Ερώτηση για τα καινούργια μας μέλη

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
WingedWolf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από WingedWolf »

Εγώ την έμαθα ψάχνοντας για να βρω κάτι στο scrable.com έβαλα στο google scrable για να το βγάλει αλλά τελικά έβγαλε την e-HAF εεε...και φυσικά από την πρώτη στιγμή πωρώθηκα...Πλάκα πλάκα ένας χρόνος και έχει περάσει και ακόμα δεν έχω πετάξει online το router μου μεσα!!!!
Εικόνα
Aegeus
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aegeus »

Εγώ πάλι τυχαία για μια περίοδο της ζωής μου είχα πορωθεί με τα e- και μια μέρα που έψαχνα στο Internet λέω αφού έχουμε haf λες να έχουμε και e-haf...; όπως και με το e-radio και έτσι πήγα στο google και μου το έβγαλε...μετά σας είδα και στο aces high που είχαν ως sponsor oι GR-OF και είπα αυτοί εδώ είναι οργανωμένοι και αγαπούν στα αλήθεια αυτό που κάνουν...και έτσι σας προτίμησα!
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Aegeus έγραψε:Εγώ πάλι τυχαία για μια περίοδο της ζωής μου είχα πορωθεί με τα e- και μια μέρα που έψαχνα στο Internet λέω αφού έχουμε haf λες να έχουμε και e-haf...; όπως και με το e-radio και έτσι πήγα στο google και μου το έβγαλε...μετά σας είδα και στο aces high που είχαν ως sponsor oι GR-OF και είπα αυτοί εδώ είναι οργανωμένοι και αγαπούν στα αλήθεια αυτό που κάνουν...και έτσι σας προτίμησα!
:wink: :)
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Μεράκι χωρίς αγάπη πάει? δεν πάει !

Thanks man!
e-HAF Admin
Zeus6

Δημοσίευση από Zeus6 »

Εγω ειχα ακουσει για την v-HAF οταν ασχολιομουν παλιοτερα με το Falcon 4.0. Εδω ηρθα απο link σε υπογραφη καποιου που ειδα στο Frugal's ή ισως καπου αλλου, δε θυμαμαι ακριβως! Ετυχε να σκεφτομαι αυτη την περιοδο να δοκιμασω (επιτελους!!!) το online και μια Ελληνικη e-μοιρα μου φανηκε το καλυτερο!!!
If, for any reason, you don't manage to scissor him through the use of this [last ditch] manoeuvre, and end up still in front with speed brakes out and throttle back, the pilot behind you will solve any other problems you might have.
Sacerdos

Δημοσίευση από Sacerdos »

Εγώ έμαθα για την e-HAF από το simhq.com ,ψάχνοντας στα links για εικονικές ελληνικές μοίρες! Εντύπωση μου έκανε η οργάνωση και η εξομοίωση της Π.Α., που ήταν στο 100% και σκέφθηκα ότι πρέπει να πάρω και εγώ φύλλο πορείας για την e-HAF!! :)
Εικόνα Εικόνα
Ο Τολμών...υψικρατείν στο Αιγαίο!
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Δημοσίευση από xrhstaras »

Εγώ μέσω HypperLobby...εκεί που έπαιζα ήρεμα κι ωραία έτυχε να παίξω df vs Mystic...και μου χάλασε τη μέρα... hardnut :f16:
billm

Δημοσίευση από billm »

Εγώ την έμαθα από επίσης πορωμένο φίλο μου που την έμαθε από επίσης πορωμένο φίλο του και από τότε βρήκα την υγειά μου που λέμε και στο χωριό μου
Συγχαρητήρια για την ακούραστη προσπάθεια σας κάνετε σπουδαία δουλειά
bravo
Άβαταρ μέλους
Iapetos

Δημοσίευση από Iapetos »

εγω εμαθα απο εναν φιλο μου τον Τιμο με τον οποιο πεταξα και τις πιο πολλες εκπαιδευτικεσ πτησεις
391 vSqn Combat
321 vSqn Instructor

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Iapetos έγραψε:εγω εμαθα απο εναν φιλο μου τον Τιμο με τον οποιο πεταξα και τις πιο πολλες εκπαιδευτικεσ πτησεις
βρε, απο vhaf δεν γνωριζόμαστε εμείς ?
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Iapetos

Δημοσίευση από Iapetos »

ναι ισχυει φιλε μου
391 vSqn Combat
321 vSqn Instructor

Εικόνα
Dedalus
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Dedalus »

Εγώ είχα διαβάσει κάπου για την v-HAF και απο τότε παρακολουθούσα τα τεκτενώμενα σαν επισκέπτης απο internet cafe.Σήμερα είμαι μέλος της και
συγχαίρω και πάλι τους δημιουργούς της όπως είχα αναφέρει και στην
εγγραφή μου. :helmet: :A7: :helmet:
Εικόνα
nivam

Δημοσίευση από nivam »

Ανακάλυψα το site γυρω στα τέλη του 2004 ύστερα απο ένα search στο Internet, για τυχόν updates του F4 (το ειχα παρατημενο στο ραφι για 1χρονο), οταν έπεσα πάνω σε ενα link που οδηγούσε στην ehaf.
Ένιωσα μια ανατριχίλα να διαπερνάει το σώμα μου όταν είδα ένα screenshot του ΤΕ στο Fαλcon να δείχνει το χάρτη της Ελλάδας και το ΑΤΟ! Αποφασισα λοιπον να γραφτω έχοντας μεγαλες προσδοκίες για την εδω παραμονη μου. Δεν μου βγηκαν ομως λόγων προσωπικών υποχρεωσεων και προβληματων. Ετσι οι επισκεψεις γινονται πολυ αραιες κατα διαστήματα... αλλά πάντα ειμαι εδω κοντα και σας παρακαλουθω, μακαρι να μπορουσα να ημουν πιο ενεργός... Ελπίζω στο μελλον να ενταχθω επιτέλους και σε καποια εκπαιδευτική...

Νικος
alexpapadi

Δημοσίευση από alexpapadi »

Εγω το βρήκα τυχαία αναζητώντας πληροφορίες για την Π.Α. και επεσα πανω στο παλιο σαϊτ v-haf
Scooby

Δημοσίευση από Scooby »

Έίχα φάει τα ρούχα μου για on-line Falcon 4.0 και το βρήκα ψάχνοντας!
Απάντηση