O PanPan M.I.A.
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
O PanPan M.I.A.
Μετά από σαμποτάζ του πΟΤΕ ο συνάδελφος και φίλος Πάνος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ιντερνετ και δεν μπορεί να μπει στο forum.
Αγνοούμενος για όσο χρόνο κάνει ο πΟΤΕ να φτιάξει τη γραμμή...
(ότι θέλουν κάνουν, ούτε προειδοποίηση ούτε τίποτα... α ρε Ελλαδάρα)
Τεσπα μην τον ψάχνετε!!!
Αγνοούμενος για όσο χρόνο κάνει ο πΟΤΕ να φτιάξει τη γραμμή...
(ότι θέλουν κάνουν, ούτε προειδοποίηση ούτε τίποτα... α ρε Ελλαδάρα)
Τεσπα μην τον ψάχνετε!!!
Γιώργος
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=4792
«Λοιπόν πριν από 1 μήνα περίπου είχα μείνει στο σπίτι για 9 ημέρες χωρίς τηλέφωνο και internet (conex-1024)
Μόλις διορθώθηκε η ζημιά πήγα στον πΟΤΕ και πήρα ένα έντυπο διαμαρτυρίας το οποίο συμπλήρωσα ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να μου επιστραφούν τα πάγια, αφού η βλάβη ήταν στο υπόγειο δίκτυο.
Χθες έλαβα επιστολή ζητώντας συγνώμη και κατανόηση και ότι θα μου επιστραφούν τα πάγια 6 ημερών…
Και ο Θεός φοβέρα θέλει αλλά και …ανταγωνισμό... »
Και ο Θεός φοβέρα θέλει αλλά και …ανταγωνισμό... »
Αναγκάστηκα και πήρα τηλέφωνο τότε στο Μέγαρο του ΟΤΕ και μόνο έτσι έβγαλα άκρη μου μου φτιάξανε σωστά επιτέλους την γραμμή του τηλεφώνου μου. Για φανταστείτε ανα 2 εβδομάδες να είναι με βλάβη το σταθερό σας.....
Όταν αντιμετώπιζα γενικά προβλήματα με το τηλέφωνο μου και πήγα στον ΟΤΕ της περιοχής μου, όχι έντυπα δεν είχανε, αλλά ούτε καν τμήμα Παραπόνων.
Αναγκάστηκα και πήρα τηλέφωνο τότε στο Μέγαρο του ΟΤΕ και μόνο έτσι έβγαλα άκρη μου μου φτιάξανε σωστά επιτέλους την γραμμή του τηλεφώνου μου. Για φανταστείτε ανα 2 εβδομάδες να είναι με βλάβη το σταθερό σας.....
e-HAF Admin
Εγώ έμεινα ξαφνικά από σύνδεση(1024 connex) την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο το πρωί έκανα τηλεφωνική αναφορά του προβλήματος στον ΟΤΕ..Την Δευτέρα το πρωί στις 9.30 με πήραν από τις βλάβες και με κατεύθυναν επακριβώς... μάλιστα κάναμε κουβέντα για τα μόντεμ με wi-fi(νόμιζα ότι βρισκόμουν στην Σουηδία από πλευράς εξυπηρέτησης)...-η Θυσία σας παιδιά δεν πήγε χαμένη τελικά 
Ο Τολμών...υψικρατείν στο Αιγαίο!