Έκανα μια εκπαιδευτική αποστολή Navigation/Landing με απογείωση και προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σούδας. Αυτά που διαπίστωσα (και αποτελούν και απορίες μου) είναι τα ακόλουθα:
1.Στο ΑΤΟ δεν είναι περασμένα τα ελληνικά αεροσκάφη. Πως μπορεί να γίνει αυτό? (αν τυχόν έχει απαντηθεί αλλού, παρακαλώ δώστε μου το σχετικό link)
2. Στο ATO_OF_AIRPORTS.pdf που βρίσκεται μέσα στο ATO-OF4.3-Installv1.1.rar δεν περιλαμβάνεται η βάση της Νέας Αγχιάλου
3. Αν και έχω επιλεγμένο το Radio Subtitles Display Time στα 10 seconds (στον Επεξεργαστή Διαμόρφωσης του Ανοιχτού Γερακιού) αυτά δεν εμφανίζονται καθόλου
4. Διαπίστωσα ότι πρέπει να περνάμε εμείς τις συχνότητες στα UHF/VHF για να έχουμε επικοινωνία με το ATC Μια νότα περισσότερης αληθοφάνειας σχετικά με το Cobra...
5. Όταν επιλέγω μια ILS approach ακολουθώ τα παρακάτω βήματα
Αφού έχω σετάρει τις επικοινωνίες για επικοινωνία με το ATC της Σούδας
ενεργοποιώ στο DED την σελίδα για το ILS και περνώ τα απαραίτητα στοιχεία (TACAN -> 049X, Course -> 110) και ενεργοποιώ το CMD STRG

Στην συνέχεια περνώ κάτω στο HSI την πορεία (110) και επιλέγω από το Instr Mode το ILS/TACAN

Στην επόμενη φωτογραφία

βρίσκομαι πάνω από τον διάδρομο της Σούδας, αλλά παρ' όλα αυτά φαίνεται πως δεν έχει ενεργοποιηθεί το ILS αφού δεν υπάρχουν τα σχετικά σύμβολα στο HUD. Κάνω κάπου λάθος? Που?
6. Στο HSD δεν φαίνονται τα υπόλοιπα α/φη του σχηματισμού. Πως διορθώνεται αυτό?
Τέλος για να μην σας κουράζω, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο manual για το Ανοιχτό Γεράκι?