Η κεντρική κονσόλα (CP). Τα όργανα είναι ψεύτικα προς το παρόν, αλλά σιγά-σιγά θα αρχίσω να τα ζωντανεύω...

Νικόλας
Συντονιστής: Διαχείριση

To ειχα στο μυαλο μου, αλλα το εβγαλα εδω και καιρο.Χάρος έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά! Άντε, και στα δικά σας![]()
Νικόλας

Ούτε κι εγώ έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλιώς θα το είχα τελειώσει εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια. Ξέρω πως θέλω να κάνω το κάθε τι, αλλά μια στο τόσο ξεκλέβω χρόνο για να το κάνω. Έτσι πάω βήμα-βήμα.LantirN έγραψε: To ειχα στο μυαλο μου, αλλα το εβγαλα εδω και καιρο.
Το εχω παρει αποφαση οτι δεν προκειται να βρω χρονο να ασχοληθω τοσο με κατι τετοιο.
Ηδη εχω πολλα πραγματα που ασχολουμαι..και πιστεψε με, αν το φαλκον ειναι το ενα, δεν εχεις χρονο και για αλλα...

Συμφωνώ και επαυξάνωΧάρος έγραψε:Ούτε κι εγώ έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλιώς θα το είχα τελειώσει εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια. Ξέρω πως θέλω να κάνω το κάθε τι, αλλά μια στο τόσο ξεκλέβω χρόνο για να το κάνω. Έτσι πάω βήμα-βήμα.LantirN έγραψε: To ειχα στο μυαλο μου, αλλα το εβγαλα εδω και καιρο.
Το εχω παρει αποφαση οτι δεν προκειται να βρω χρονο να ασχοληθω τοσο με κατι τετοιο.
Ηδη εχω πολλα πραγματα που ασχολουμαι..και πιστεψε με, αν το φαλκον ειναι το ενα, δεν εχεις χρονο και για αλλα...
Αν το Falcon είναι ασχολία που αξίζει το μερίδιο του λέοντος από τον ελεύθερο χρόνο σου, σκέψου το να πετάς Falcon σε λειτουργικό πιλοτήριο πως θα είναι...
Νικόλας
Ας πούμε ότι από κατασκευαστικό επίπεδο πάω καλύτερα... :ogen:Anzac έγραψε:@ Χάρο
Απο πτητικό επίπεδο σε τί φάση βρίσκεσε ?