Παντος καιρού.thundercat έγραψε:Το Σαββατο πρωι θα είμαι Λαρισα.Ποιος αλλος ειναι μαζι μου?
Μαλλον θα ειμαι με τον βασίλη τον GRaecuS.
Γιούχουυυ![]()
![]()
Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας "2006"
-
thundercat
-
pilot747
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα παιδιά...
Μόλις γύρισα από την 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα. Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι δεν με άφησαν να τραβήξω φωτογραφίες
λόγω προφανώς της ΝΑΤΟϊκής άσκησης, ή δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο.
Τα στατικά εκθέματα ήταν 3 Α-7, το ένα με όλα τα όπλα γύρω γύρω με τα οποία μπορεί να οπλιστεί, 1 στατικό, και ένα ακόμα με ανοιχτό κόκπιτ που μπορούσες να δείς τα πάντα.
1 F-16, που αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν Block 30. Aλλα δεν είμαι απολύτως σίγουρος.
Και τέλος 1 Μirage 2000 μονοθέσιο.
Επίσης είχανε και αντιαεροπορικά κανόνια με τα βλήματα τους.
Το καλό ήταν το ότι 100 μέτρα παρακάτω στον διάδρομο, Α-7 και F-16 απογειώνονταν και προσγεειώνονταν συνέχεια. Είδα και ένα Spartan να τροχοδρομεί αλλά όχι να απογειώνεται.
Λίγο παρακάτω επίσης υπήρχε και ένα ελικόπτερο Super Puma.
Αυτά. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος
, ας με διορθώσει κάποιος που πήγε.
Μιχάλης 8)
Μόλις γύρισα από την 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα. Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι δεν με άφησαν να τραβήξω φωτογραφίες
Τα στατικά εκθέματα ήταν 3 Α-7, το ένα με όλα τα όπλα γύρω γύρω με τα οποία μπορεί να οπλιστεί, 1 στατικό, και ένα ακόμα με ανοιχτό κόκπιτ που μπορούσες να δείς τα πάντα.
1 F-16, που αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν Block 30. Aλλα δεν είμαι απολύτως σίγουρος.
Το καλό ήταν το ότι 100 μέτρα παρακάτω στον διάδρομο, Α-7 και F-16 απογειώνονταν και προσγεειώνονταν συνέχεια. Είδα και ένα Spartan να τροχοδρομεί αλλά όχι να απογειώνεται.
Αυτά. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος
Μιχάλης 8)
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

Την Παρασκευή αν όλα πάνε καλά θα επισκεφτώ οικογενειακώς πρώτα το Αεροδρόμιο του Αράξου και εν συνεχεία της Ανδραβίδας. Θα έχω μαζί μου και το δικό μου φωτοπολυβόλο και ελπίζω να τραβήξω κάτι... Για οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή μου θα το αναφέρω... Ελπίζω να συναντήσω και κανέναν από εσάς... Τα διακριτικά μου τα ξέρετε πλέον....(ράσο..κ.λ.π.-Γεώργιος...κ.λ.π.) 
Armada ή απλά....Γεώργιος...

Όπου λες Α-7 , κάντο F-4E AUPpilot747 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά...![]()
Μόλις γύρισα από την 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα. Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι δεν με άφησαν να τραβήξω φωτογραφίεςλόγω προφανώς της ΝΑΤΟϊκής άσκησης, ή δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο.
Αυτά. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος, ας με διορθώσει κάποιος που πήγε.
Μιχάλης 8)
Και μένα φωτογραφίες καθόλου!
αλλά και μόνο που κάθισα στο cockpit που με έχει παιδέψει τόσο...χαλάλι!! Άλλη αίσθηση!!
-
pilot747
- Επικοινωνία:
winder έγραψε: Όπου λες Α-7 , κάντο F-4E AUP![]()
Και μένα φωτογραφίες καθόλου!
αλλά και μόνο που κάθισα στο cockpit που με έχει παιδέψει τόσο...χαλάλι!! Άλλη αίσθηση!!
Ωχ ναι... Έχεις δίκιο. Άντε καλά, το έχασα τελείως μου φαίνεται...
Χε χε
Έκατσες και στο cocpit τυχερέ???? Εγώ δεν τόλμησα να το ζητήσω γιατί φαντάστηκα ότι θα μου την πει αν και ήταν ευγενέστατος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilot747 την 09 Νοέμ 2006, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

117: Σωστα όλα (ειχε Φαντομακι με 24 ΜΚ82 φορτωμένο και δεν με αφησαν φωτο !!! να βγάλω)
116: 1 f1652 νομιζω
1 AUP
1 AB205
και Α7
εβγαλα ΦΩΤΟ αφηναν
Η πλάκα ήταν οτι ημουν μόνο εγω σε όλη την εκθεση !!! και με είχαν πάρει στο κυνηγι 2 ασφαλείτες με πολιτικα και μου έλεγαν όχι αυτο φωτο όχι το άλλο φώτο ...πλάκα είχε
Τα εκθέματα όμως τα εβγαζα όσες ήθελα...!!!
116: 1 f1652 νομιζω
1 AUP
1 AB205
και Α7
εβγαλα ΦΩΤΟ αφηναν
Η πλάκα ήταν οτι ημουν μόνο εγω σε όλη την εκθεση !!! και με είχαν πάρει στο κυνηγι 2 ασφαλείτες με πολιτικα και μου έλεγαν όχι αυτο φωτο όχι το άλλο φώτο ...πλάκα είχε
Τα εκθέματα όμως τα εβγαζα όσες ήθελα...!!!
Εγώ με το που πήγα...pilot747 έγραψε:
Έκατσες και στο cocpit τυχερέ???? Εγώ δεν τόλμησα να το ζητήσω γιατί φαντάστηκα ότι θα μου την πει αν και ήταν ευγενέστατος!
-γειά σας
-καλησπέρα, θές να μπείς ;
Πολύ καλά παιδιά και ο μηχανικός και ο πιλότος, που μου εξηγούσαν όλη την ώρα! Τους ευχαριστώ τα μάλα!