Κάτω το Site της Ν.Δ. .....
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Κάτω το Site της Ν.Δ. .....
....απο Τούρκους Hackers
Οι εν λόγω έκαναν ένα face lifting αλλάζοντας το σε Τουρκική σημαία.
Το site κατέβηκε έπειτα απο τους τεχνικούς της ιστοσελίδας και τα traces των Τούρκων χακεράδων εδόθηκαν στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκληματος της Interpol.
Παιδία πιάστε τους, και φυλάξτε και εμάς απο τέτοιου είδους επιθέσεις.....
Εμείς κατα πόσο έχουμε δικαίωμα να δίνουμε στην υπηρεσία δίωξης Ηλ. Εγκλήματος τις επιθέσεις που δεχόμαστε εμείς ?????
Τώρα θα μου πείς....Ίσα και όμοια είμαστε ?????
Οι εν λόγω έκαναν ένα face lifting αλλάζοντας το σε Τουρκική σημαία.
Το site κατέβηκε έπειτα απο τους τεχνικούς της ιστοσελίδας και τα traces των Τούρκων χακεράδων εδόθηκαν στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκληματος της Interpol.
Παιδία πιάστε τους, και φυλάξτε και εμάς απο τέτοιου είδους επιθέσεις.....
Εμείς κατα πόσο έχουμε δικαίωμα να δίνουμε στην υπηρεσία δίωξης Ηλ. Εγκλήματος τις επιθέσεις που δεχόμαστε εμείς ?????
Τώρα θα μου πείς....Ίσα και όμοια είμαστε ?????
e-HAF Admin
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος (τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη) βρίσκεται στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης, οπότε στην Αθήνα μάλλον θα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ. Αλλιώς μια ερώτηση στο Α.Τ. της γειτονιάς θα είναι κατατοπιστική.
Βέβαια, δεν ξέρω αν θα ενδιαφερθουν για εμάς...
βλέπετε η ανάγκη προώθησης της "ελληνοτουρκικής φιλίας" και το έστω και εικονικά στρατιωτικό αντικείμενό μας μάλλον δεν βοηθά...
Βέβαια, δεν ξέρω αν θα ενδιαφερθουν για εμάς...
βλέπετε η ανάγκη προώθησης της "ελληνοτουρκικής φιλίας" και το έστω και εικονικά στρατιωτικό αντικείμενό μας μάλλον δεν βοηθά...
Παρά δύναμην τολμηται, παρά γνώμην κινδυνευταί και εν τοις δεινοίς ευέλπιδαι...
(Θουκύδίδης)
(Θουκύδίδης)
Έλα ντε μη κακιώσει ο κουμπάρος Ερντογάν άλλο και αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aegeus την 16 Απρ 2007, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.