This is Your Air Force (USAF)
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
This is Your Air Force (USAF)
e-HAF Admin
-
Fantasma337
- Επικοινωνία:
Σαν γραφικά εννοείς? Γιατί αυτά που γράφει είναι νομίζω αρκετά ξεκάθαρα κι ενδιαφέροντα, ειδικά το κομμάτι στο τέλος του Buzz Moseley, αυτού του ΧΕΜ αποφοίτου των Πολιτικών Επιστημών από το Texas A&M University:
ΥΓ Στο nametag δεν έχει ούτε βαθμό (Gen.) ούτε τίτλο (CinCAF) oύτε ιδιότητα (Ι), μόνο το callsign του και το επίθετό του...
Εδώ είμαστε... Τί να εννοεί άραγε???Continue to recruit, develop,
and retain the best people.
ΥΓ Στο nametag δεν έχει ούτε βαθμό (Gen.) ούτε τίτλο (CinCAF) oύτε ιδιότητα (Ι), μόνο το callsign του και το επίθετό του...
γενικά είναι ενδιαφέρον
αλλα και πάλι η Αμερική έχει άλλο τρόπο προσέλκυσης κόσμου
τουλάχιστον σε όσα video έχω δεί, το ένα είναι καλύτερο απο το άλλο
εμείς Στρατό θέλουμε μόνο στην Αθήνα
τουλάχιστον έτσι επιλέγει η Στρατολογία......300% υπερπλήρεις οι μονάδες στην Αθήνα και στον Εύρο ούτε το 70%, σύμφωνα με πληροφορία που άκουσα στις ειδήσεις σήμερα!
είπαμε να βάλουμε μέσον, να περάσουμε λίγο καλύτερα, αλλα τα θέλει και πολύ ο πο**ς μας
μέχρι και τα Σκόπια να μπουκάρουν, το χάσαμε το game και άλλα credits δεν έχει....
αλλα και πάλι η Αμερική έχει άλλο τρόπο προσέλκυσης κόσμου
τουλάχιστον σε όσα video έχω δεί, το ένα είναι καλύτερο απο το άλλο
εμείς Στρατό θέλουμε μόνο στην Αθήνα
τουλάχιστον έτσι επιλέγει η Στρατολογία......300% υπερπλήρεις οι μονάδες στην Αθήνα και στον Εύρο ούτε το 70%, σύμφωνα με πληροφορία που άκουσα στις ειδήσεις σήμερα!
είπαμε να βάλουμε μέσον, να περάσουμε λίγο καλύτερα, αλλα τα θέλει και πολύ ο πο**ς μας
μέχρι και τα Σκόπια να μπουκάρουν, το χάσαμε το game και άλλα credits δεν έχει....
e-HAF Admin
-
Fantasma337
- Επικοινωνία: