Tellas Zisto
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
το tellas zisto μου κανει αρκετα
εχει ομως 2-3 πραγματακια που με ριχνουν καπως
1. δεν εχουν γραμμες ISDN
Πραγμα που θα με κανει να αλλαζω παλι τους συνδιασμους στα καλωδια του σπιτιου + αλλο modem (pstn)
2. θα ειναι στην περιοχη μου σε κανα μηνα
3. σιγουρα θα πεσουν και αλλες προσφορες στον αερα και απο τις αλλες εταιριες εντος του μηνος!
εχει ομως 2-3 πραγματακια που με ριχνουν καπως
1. δεν εχουν γραμμες ISDN
Πραγμα που θα με κανει να αλλαζω παλι τους συνδιασμους στα καλωδια του σπιτιου + αλλο modem (pstn)
2. θα ειναι στην περιοχη μου σε κανα μηνα
3. σιγουρα θα πεσουν και αλλες προσφορες στον αερα και απο τις αλλες εταιριες εντος του μηνος!
e-HAF Admin
1.5 μηνα κυριοι , θελει το zisto για να εγκατασταθει στο σπιτι σας
ακομα και αν υπαρχει διαθεσιμο στην περιοχη σας, αμεσως μετα την αιτηση σας θα παρει εναμιση μηνα
αυτο που ειπε κοπελα που με καλεσε για να με ενημερωσει σχετικα με το πακετο και αν ηθελα να υπογραψω για να αρχισουν οι διαδικασιες
βασικα χαλαστηκα με την διαρκεια αυτη ενεργοποιησης
επισης , δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει και παλι, δεν διαθετουν ISDN κυκλωματα αλλα μονο PSTN
αρα το μοντεμακι μου παει στραφι μονομιας
ξερετε τι μοντεμ δινουν στην Tellas? και αν το χρεωνουν ?
ακομα και αν υπαρχει διαθεσιμο στην περιοχη σας, αμεσως μετα την αιτηση σας θα παρει εναμιση μηνα
αυτο που ειπε κοπελα που με καλεσε για να με ενημερωσει σχετικα με το πακετο και αν ηθελα να υπογραψω για να αρχισουν οι διαδικασιες
βασικα χαλαστηκα με την διαρκεια αυτη ενεργοποιησης
επισης , δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει και παλι, δεν διαθετουν ISDN κυκλωματα αλλα μονο PSTN
αρα το μοντεμακι μου παει στραφι μονομιας
ξερετε τι μοντεμ δινουν στην Tellas? και αν το χρεωνουν ?
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
-
killerwing
καλό το τρύκ !!!!
με το πρόσχημα ότι σε 1 μήνα θα το έχει σπίτι του, έναν συνάδελφο μου που το παρείγγειλε του λένε συνέχεια σε έναν μήνα
έκανε αίτηση όταν πρωτοδιαφημίστηκε
έκτοτε και μέχρι ακόμα δεν του το έχουν βάλει
κάθε μήνα (έχουν περάσει 3-4) του λένε σε έναν μήνα
ΑΝ ΑΥΤΟ είναι σωστή πελατειακή υποστήριξη τότε να το κλείσουν το μαγαζί
δηλαδή πουλήσανε μια υπηρεσία με φούμαρα?
είναι κανείς απο εδω μέσα που να το έχει ενεργό σπίτι του το Zisto ?
και εμένα επίσης σε ένα μήνα που είπανε θα είναι στην περιοχή μου αλλα ακόμα τίποτα? πούνε το zisto οεο ? ΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ το'ζησα.......
με το πρόσχημα ότι σε 1 μήνα θα το έχει σπίτι του, έναν συνάδελφο μου που το παρείγγειλε του λένε συνέχεια σε έναν μήνα
έκανε αίτηση όταν πρωτοδιαφημίστηκε
έκτοτε και μέχρι ακόμα δεν του το έχουν βάλει
κάθε μήνα (έχουν περάσει 3-4) του λένε σε έναν μήνα
ΑΝ ΑΥΤΟ είναι σωστή πελατειακή υποστήριξη τότε να το κλείσουν το μαγαζί
δηλαδή πουλήσανε μια υπηρεσία με φούμαρα?
είναι κανείς απο εδω μέσα που να το έχει ενεργό σπίτι του το Zisto ?
και εμένα επίσης σε ένα μήνα που είπανε θα είναι στην περιοχή μου αλλα ακόμα τίποτα? πούνε το zisto οεο ? ΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ το'ζησα.......
e-HAF Admin
-
killerwing
μόλις μου είπε στο τηλέφωνο ο ξάδελφος μου για μία προσφορά της vivodi, όπου με 30 Ευρώ το μήνα έχεις ADSL (768) και δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις καθώς και 500 λεπτά τηλέφωνο στην ευρώπη. Στην σελίδα τους όμως δεν βρήκα τίποτα σχετικά με αυτή την προσφορά.
Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό;
Έχει κανένας εμπειρία (καλή ή κακή) από τη vivodi;
Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό;
Έχει κανένας εμπειρία (καλή ή κακή) από τη vivodi;
-
killerwing
-
killerwing
εγω εχω vivodi εγω πιστευω ειναι πολυ καλη μια προσφορα για 16 μηνες που ειχε τα χριστουγεννα για 4mpbs την αγορασα 239ευρω. εχω κατεβασει με 420kb/s.καλα παει.Εγω πριν 2mbps αλλα το καλοκαιρι μου δεν ετρεχε γρηγορα.Για τα λεφτα που δινεις εξιζει ομως.
για την τηλεφωνια
http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=12
για την τηλεφωνια
http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=12
Εγω μολις χτες εκανα αιτηση στην ΤELEDOME για μεταφορα της τηλ. γραμμης μου σε αυτην με ιδιο νουμερο και adsl 1024.To μονο κακο ειναι οτι η γραμμη αλλαζει σε pstn.To παγιο ειναι 10e για την γραμμη και 21e(αν ειμαι ακριβης) για την adsl.
Γνωριζει κανεις αν θα χρειαστει να ξηλωθω παλι για νεο μοντεμ.Τωρα εχω το Thomson Speedtouch 530i.Κανει??

Γνωριζει κανεις αν θα χρειαστει να ξηλωθω παλι για νεο μοντεμ.Τωρα εχω το Thomson Speedtouch 530i.Κανει??
-
killerwing