανεις δικο σου gallery και να τις ανεβασεις εκει (μετα θα εχουν ολες το υδατογραφημα e-HAF)
2. κανεις οτι λεει εδω
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=3029
thanks
1. να κανεις λογαριασμο στο file area μας ( www.e-haf.org/mambo ) , να κανεις δικο σου gallery και να τις ανεβασεις εκει (μετα θα εχουν ολες το υδατογραφημα e-HAF)
2. κανεις οτι λεει εδω
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=3029
thanks
e-HAF Admin
Γειά σας,
Τα είδα κι εγώ. Απο την τηλεόραση βέβαια. Τα έδειχνε η ΕΡΤ δορυφορικά, καθώς κι ένα απο τα κανάλια της Κύπρου.
Πρόσεξα κι εγώ τον τίγρη. Και μάλιστα τον έδειξα και του γιού μου
Αλλά ο κάμεραμαν κι ο εκφωνητής ήταν για κλάματα. Είδαμε μόνο τις δύο πρώτες διελεύσεις. Τις άλλες απλώς τις ακούσαμε.
Όπως ακούσαμε κι ένα σωρό ανακρίβειες. Άσε που άλλο τμήμα της παρέλασης έδειχνε η κάμερα και για άλλο οπλικό σύστημα μίλαγε ο εκφωνητής
Άντε εσείς οι τυχεροί θα τα δείτε κι από κοντα στα διάφορα αεροδρόμια μεθαύριο.
Ελπίζω να δούμε καμμιά φωτογραφία στο site, εμείς που είμαστε μακρυά
Νίκος
Τα είδα κι εγώ. Απο την τηλεόραση βέβαια. Τα έδειχνε η ΕΡΤ δορυφορικά, καθώς κι ένα απο τα κανάλια της Κύπρου.
Πρόσεξα κι εγώ τον τίγρη. Και μάλιστα τον έδειξα και του γιού μου
Αλλά ο κάμεραμαν κι ο εκφωνητής ήταν για κλάματα. Είδαμε μόνο τις δύο πρώτες διελεύσεις. Τις άλλες απλώς τις ακούσαμε.
Όπως ακούσαμε κι ένα σωρό ανακρίβειες. Άσε που άλλο τμήμα της παρέλασης έδειχνε η κάμερα και για άλλο οπλικό σύστημα μίλαγε ο εκφωνητής
Άντε εσείς οι τυχεροί θα τα δείτε κι από κοντα στα διάφορα αεροδρόμια μεθαύριο.
Ελπίζω να δούμε καμμιά φωτογραφία στο site, εμείς που είμαστε μακρυά
Νίκος
TODO POR LA PATRIA