OPEN FALCON
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Σωστό. Δοκίμασε αυτό
Εάν για οποιονδήποτε λόγο, όταν εξέρχεστε από μια αποστολή ή dogfight ή campaign στο OF, κολλάτε και δεν σας βγάζει στο debriefing, τότε κάντε το εξής:
Στο root directory του Falcon, βρείτε το αρχείο falconbms.cfg και ανοίξτε το με ένα notepad. Στο τέλος του αρχείο κάντε copy & paste τις γραμμές που ακολουθούν. Μετά πατήστε save και τέλος το πρόβλημα.
// Added by Me
set g_bDeferedTextureDelete 0
Εάν για οποιονδήποτε λόγο, όταν εξέρχεστε από μια αποστολή ή dogfight ή campaign στο OF, κολλάτε και δεν σας βγάζει στο debriefing, τότε κάντε το εξής:
Στο root directory του Falcon, βρείτε το αρχείο falconbms.cfg και ανοίξτε το με ένα notepad. Στο τέλος του αρχείο κάντε copy & paste τις γραμμές που ακολουθούν. Μετά πατήστε save και τέλος το πρόβλημα.
// Added by Me
set g_bDeferedTextureDelete 0
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Βλάσση υπομονή. Αν και το σετάπ του οφ είναι πλέον εύκολο (αλλά χρονοβόρο),Vlassis4 έγραψε:Θα το δω αύριο με κούρασε σήμερα
με το ΑΤΟ μαζί γίνεται πάλι διαδικασία. Όχι τίποτα δύσκολο αλλά όσο περισσότερα βήματα
τόσο περισσότερες πιθανότητες για κάποιο δικό μας λαθάκι, μικρό αλλά σημαντικό.
Δε νομίζω να τίθεται θέμα για το pc σου, κάτι άλλο θα είναι σίγουρα. Ψυχραιμίκα και θα το βρούμε.
Θα έλεγα πάντως δυο πραματάκια, πρώτον, έχεις firewall ενεργό εκείνη τη στιγμή του κολλήματος;
Αν ναι δοκίμασε να το κατεβάσεις και ξαναπροσπάθησε.
Δεύτερον, ενημερώνεις κανονικά-τακτικά τα Windows σου και τον Explorer ?
Αν όχι για κάνε ένα φρεσκάρισμα μήπως..
Edit: Στην χειρότερη περίπτωση το κάνεις Unistall, το βάζεις από την αρχή και σταματάς πριν το ΑΤΟ,
να δούμε αν μέχρι εκεί δουλεύει σωστά. Που θα δουλεύει σίγουρα!
atsalis_p
321vTS
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atsalis_p την 14 Φεβ 2007, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Επιτέλους θα παίξεις με την κάρτα σου!!!WingedWolf έγραψε:ΝΑΙ επιτέλους μπορώ να παίξω με την ATi κάρτα μου!!!!!!!!!!!!!
Με το OF όμως δεν παίζουμε.
Αν λέγαμε κάτι τέτοιο για τα άλλα σετάπ τότε για το οφ πραγματικά ισχύει!
Όποιος θέλει να "παίξει" μάλλον θα ξενερώσει και θα γυρίσει στο αγαπημένο του ΑF.
Αλήθεια, έχετε δει πολλά παιχνίδια με Dash-34 ?
8)
atsalis_p
321vTS

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Καλησπέρα!!! Λοιπόν... Έκανα την εγκατάσταση σύμφωνα με τον οδηγό και όλα πήγαν μια χαρά μέχρι το σημείο που περνάμε το hotfix...Το κατέβασα από το link που υπάρχει στον οδηγό πάω να το αποσυμπιέσω και μου βγάζει αυτό:! G:\Downloads\OF4.3HotFix.rar: Το αρχείο συμπίεσης είτε είναι σε άγνωστη μορφή είτε είναι κατεστραμμένο
Καμιά ιδέα? Θα επηρεαστεί το setup αν κλείσω τώρα τον υπολογιστή και συνεχίσω αύριο? Δεν αντέχω άλλο είμαι λιώμα...
Καμιά ιδέα? Θα επηρεαστεί το setup αν κλείσω τώρα τον υπολογιστή και συνεχίσω αύριο? Δεν αντέχω άλλο είμαι λιώμα...

μέχρι στιγμής έχουμε 2 θεματικές ενότητες για προβλήματα του OFpanpan έγραψε:Καλησπέρα!!! Λοιπόν... Έκανα την εγκατάσταση σύμφωνα με τον οδηγό και όλα πήγαν μια χαρά μέχρι το σημείο που περνάμε το hotfix...Το κατέβασα από το link που υπάρχει στον οδηγό πάω να το αποσυμπιέσω και μου βγάζει αυτό:! G:\Downloads\OF4.3HotFix.rar: Το αρχείο συμπίεσης είτε είναι σε άγνωστη μορφή είτε είναι κατεστραμμένο
τελικά που αναφέρουμε τα προβλήματα ?
e-HAF Admin