ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Pacman

Δημοσίευση από Pacman »

@mystic
Ίσως τελικά αυτό να είναι καλό. Αν ήμασταν ευχαριστημένοι (ειδικά με τη μετριότητα) θα σταματούσε η πρόοδος. Όχι πως προοδεύουμε κι από πάνω δηλαδή, αλλά τέλος πάντων. :D

@matrix
Σίγουρα όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι δεν ψηφίζουν. Τα αποτελέσματα των εκλογών κάθε φορά δείχνουν άλλα, οπότε ίσως η πλειοψηφία να είναι ικανοποιημένη, άρα οι γνωστοί παραπονιάρηδες (hint: συχνάζουν σε στοιχειωμένους λαβυρίνθους και τρέφονται με τελείες :lol:) μάλλον άδικα χτυπιούνται.
Αν και ίσως να το βλέπουν σαν ποδοσφαιρικό αγώνα, δηλαδή υποστηρίζουμε ένα κόμμα από οικογενειακή παράδοση, ότι και αν κάνει αυτό. ΝΔ και ξερό ψωμί, ΠΑΣΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα, ΚΚΕ χούλιγκαν κλάμπ και δεν συμμαζεύεται. :D

Πάντως πέρα από την πλάκα νομίζω πως ο πραγματικός μίζερος είναι αυτός που τους ψηφίζει και μετά παραπονιέται, μετά τους ξαναψηφίζει και μετά ξαναπαραπονιέται... Για μια στιγμή! Αυτό δεν είναι μίζερος, είναι μαζόχας! :lol:
Άβαταρ μέλους
NoFear

Δημοσίευση από NoFear »

@matrix_6_6_6

Και γιατι οποιος λεει τα συκα-συκα και την σκαφη-σκαφη ειναι γκρινιαρης? :?
Fighter pilots make movies.Bomber pilots make history!
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Με το να ασκεις κριτικη δε κανεις τπτ...επισης δε γινεται ολοι εδω μεσα να εχουμε αποψη επι παντος επιστητου λες και ειμαστε οι θεοι...ασε που αμφισβητουμε τους παντες κ τα παντα σαν να ειμαστε ειδημονες της Εξ.πολιτικης της ελλαδας η λες κ εχουμε διαβασει 1000000 ιστορικα βιβλια η εχουμε τελειωσει 150000 πανεπιστημια και ξερουμε τα παντα...χωρια που δεν εχουμε ιδεα απο διπλωματια και διεθνη σκηνη αλλα βλεπουμε τα πραματα μονοπλευρα...χαλαρωστε λιγο και καντε τη δουλεια σας σωστα για να κανουν ολοι τη δουλεια τους σωστα.αυτη ειναι η προσωρινη αποψη μου που ισως σε 1 χρονο να ειναι αλλη.αυτα.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Παντα καλοπροαιρετα..

Οπως ειπε ο Νακος πριν μερες, η "e-haf απο λογια αλλο τιποτα".

Λοιπον εχω αρχισει και τρελαινομαι με πολλα απο αυτα που ακουω εδω ολη την ωρα.

Κρινουμε το συστημα που παιρνει η ΠΑ ικαρους, κρινουμε την ΠΑ αν θα παει η οχι σε red flag, κανα TLP αν ειναι.. κρινουμε τον αρχηγο αν ειναι καλος(αν μας κανει καλα airshow, αν χαριζει κανενα αεροπλανακι, {ε εδω που τα λεμε αν μας κανει και μια βολτα θα ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ που εχει περασει...}), κρινουμε αν θα νικησουμε τη Τουρκια ή οχι, αν φτανουν τα readiness ή οχι, κρινουμε τα παντα λες και ειμαστε ξερω γω ποιοι.

Λοιπον ας ηρεμησουμε λεω εγω λιγακι γιατι αυτο που συμβαινει τελευταια εχει ξεπερασει τα ορια..

Παντα "με τη καλη εννοια"...

Και SORRY για το off topic
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

άλλαξε ρότα το portal της e-HAF και απαγορεύεται πια να σχολιάζουμε οτιδήποτε ?

αν είναι έτσι να κλειδώσω όλες τις ενότητες και να σχολιάζουμε μόνο τον τύπο και αυτά που γράφει το defencenet, μιας και αυτοί ίσως έχουν καλύτερη άποψη και εμπειρία

ποιός να χαλαρώσει άραγε ?
e-HAF Admin
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Τιμο δεν με καταλαβες.

Απλα ολα θελουν μετρο.

Δεν ειπα κατι τετοιο φυσικα. :wink:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

LantirN έγραψε:Τιμο δεν με καταλαβες.

Απλα ολα θελουν μετρο.

ωραία

στο εξής λοιπόν οτιδήποτε σχόλιο να μήν ξεπερνάει τις 15 λέξεις....
e-HAF Admin
Armada
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Armada »

Anzac έγραψε:
LantirN έγραψε:Τιμο δεν με καταλαβες.

Απλα ολα θελουν μετρο.

ωραία

στο εξής λοιπόν οτιδήποτε σχόλιο να μήν ξεπερνάει τις 15 λέξεις....
Χμ.... θα συμφωνήσω μαζί σου Τίμο. Άλλωστε ουκ εν τω πολλώ το ευ..... :wink: Θα είναι και μια καλή προσπάθεια να μάθουμε να λέμε αυτό που θέλουμε απλά, σύντομα και κατανοητά :!: :!: :!:

χμ...Μήπως είναι πολλές οι 15 λέξεις :wink:
Armada ή απλά....Γεώργιος...
Εικόνα
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

EEEE.....τουαχιστον αυτοεπαληθευωμαστε στην ιστορικη στατιστικη και σε τοπικο επιπεδο :lol: :lol: :lol:
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
killerwing

Δημοσίευση από killerwing »

Απο εδω και στο εξης θα μιλαμε λακωνικα....τυπου

Ω ξειν αγγελειν Ελλησι, οτι τιδε κειμεθα των κοινων ρημασιν πειθωμενοι.

Αφιερωμενο απο τους

Χριστόδουλο Καραθανάση
Παναγιώτη Βλαχάκο
Έκτορα Γιαλοψό

στους Παγκαλο, Αρσενη, Σημιτη στα 297 κοπρομουμουλα της βουλης, σε ολη την ηγεσια του ΓΕΕΘΑ και σε ολους τους ελληναραδες που δεν τους θυμουνται και ουτε σκεφτονται να τους μαθουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος killerwing την 02 Φεβ 2007, 00:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

STARSERIF έγραψε:EEEE.....τουαχιστον αυτοεπαληθευωμαστε στην ιστορικη στατιστικη και σε τοπικο επιπεδο :lol: :lol: :lol:
Είμαι αυτό που θέλω να γίνω, αλλά γίνομαι αυτό που δεν θέλω να είμαι.
Γιώργος
ομολογουμένος :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
e-HAF Admin
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Οτι καταλαβες καταταλαβες....για την υπογραφη μου.
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Άβαταρ μέλους
NoFear

Δημοσίευση από NoFear »

@LantirN & Jester

Εγω παλι πως νομιζα οτι ενα forum και μαλιστα σαν κι αυτο σου δινει την ευκαιρια να ανταλλαξεις αποψεις πανω σε θεματα κοινου ενδιαφεροντος με αλλους ανθρωπους? :?

Δικο σας ειναι το forum βεβαια και δεν θα σας κανω μαθηματα διαχειρησης του αλλα αν δεν θελει καποιος δεν συμμετεχει σε ενα ποστ,ή αν εχει διαφορετικη γνωμη την λεει.Αυτα τα 'απαγορευτικου και αυστηρου τυπου σχολια' απο μερους σας δεν τα καταλαβαινω.

Πιστευω οτι χρειαζεται και κριτικη για να αλλαξουν καποια πραγματα.
Και ποιος το λεει οτι μονο αυτοι που εχουν διαβασει 1000 βιβλια και εχουν τελειωσει 100 πανεπιστημια δικαιουνται να εχουν αποψη?Και οποιος λεει την αποψη του σημαινει οτι τα ξερει ολα?Μπραβο!!!Ωραια και δημοκρατικη αποψη! :roll:

Εδω ειναι που πρεπει να μετανιωσω για ολα τα ποστ που εχω κανει στο forum δηλαδη? :roll:
:?
Fighter pilots make movies.Bomber pilots make history!
matrix

Δημοσίευση από matrix »

Μην κρίνεται για να μην σας κρίνουν!
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Δεν ηθελα να παρεξηγηθει αυτο που ειπα, και απο οτι φαινεται παρεξηγηθηκε και "χτυπησε" και ασχημα.. :?

Τα forums ειναι για να λεμε την αποψη μας φυσικα..ελευθερα και χωρις να υπαρχει καμια λογοκρισια.

Αλλα νιωθω οτι καπου καπου τα εχουμε ισοπεδωσει ολα βρε σεις, δεν ξερω σκευτειτε το λιγο.Κρινουμε τα παντα!!!Και τελικα αυτο που βλεπουμε ειναι οτι μας φταινε ολα!!Μα ολα!!
Αυτο δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα.
Και εδειξα το θεμα με τον αρχηγο ΓΕΑ, γιατι απο εκει φαινεται οτι το πρισμα που κοιταμε τη ΠΑ ειναι εντελως ακυρο!!
ΔΕΝ κρινεις τον ΓΕΑ απο τα airshow που κανει...
Τον κρινεις απο αλλα πραγματα που εμεις εδω περα ΔΕΝ ειμαστε σε θεση να ξερουμε και ΔΕΝ ειναι η δουλεια μας να ξερουμε.
Χωρις να θελω να πω οτι αυτοι που κανουν τις κρισεις ειναι οι the best και οι "δεν κοιταω το συμφερον μου".
Οχι δεν το παω εκει..
Απλα λιγο respect γιατι δεν ξερουμε τα παντα, και εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λεμε.
Thats all..

Και παλι ξαναλεω οτι δεν ηθελα να παρεξηγηθει αυτο που ειπα.

Y.Γ.No Fear, το forum δεν ειναι "δικο μας", το forum ανηκει σε ολους μας.

Καλο βραδυ! 8)
Εικόνα
Απάντηση