Tellas Zisto

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
sjmygian

Δημοσίευση από sjmygian »

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες killerwing και starserif
e-ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

killerwing έγραψε:Ποια μελη δεν εχουν πΟΤΕ για την τηλεφωνια? αλλα εχουν αλλες εταιρειες.
εγώ έχω πάρει tellas polis 300 με προεπιλογη
e-HAF Admin
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Λινκ γι αυτη τη Zisto που να εχει αναλυτικα το τι προσφερει υπαρχει?
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
anka
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από anka »

Σχετικά με το θέμα της καθυστέρησης ενεργοποίησης της γραμμής DSL τόσο της Tellas, όσοαι άλλων παροχέων, το μόνο που γνωρίζω είναι το εξής. Το θέμα της καθυστέρησης οφείλεται καθάρά και μόνο στο γεγονός ότι κανένας παροχέας δεν έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ιδιόκτητο τηλεφωνικό δίκτυο. Όλοι μα όλοι νοικιάζουν τις γραμμές του ΟΤΕ. Δεν γνωρίζω τι είδους συμφωνίες έχουν κάνει ο ΟΤΕ και οι εναλλακτικοί παροχείς, αλλά αυτό που γνωρίζω (μου το εκμυστηρέυτηκε ένας γνωστός μου που είναι τεχνικός στον ΟΤΕ) είναι ότι ο ΟΤΕ πρώτα προωθεί τις δικές του αιτήσεις ενεργοποίησης DSL και στην συνέχεια των εναλλακτικών παροχέων - που να μην ξεχνάμε είναι και ανταγωνιστές του. Επίσης αν και ο ΟΤΕ έχει την δυνατότητα να βάζει περίπου 50 γραμμές DSL την εβδομάδα, ενεργοποιεί μόλις 5-10 και αυτές κατά την διάρκεια απογευμάτων Παρασκευής και πρωινών Σαββάτου. Αυτό γίνεται για λόγους που όλοι μας πάρα πολύ εύκολα μπορούμε να φανταστούμε. Επιδόματα υπερωριών και Σαββάτου.....
FLY LOW - HIT HARD
killerwing

Δημοσίευση από killerwing »

Σημερα πηρα 2 φορες στην TELLAS και ημουν συνεχως στην αναμονη πανω απο 1 ωρα και ακρη δεν εβγαλα γιατι δεν το σηκωνε κανενας,εγω σκεφτομαι να διακοψω τον πΟΤΕ και να βαλω zisto τηλεφωνια.Συμφερει περισσοτερο (πανω απο 80 ευρω πληρωνω τηλ το διμηνο).Ωστοσο Εχω απο κομβο vivodi dsl 4Mbps .Ξερει κανεις αν το vivodi dsl θα ειναι ενεργοποιημενο ταυτοχρονα με το zisto?
Άβαταρ μέλους
would_love_to_be_a_pilot

Δημοσίευση από would_love_to_be_a_pilot »

Εχουμε και λεμε...
Εγω εχω Vivodi χωρις καμια σχεση με ΟΤΕ...

Πληρωνω 43 ευρω τον μηνα και εχω 2048/256 ταχυτητα...δυο ξεχωριστα νουμερα και 500 λεπτα τον μηνα δωρεαν αστικες/υπεραστικες κλησεις...

Η Vivodi εχει δικο της δικτυο...η καθυστερηση στην ενεργοποιηση των λογαριασμων οφειλεται στον ΟΤΕ που κωλυσιεργει την αποδεσμευση του τοπικου βρογχου του τηλεφωνου σας...

2 χρονια τωρα με την Vivodi...ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...το κυριοτερο ειναι οτι εχει εγγυημενες ταχυτητες στο δικτυο της...Οσοι εχουν ΟΤΕ καταλαβαινουν τι λεω...
τρεχω στην ταρατσα να δω τα αεροπλανα...
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

δεν μπορεις να το κανεις αυτο που λες

να εχεις και vivodi και zisto

οι εταιρίες που προσφέρουν και καλά μεγάλες ταχύτητες (4ΜΒ) προϋποθέτουν οτι θα φύγεις ΠΑΝΤΕΛΩΣ απο τον ΟΤΕ, και πως θα πας στο δικό τους δίκτυο

λίγο δύσκολο να χρησιμοποιουν οι πάροχοι τα κυκλώματα του ΟΤΕ 100%

σκάβουν και περνάνε δικές τους γραμμές

για αυτό και ενώ τάξανε σε πολλούς πως σε 1 μήνα θα υπάρχει στην περιοχή τους, ακόμα περιμένουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e-HAF Admin
killerwing

Δημοσίευση από killerwing »

Δηλ αν διακοψω τον οτε δεν θα εχω ιντερνετ?
εμενα σημερα μου ειπαν οτι αν διακοψω το τον οτε και δεν θα εχω τηλ, dsl θα εχω επειδη ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.Μπορει να μην καταλαβα καλα....
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

αν δεν πληρώσεις τον λογαριασμό του οτε και σου το κόψουν (τηλέφωνο) το DSL θα παίζει ακόμα

εγώ έτσι το γνωρίζω

έτσι όπως το λες εσύ δεν το ξέρω
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Δημοσίευση από xrhstaras »

Η Otenet δεν είπε ότι θα 3πλασσιάσει τις γραμμές της...;; Παίρνετε μία 768 τώρα και σε λίγο καιρό τσουπ...3x768 KBps...Η Forthnet άκουσα θα τις διπλασσιάσει...
Palpatine

Δημοσίευση από Palpatine »

Νομίζω θα τριπλασιάσει τα κυκλώματα της με το εξωτερικό όχι τις συνδέσεις προς του πελάτες της.
Naval aircraft don't land, they crash under controlled conditions
Απάντηση