3η και η καλύτερη πτήση!!

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

To video είναι απο την ψηφιακή μου.. Έχει βγεί 450ΜΒ περίπου.. Οπότε μόνο απο κοντά σε κάποιο meeting.
Εικόνα
yak167

Δημοσίευση από yak167 »

Από οδό Παπαντρέου και τα πέριξ δεν αναμένεται να είμαι σύντομα.. οπότε.. let me know... ;-)

Cheers
Dimi
Dimi, I love flying bars ... why am building TVs??
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

raptor έγραψε:To video είναι απο την ψηφιακή μου.. Έχει βγεί 450ΜΒ περίπου.. Οπότε μόνο απο κοντά σε κάποιο meeting.
...τστστστστσ....

DrDivx προσπάθησες
e-HAF Admin
yak167

Δημοσίευση από yak167 »

Ούτε καν... Ακόμα και Movie maker για μεγαλύτερη ευκολία...
[Είμαι λάτρης του Βασίλη Πύλες ;-)]

Cheers,
Dimi
Dimi, I love flying bars ... why am building TVs??
Johnnie B

Δημοσίευση από Johnnie B »

yak167 έγραψε: Επιπλέον νο2: Τα φρένα στο αεροσκάφος δεν διαστασιολογούνται για προσγείωση, αλλά για απογείωση. Υπάρχει μία ταχύτητα, η V1, μετά την οποία απογειώνεσαι ότι και να γίνει, γιατί αλλίως δεν σε σταματάνε τα φρένα. το να μαζέψεις 30 κόμβους παραπάνω πριν το rotate δεν το καταλαβαίνω. Η rotate είναι λίγο μεγαλύτερη από την V1, αν μπορείς να τραβήξεις την rotate όσο θές, δεν ξέρω.. [θέμα prcedure..]
Βασικά η ταχύτητα V1 είναι η ταχύτητα στην οποία κατα την απογείωση το αεροσκάφος μπορεί να σταματήσει αμα υπάρξει κάποιο προβλημα και η ταχύτητα V2 είναι η ταχύτητα στην οποία το αεροσκάφος δεν προλαβαίνει να σταματήσει και πρέπει να απογειωθεί ότι και να γίνει.

Επίσης στο evaluation για airline pilot, σε 737, μια απο τις τελευταίες εξετάσεις είναι κατα την απογείωση η αστοχία του ενός κινητήρα, οπότε τα πληρώματα είναι έτσι και αλλιώς εκπεδευμένα για να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις.
Απάντηση