e-HAF's Cockpit Project

Πιλοτήρια για Οικιακή Χρήση<br>
Batteries Not Included !

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Καταρχάς τα σχέδια υπάρχουν διαθέσημα προς πώληση στο viperpit forum.. Με σχετικά μικρό κόστος είναι τα real του pit του F-16..

Να περιμένεις τηλ και απο μένα να τα πούμε..

Μήπως θα ήταν καλύτερο να κανονίζαμε κάποια στιγμή πχ κανα Σάββατο η Κυριακή για κάνα καφέ όλοι όσοι ενδιαφέρονται για ενα real cockpit, με την ευκαιρία που ανεβαίνει και ο atsalάκος Αθήνα?? Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και καλύτερα και να προγραμματίσουμε κάποια πράγματα..

:?:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥ

viperpit forum

Δημοσίευση από ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥ »

Αυτό δεν το ήξερα, ευχαριστώ :D

Όσο για τον καφέ και την κουβεντούλα όποτε θέλετε εγώ είμαι μέσα.
Όσο για το τηλ. να είσαι σίγουρος ότι θα το περιμένω.
Cpt.ALEXANDROU
MAC

Δημοσίευση από MAC »

Raptor αυτό που λες είναι πολύ ενδιαφέρον. Μπορείς να δόσεις συγκεκριμένο link ?
Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα «ρεφενε » οι ενδιαφερόμενοι και να αγοράσουμε τα σχέδια…

Χρήστο, όσον αφορά το software και τα ηλεκτρονικά , η φιλοσοφία είναι η εξής:
Στο PC τρέχει ένα πρόγραμμα που διαβάζει/γράφει την shared memory του Falcon . Το πρόγραμμα αυτό ανταλλάσει πληροφορία με ένα εξωτερικό controller μέσο μιας θήρας USB,RS232, η ακόμα και Ethernet. Ο controller σκαναρει όλους τους διακόπτες και τα μπουτον του cockpit και στέλνει την πληροφορία στο πρόγραμμα, και αυτό στο Falcon . Το αντίστοιχο αλλά ανάποδα συμβαίνει για τα λαμπάκια .

Με απλά λόγια , αν καταφέρεις να πάρεις πληροφορία από το falcon όλα τα αλλά είναι εύκολα…

Τα πράγματα είναι πιο σύνθετα για τα MFD, HAD αλλά και πάλη υπάρχουν λύσεις…
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥ

ΡΕΦΕΝΕΣ!!

Εαν τα σχέδια είναι τα σωστά με όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για τον σωστό σχεδιασμό τότε αξίζει τον κόπο για το "ρεφενέ" (βλ. γωνίες κτλ.) αλλιώς δεν αξίζει.

raptor, MAC, περιμένω τηλ.

atsali ανέβα γρήγορα θέλω καφέ,άντε παιδιά κερνάω για την γιορτή μου. :D
Cpt.ALEXANDROU
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από condor »

MAC οταν θα ερθει η ωρα για την "μνημη" του φαλκον ρωτιστε το "τερας"(aka Monster) εχει κανει παπαδες με αυτο το θεμα... κατα τα αλλα καλη συνεχεια...!!!
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
atsalis_p

Δημοσίευση από atsalis_p »

Παίδες, δυστυχώς έχει πέσει ένα άκυρο από τη δουλειά και δεν θα είμαι καθόλου γιορτές Αθήνα.

Αν θέλετε συναντηθείτε γιατί δε μπορώ ακόμα να πω πότε θα είμαι πάνω.

atsalis_p
391vFS
Εικόνα
ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥ

ΑΤΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

I am sorry :(
Δεν είναι ωραίο και σίγουρα όποτε συμβαίνει χαλάει όλη την καλή διάθεση όμως δεν τρέχει τίποτα,στο κάτω κάτω μπορούμε να τα πούμε και απο το TS,(ας μου πει ρε παιδια κάποιος τι πρέπει να κάνω διότι είμαι και λίγο άσχετος απο τέτοιες καταστάσεις στο internet).Εχω κατεβάσει το πρόγραμμα το έχω κάνει instal και έχω περάσει και τα chanels απο το e-haf και μετα τι; πρέπει να έχω μικρόφονο ή όχι και πως παίζω με τα κανάλια; όπως σας είπα είμαι λίγο άσχετος :oops:

atsalis_p κουράγιο θα περάσει και αυτό,την έχω πατήσει και εγώ και είναι... :twisted:

Για όλους όσους θέλουν και μπορούν τι λέτε για καφέ μέσα στην εβδομάδα που έρχετε; όποιος θέλει και μπορεί ας πει και το πότε γιατι εγώ έτσι και αλλιώς έχω άδεια έως και τον καινούργιο χρόνο :D :D :D

Α και κάτι ακόμα ποιός είναι απο θήβα;
Cpt.ALEXANDROU
raptor
Επικοινωνία:

Re: ΑΤΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Δημοσίευση από raptor »

ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥ έγραψε: Α και κάτι ακόμα ποιός είναι απο θήβα;
-> Kovamaniac
-> Hamer

Stand by να σας δώσω Link για τα σχεδια..
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Take a look here: Θα βρείτε τα πάντα..
http://viperpit.org/forum/index.php

Στο ίδιο site, ψάξτε για τα σχέδια (sorry no time for me!)
http://viperpit.org/forum/viewforum.php ... 01d27364e3

Και εδώ πολλά hardware gadgets:
http://www.opencockpits.com/index.php

8)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥ

Ευχαριστώ raptor θα τα ψάξω.

Kovamaniac,Hamer,raptor(απο που είσαι;) είμαστε κοντά εγώ μένω στον Άγιο Θωμά τί λέτε για ένα dogfight με καφέ στην Χαλκίδα ή ακόμα και Θήβα;
Cpt.ALEXANDROU
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥ έγραψε:Ευχαριστώ raptor θα τα ψάξω.

Kovamaniac,Hamer,raptor(απο που είσαι;) είμαστε κοντά εγώ μένω στον Άγιο Θωμά τί λέτε για ένα dogfight με καφέ στην Χαλκίδα ή ακόμα και Θήβα;

Εγώ είμαι Αθήνα. Βασικά λέμε να κανονίσουμε με Hamer (είναι Θήβα) εδώ και κάνα μήνα αλλά όλο το αναβάλαμε λόγο καιρού, γιορτών κτλ. Μέσα στο Γενάρη κάποιο Σ-Κ με καλό καιρό θα κανονίσουμε για καφέ Χαλκίδα σίγουρα.. :wink:
Εικόνα
atsalis_p

Δημοσίευση από atsalis_p »

ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥ έγραψε:Θες να πείς πως κάποιος απο εμάς έχει αγοράσει τέτοιο mod ή έχει φτιάξει μόνος του; πάντως θα ήθελα και εγώ ένα τέτοιο στο stick μου και ας μην είναι ακόμα μέσα σε κάποιο pit.
Εαν έχεις link θα το ήθελα.

Ευχαριστώ :D .
atsalis_p έγραψε:Be my guest.. καλό είναι να κάτσεις τώρα κάπου -καλού κακού- και αναπαυτικά..

http://www.realsimulator.com/html/mandos_de_vuelo.html

http://cougar.frugalsworld.com/fcc_mirv.php

http://cougar.frugalsworld.com/fcc.php

..έτσι, για μια γενική ιδέα...

...

atsalis_p
391vFS
Από εδώ: http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... highlight=
Εικόνα
ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Μάλλον μέσα στο Γενάρη θα προχωρήσουμε κάποια άτομα σε αγορά του mod που κάνει το Cougar ακίνητο και ελεγχόμενο μέσω πίεσης.

Η τελευταία απάντηση που είχα πρίν μερικές μέρες για την τιμή του FSSB R2 απο τον κατασκευαστή του στην Ισπανία είναι 553 ευρώ τελική μαζί με τα μεταφορικά και παράδοση σε 4-5 εργάσιμες.

Περιμένω νεα απάντηση για τιμή και απο τον κατασκευαστή του FCC-2 στην Ολλανδία. Τελευταία τιμή πρίν κάνα μήνα τελική 320 ευρώ με μεταφορικά.

Σχόλια τώρα.. Το FSSB R2 είναι κορυφαίας ποιότητας με βιομηχανικά υλικά απο εξειδικευμένη εταιρία αλλά δεν μου άρεσε καθόλου που η τιμή του ανέβηκε.. Πρίν 5-6 μήνες μου είχαν απαντήσει τελική τιμή 450 ευρώ, τώρα έχει 553! Εκτός αυτό το αρνητικό είναι οτι δεν ή πολύ δύσκολα το μετατρέπεις για να μπεί σε cockpit base σωστό.. Απο την άλλη το FCC-2 είναι νέο βελτιωμένο σε σχέση με το παλιότερο FCC, το φτιάχνει ιδιώτης ηλεκτρονικός τρελαμένος pit-builder με φθηνότερα υλικά αλλά έχει ίδιες επιδόσεις και τελικό αποτέλεσμα με το FSSB R2, και το σημαντικότερο, λόγο ποιό έξυπνης και μικρής κατασκευής μπαίνει στο υπάρχον Cougar και όταν το βαρεθείς εκεί απλά το ξεβιδώνεις και το βιδώνεις στην σωστή βάση του στο cockpit του home-made pit σου! Η βάση είναι στα τελικά στάδια δοκιμών και θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη για τους τρελαμένους κατόπιν παραγγελίας τις επόμενες εβδομάδες με μικρό σχετικά κόστος, περίπου 100 ευρώ. Το επίσης θετικό είναι οτι πρίν ο τύπος το βγάλει σε παραγωγή κατόπιν παραγγελίας, το έδωσε στον Red Dog του Frugals (για όσους δεν τον ξέρουν είναι ας πούμε ο.. Monster του Pit build!) για τελική δοκιμή, οπου πήρε και το τελικό ok..

Αυτά τα καλά. Χρήστο απο ότι κατάλαβα σε ενδιαφέρει οπότε θα τα πούμε και απο κοντά στη Χαλκίδα κάνα Σ-Κ για καφέ, εκτός και αν βρεθείς Αθήνα νωρίτερα.

Εκτός αυτού να σας πώ οτι υπάρχει και το κάθισμα ACES II που το φτιάχνει άλλος ψυχάκιας έξω απο MDF και κοπή με laser και άψογη ποιότητα.. Τιμή περίπου 350 ευρώ αποσυρναμολογημένο οπου με κόπο και ιδρώτα θα πρέπει να ενώσης βιδώσης καρφώσης συνδέσης βάψης για να φτάσεις στο τελικό αποτέλεσμα, ή με 500-550 ευρά σου έρχεται έτοιμο με το κλειδί στο χέρι συρναμολογημένο.. Να δώ πώς το περνάς απο έλεγχο στο τελωνείο και ποιός θα πιστέψει οτι είναι ψεύτικο!!

Και τέλος ένα ακόμα mod (που θα το αποκτήσω σίγουρα) είναι για τη μανέτα του Cougar που το κάνει σαν το πραγματικό, με το idle detent διακόπτη, την πλαινή ράγα και την πραγματική κίνηση και κοψίματα στα off-idle-military-AB.. Τιμούλα περίπου 150 ευρώ..

Και μετά απο όλα αυτά άν καταφέρουμε και φτιάξουμε και το pit με τον Χρήστο ποιός μας φτάνει! Atsalis / Kovamaniac / Cannon ακούτε???

Όσοι πιστοί προσέλθετε να κανονίσουμε..

8)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥ

Χρόνια πολλά και καλά raptor :lol:
Αυτά που γράφεις είναι και τα πρώτα ευχάριστα νέα για το pit 8)
Είμαι μέσα και εγώ για την απόκτηση των mod που αναφέρεις εκτός του ace ΙΙ.Πιστεύω ότι μπορούμε να το φτιάξουμε metal και με αρκετά πιο χαμηλό κόστος.

Αθήνα ΟΚ! μόνο πες μου πότε μπορείς (καθημερινές μόνον απογεύματα) Σ.Κ. ότι ώρα να 'νε μέχρι τις 21:00 διότι έχουμε και τον μπόμπιρα στο σπίτι.

Περιμένω απάντησή σου.

Εεεεεεε οι υπόλοιποι τι γίνετε΄; :f16:
Cpt.ALEXANDROU
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

χμμμ

εγώ όταν με το καλό το φτιάξετε
θέλω ένα ACES II(HPit) με ροδάκια για να αντικαταστήσω την υπάρχουσα καρέκλα μου

:)

και με τις ζώνες φυσικά :)
e-HAF Admin
Απάντηση