Να ρωτήσω κατι ?

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Aν και με τα παραπάνω με κάλυψε ο Νακος αλλά αναφέρεσαι σε μένα (ξέρω ότι δεν το κανείς σε προσωπικό επίπεδο αλλά έχει την χρια αυτή)....

Οσον αφορά τα περί Solo δεν με αφορούν γιατί έχω να πετάξω και εγώ δεν ξέρω πόσο...Οπουδήποτε.....και δεν είναι διότι δεν το θέλω.

Οσον αφορά περί υποστήριξης της ομάδας πιστεύω ότι έχω δώσει τις εξετάσεις μου αρκετές φορές και σε διάφορες περιπτώσεις και σε επίπεδο πτητικό παλιότερα αλλά και σε επίπεδο forum και ομάδας αντίθετα με άλλους που μπήκαν είδαν πήραν και έφυγαν με γεμάτα χέρια και το μόνο που έκαναν ήταν να ψάχνουν τρόπους να δημιουργήσουν συγκεκριμένο κλίμα με σκοπό να επιβληθούν.
Ποιος φταίει που ΤΟΤΕ άρχισαν να μπαίνουν η σάρα και η μάρα στην Ομάδα???
Ατομα που το μόνο που ήθελαν, ήξεραν, και βρήκαν ήταν ένας χώρος για να ΠΑΙΞΟΥΝ???
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα????
Να φύγουν από την Ομάδα παιδιά που ήταν η αφρόκρεμα, η ελίτ ο πόλος έλξης και για το forum σε επίπεδο γνώσεων αλλά φυσικά και στο πτητικό κομμάτι που εκεί δεν επιδέχονται και καμίας αμφισβήτησης ,επισημαίνοντας πολακις ότι κάτι δεν πάει καλά.
Και τώρα καθόμαστε και αναρωτιόμαστε γιατί δεν πετάει κόσμος????
Ευτυχώς που ο "σπόρος" που έχουν αφήσει πίσω είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς και αυτό με κάνει να μην ανησυχώ καθόλου.
Ολα έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, τις ιδανικές περιόδους τους και τις περιόδους που λες χ%# μέσα.
Το θέμα είναι η διαχείριση η υπομονή και η επιμονή.Τελος

Τωρα όσων αφορά τα περί Photoshop.
ΕΕΕ...γνωρίζεις πολύ καλά ότι το project EMF δεν είναι μόνο Photoshop.
Για να φτιάξεις κάτι χρειάζεται πάνω απ ολα reacearch πολλές φορές για αρκετό καιρό. έπειτα έρχεται το Planing τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ολοκληρώσεις ένα έργο. Μέτα είναι η περίοδος του developing η δημιουργία του μοντέλου σε κάποιο 3d Program, μετά είναι το Texture mapping η χαρτογραφηση του δηλαδή πάνω σε ένα bmp,jpeg.tga file κόβοντας το κομματάκια.Εδω λοιπόν μπαίνει το Photoshop οπού κάνουμε το Texturing η Skining του κάθε μοντέλου και το φινίρισμα του.Και στο τέλος έρχεται η παρουσίαση του όπου και εκεί παίζει ρόλο το Photoshop.
Σε μπέρδεψα λιγακι???...Ωραία ...άρα το "αφήστε τα photoshop" είναι κάπως φλου.....
Ολα αυτά τα βήματα που περιέγραψα ...Reasearch,Planing,Developing,Παρουσίαση μεταφράζονται και σε οτιδήποτε άλλο κάνουμε στην ζωή μας γενικά, ΑΡΑ μίλαγα ΚΑΙ μεταφορικά.

Και μια και είπαμε για φλου ας έρθουμε στη αρχική σου ερώτηση.
Ποια ήταν??
Anzac έγραψε:ποιοι από εσάς είστε φανατικοί φαλκοναδες?
Μια φλου ερώτηση που ερμηνεύεται με όποιον τρόπο θέλει ο καθένας και απαντιέται με τον ίδιο ακριβώς φλου τρόπο.
Αρα
STARSERIF έγραψε:?????????????....Δηλαδή??....Δε φαινόμαστε??
Κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις αν θέλουμε να πάρουμε τι σωστές απαντήσεις.
Anzac έγραψε:όταν ολοκληρωθούν οι απαντήσεις και σχολιάσω και εγώ μετά, μάλλον δεν θα χαρείς και τόσο που απάντησες.... :oops:
Ουτε χάρηκα ούτε και με πήρε από κάτω....γιατί απλά δεν απάντησα....
Αλίμονο.....μιλάμε για 0101011001101101....σιγά μη βάλω και πλερέζες.
Οι άνθρωποι είναι που με ενδιαφέρουν.

Και για να μην παρανοήσουν οι υπόλοιποι, δεν πρόκειται για κόντρα με τον Τιμο.Το αντίθετο....το θέμα είναι ότι είμαστε 15-20 στάνταρ άτομα που συμμετέχουμε σε θέματα συμφωνώντας/διαφωνώντας δεν έχει σημασία, ενώ υπάρχουν τόσοι που δεν έχουν το θάρρος μιας σωστής αντικημενικης με επιχειρήματα άποψης και αναρωτιόμαστε γιατί δεν πετούν.
(Δεν αναφέρομαι σε παιδιά/άτομα που έχουν επιλέξει μόνο να παρακολουθούν τα δρώμενα).

Αυτα για τωρα...παω να φαω τις κοτοπιτες μου τωρα :wink:
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

αν και οπως ειπες και εσυ φαινεται για προσωπικη επιθεση ,δεν ειναι ομως ουτε καν επιθεση

στηριχτηκα σε αυτο που λες γιατι καπως ετσι ισως σκεφτονται και αλλοι

δεν με νοιαζει τι εγινε στο παρελθον ουτε θα ξανα σταθω στο ποιος εκανε τι και πως

αυτο που επιθυμω ειναι να μην χαθουν αλλα μελη επειδη ξενερωνουν με το να μην βρισκουν τα ατομα που βρισκουν και καθημερινα σε αυτο εδω το φορουμ
και ιδιως αυτους που φαινεται πως τους ενδιαφερει το κομματι των πτησεων
αλλα δεν το προσεγγιζουν

δεν ξυνω καμια παλια πληγη, αλλα δεν θελω να ανοιξει αλλη νεα

ουτε θελω 100 ατομα τα οποια θα γραφτουν στην 321 και μετα το περας της 1ης εβδομαδας να ψαχνω παλι να δω που πηγαν

αυτο ειναι το σκεπτικο μου

να διαφυλαξουμε τουλαχιστον οτι μας εμεινε και να το ενισχυσουμε οπου μπορουμε
ο καθενας με τον τροπο του και με τον οποιο χρονο μπορει να διαθεσει
και δεν μιλαω να κανει καποιος δουλειες και εργασιες για το φορουμ και τον ιστοχωρο μας γενικα

μιλαω για το κομματι που ζηταει στηριξη
e-HAF Admin
Block50

Δημοσίευση από Block50 »

Ki ego eimai fanatikos falconas kai fysika me endiaferoyn kai oi online ptiseis.Alla i G lykeioy den afinei polla perithoria...Kai protimo an eho kapoies eleftheres ores na vgo na po mia koyventa me enan anthropo i otidipote...Apo to kalokairi omos tha eimai ki ego energo melos...Gi' afto hareite oso mporeitye giati erhetai o Killer :twisted: :f16: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αny mission,any time,anywhere...Εικόνα
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Elate osoi thelete na sas ftiaksoyme kala poy leei k to en logw video gia osoys gnwrizoyn :lol:
plaka kanw etsi 8) good luck stis eksetaseis.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
STARSERIF
Επικοινωνία:

Anzac έγραψε:αν και οπως ειπες και εσυ φαινεται για προσωπικη επιθεση ,δεν ειναι ομως ουτε καν επιθεση

στηριχτηκα σε αυτο που λες γιατι καπως ετσι ισως σκεφτονται και αλλοι

δεν με νοιαζει τι εγινε στο παρελθον ουτε θα ξανα σταθω στο ποιος εκανε τι και πως

αυτο που επιθυμω ειναι να μην χαθουν αλλα μελη επειδη ξενερωνουν με το να μην βρισκουν τα ατομα που βρισκουν και καθημερινα σε αυτο εδω το φορουμ
και ιδιως αυτους που φαινεται πως τους ενδιαφερει το κομματι των πτησεων
αλλα δεν το προσεγγιζουν

δεν ξυνω καμια παλια πληγη, αλλα δεν θελω να ανοιξει αλλη νεα

ουτε θελω 100 ατομα τα οποια θα γραφτουν στην 321 και μετα το περας της 1ης εβδομαδας να ψαχνω παλι να δω που πηγαν

αυτο ειναι το σκεπτικο μου

να διαφυλαξουμε τουλαχιστον οτι μας εμεινε και να το ενισχυσουμε οπου μπορουμε
ο καθενας με τον τροπο του και με τον οποιο χρονο μπορει να διαθεσει
και δεν μιλαω να κανει καποιος δουλειες και εργασιες για το φορουμ και τον ιστοχωρο μας γενικα

μιλαω για το κομματι που ζηταει στηριξη
Tωρα μάλιστα, αρκετά πιο αισιόδοξες σκέψεις :wink:

Οσο για το κομμάτι που χρειάζεται στήριξη νομίζω ότι ο σωστότερος όρος είναι "Χτίσιμο" απ΄την αρχή κάτι που γίνεται σιγά σιγά με σταθερά βήματα απο Νακο και Γρηγορη (αν ξεχναω καποιον ειναι γιατι δεν εχω και εικονα των δρομενων της 391..οκ?
:wink: :wink:
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
WingedWolf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από WingedWolf »

Alla i G lykeioy den afinei polla perithoria...Kai protimo an eho kapoies eleftheres ores na vgo na po mia koyventa me enan anthropo i otidipote...Apo to kalokairi omos tha eimai ki ego energo melos...
Same :twisted: :twisted:
Εικόνα
Greg

Δημοσίευση από Greg »

Μην ακούω τέτοια...Έχω παραγγείλει ΑDSL εδώ κ 20 μέρες και δε βλέπω την ώρα να μπω επιτέλους και να αρχίσω τις πτήσεις.Πέριμένω να με περιλάβετε να μου δείξετε κάποια πράγματα και να μπορώ επιτέλους να πετάω με την ομάδα...
Cannon

Cannon finally talks, after all...!!!

Δημοσίευση από Cannon »

Αγαπητοί μου φίλοι,

αν και είναι απο τις ελάχιστες φορές (ίσως και η πρώτη) που συμμετέχω γραπτώς σε τέτοιες ερωτήσεις και συζητήσεις, νομίζω οτι πρέπει να εκφράσω κι εγώ τις απόψεις μου.Ίσως να βγώ και λίγο off-topic, συγχωρέστε με, αλλά θέλω να καλύψω και παρελθόντες απαντήσεις που ήθελα να δώσω σε παρόμοια θέματα, αλλά δεν το έκανα.
*** ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ***: το παρόν post είναι μεγάλο, με πολλές, συμπυκνωμένες σκέψεις γραμμένες και ενδεχομένως κουραστικό. :)

Αρχίζοντας με το τί είναι eHAF, θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς τί εύρος ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ καλύπτεται σε αυτή. Και εξηγώ: Η eHAF προσφέρει portal, forum, commit, game server, teamspeak και file area. Άρα, οι πληροφορίες που μπορεί κανείς να βρεί αλλά και που μπορεί κανείς να δημοσιοποιήσει (εντός των κανονισμών λειτουργίας παντα), είναι -αν μη τι άλλο- ΠΟΙΚΙΛΛΕΣ.

Έτσι λοιπόν, σκεφτείτε τα παρακάτω:
1) Το να γινουν τα μέλη της eHAF τακτικοί e-Ιπτάμενοι είναι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ της eHAF γενικότερα; Το λεγόμενο "very essence"; Εφόσον η eHAF έχει τόσο μεγάλη θεματολογία, γιατί να πιέζονται όλα τα μέλη της να γίνουν e-Ιπτάμενοι και η μόνιμη γκρίνια να είναι γιατί δεν πετάει ο κόσμος; Προσωπικά βλέπω threads και posts τα οποία έχουν τόσο ZOYMI, που στην τελική ο κόσμος που τα έψαξε/διάβασε και τελικά έγραψε, αφιέρωσε -και αφιερώνει- χρόνο από τη ζωή του για χάρη της eHAF και των μελών της. Δηλαδή, ένα μέλος το οποίο δεν πετά, ή πετά πολύ αραιά (για τους x,y λόγους) δεν δύναται να προσφέρει στην ομάδα με άλλους τρόπους, και να λέγεται άξιο μέλος; Τί είναι ομάδα; Μονο όσοι πετάνε; Προσωπική γνώμη, ΟΧΙ. Και στην τελική, όσοι ΔΕΝ είναι ικανοι ή σε θέση να πετάξουν, δεν είναι άξια μέλη με τον τρόπο τους;
Η eHAF ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, και θαυμάζεται από πολύ κόσμο, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ e-ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ αλλά και για το υλικό που προσφέρουν απλόχερα και τα μη e-Ιπτάμενα μέλη της!!!

2) Ας έρθω και στη πτητική δραστηριότητα της eHAF τώρα. Οταν μιλάμε για ΠΤΗΣΕΙΣ, όλη η κουβέντα, δραστηριοποίηση, παράπονα κτλ, δεν πρέπει να γίνονται στο /forum αλλά αποκλειστικά στο COMMIT. Εφόσον το Commit δημιουργήθηκε και αφορά τις e-Πτησεις, μόνο εκει πρέπει να διαδραματίζονται όλα τα σχετικά θέματα. Ακόμα και το παρόν thread, έκει πιστεύω οτι έπρεπε να ανοιχθεί, γιατί αφορά τα μέλη που πετάνε, ή εν πάση περιπτώσι ενδιαφέρονται να πετάξουν.
Προσωπικά λοιπόν, έχω σχηματίσει την εξής άποψη: όσοι πετάνε ή θέλουν να πετάξουν, το κάνουν για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον για ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ και δεύτερον ως εκτόνωση της ΠΙΚΡΑΣ τους που δεν έγιναν πραγματικοί ιπτάμενοι (και που ούτε θα γίνουν, σε αυτή τουλάχιστον τη ζωή).

Οι μεν πρώτοι, βλέπουν το Falcon ως ενα ακόμα ΠΑΙΧΝΙΔΙ, να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους με άλλους, solo ή on-line, ΌΠΟΤΕ και ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ... Γι'αυτό και υπάρχει η 320 μοίρα (και καλώς για μένα που υπάρχει). Απο τέτοια μέλη όμως, θεωρώ υπερβολικό να γκρινιάζουμε για το αν πετάνε ή όχι, όπως επίσης με το τί Flight Sim πετάνε. Κι αν το πάμε παραπέρα... σε ποιές άλλες ελληνικές ομάδες έχουν δικαίωμα να πετάνε...

Για τους μεν δεύτερους, εδώ τα πράγματα αλλάζουν ριζικά. Και εξηγώ: Τέτοια άτομα βλέπουν το simming (και στην περίπτωση της eHAF μιλώ για Falcon) ως HardCore Sim και σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ως ΠΑΙΧΝΙΔΙ...!!! Τα μέλη που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ή θέλουν να λέγεται οτι ανήκουν σε αυτή, συνήθως έχουν -ή ΠΡΕΠΕΙ να έχουν- σοβαρή επίγνωση του ΓΙΑΤΙ έχουν εγκατεστημένο το falcon στο PC τους, με πόσο σεβασμό πιάνουν το HOTAS τους να πετάξουν ή είναι μέλη στην 321. Και να σας πώ κάτι; Έχω βάσιμες υποψίες οτι τέτοια μέλη είναι "προκεχωρημένης" ηλικίας... 27+ :) ... Τέτοια μέλη πραγματικά διψούν να διαβάσουν (από λίγο έως πολύ), να βρούν έναν instructor που θα τους ανοίξει τα μάτια, θα ξενυχτήσει μαζί τους και θα είναι περίφανος για το μαθητούδι του. Αυτούς, πραγματικά θα μπορούσε να τους πεί κανείς FALCONάδες...
Και ο απώτερος σκοπός; EVAL και η 391. Ναι, η 391! Η οποία απ'ότι έχω καταλάβει, είναι ανοιχτή (και καλά κάνει) μόνο σε μέλη τέτοιου ήθους. Και μή γελιέστε! Δεν είναι δυνατόν ΟΛΟΙ να να γίνουν e-μάχιμοι, στο επίπεδο που θέτει η 391. Είναι συνδιασμός πολλών πραγμάτων (δυνατότητα αφομοίωσης, αντανακλαστικά, οξύτητα αντίληψης, πειθαρχία, διάβασμα, σεβασμός, εγωκεντρισμός...). Δεν θεωρώ ντροπή για κάποιον να θέλει να δοκιμάσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του έστω και εικονικά, αλλά να διαπιστώνει οτι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Αρκεί να το αποδέχεται και: ή να κάταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να ανταπεξέλθει τελικά, ή να το αφήσει και να παραμείνει recreational simmer (βλ.Ψυχαγωγία).
Σε καμμία περίπτωση πάντως, δε θεωρώ σωστό (κυρίως λόγω εγωισμού τελικά), να σηκώνεται κάποιος και να φεύγει, χωρίς να εξηγεί πρώτα με όμορφο τρόπο γιατί το κάνει, και πολύ χειρότερα να "σέρνει" τα χίλια μύρια για τον καθένα, για τους δικούς του λόγους που μόνο αυτός τελικά ξέρει (αν ξέρει)...

3) Θέλουμε η eHAF εκτός το άλλων να γίνει "εκολλαπτήριο" e-μαχίμων; Μια καλή πτητική ομάδα ίσως; Κατα τη γνώμη μου, ναι. Πώς θα το ενισχύσουμε αυτό; Να μια σκέψη: Λέμε οτι έχουμε έλλειψη νεολαίας στην Ικάρων, νέων που οσο πάει και σβήνει η φλόγα να γίνουν άξιοι μάχιμοι στη πραγματική ελληνική ΠΑ. Κατι αντίστοιχο βλέπω και στην e-HAF. Οι "νέοι" λοιπόν θέλουν πρότυπα, θέλουν "τσίγκλισμα" για να φουντώσει η σπίθα, για να κάτσουν να διαβάσουν, να πετάξουν στο επίπεδο hardcore simmer. Τί θέλω να πω; Ας γίνει η 391 πιό "public", αλλά με ποιά έννοια: Η 391 πετά τακτικά αποστολές, κανει briefings, debriefings, μιλά στα Comms της, γράφει ACMI's αποστολών της, και πολλά που εγώ σίγουρα δεν είμαι σε θέση να ξέρω... Έχω λοιπόν μια πρόταση: Ας αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους τα μέλη της 391 για το promotion της e-μοίρας τους, με αποκλειστικό target-group τα νεούδια. Πχ. Φτιάξτε ένα "declassified" public logbook να παίρνουν οι "νέοι" καλά παραδείγματα, (μια γεύση βρε παιδί μου) του πώς είναι να είσαι σοβαρός e-μαχιμος και να τους δίνετε κουράγιο πχ. να διαβάζουν περισσότερο για να γίνουν κάποτε άξιοι wingmen σας, και -γιατί όχι;- Leaders και Instructors...
ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΠΙΘΑ, ΦΩΤΙΑ... Δέν γίνεται από τη μιά μέρα στην άλλη...ουτε κάν απ'τον ένα μήνα στον άλλο... Γι'αυτό μή βαράς κυρ-Διοικητά! :)

Και για να κλείσω επιτέλους αυτό το post (ουφ! κουράστηκα), τελειώνω με το εξής: Δεν περιμένω (ούτε θέλω ίσως) να σχολιαστεί τίποτα απο τα παραπάνω. Κάποιοι μπορεί να πούν οτι "...του Cannon του 'στριψε και γράφει μ@λ@κίες...". Αλλά, το διάστημα που είμαι join στην eHAF έβλεπα, άκουγα και σχημάτιζα γνώμη. Όλα τα παραπάνω, λίγο έως πολύ είναι τα όσα σκέφτομαι για την eHAF, και νομίζω ήταν καιρός να πω.
Ίσως πολλά να είπα... ας ανοίξω κάνα manual τώρα να διαβάσω, να πάω διαβασμένος στους instructors μου, να πιάσω το HOTAS μου και να τους κάνω να αδημονούν να ξαναπετάξουν μαζί μου....

Τάδε έφη... Κωνσταντίνος "Cannon"
Κωνσταντίνος "Cannon" Οικονομίδης - SW4NLS
Εικόνα
PREDATOR

Δημοσίευση από PREDATOR »

:Spooky: :wink:
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
Rambo

Δημοσίευση από Rambo »

bravo
Εικόνα

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

Ωραίος Κώστα.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Βασικα οι ηλικιες ποικιλουν στην 391.μεσος ορος 26.πανω απο 27 εινια
2-3/9μελη. τωρα για το προμο της 391 ειδωμεν.Αναφορικα με το logbook σας λεω οτι το δικο μου ειναι απο 15/3/2002! :wink:
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Cannonι είσαι!!
Εικόνα
Block50

Δημοσίευση από Block50 »

Jester έγραψε:Elate osoi thelete na sas ftiaksoyme kala poy leei k to en logw video gia osoys gnwrizoyn :lol:
plaka kanw etsi 8) good luck stis eksetaseis.
Efharisto ki elpizo na eimaste synadelfoi se 6 hronia... :D
Αny mission,any time,anywhere...Εικόνα
STARSERIF
Επικοινωνία:

O Κώστας έπιασε πραγματικά την ουσία της Ομάδας...Σε ευχαριστούμε!!!

Προσκυνώ ευλογημένε :lol: :lol: :wink:
:Spooky:
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
Απάντηση