Καταρχήν, χάρηκα που συνάντησα κάποιους συναδέρφους για πρώτη φορά και που ξαναείδα κάποιους μετά από κάμποσο καιρό.
Θέλω και από εδώ να σας ευχαριστήσω όλους γι αυτή την πραγματικά μεγάλη τιμή που μου έγινε και να πω ότι είμαι πραγματικά υπερήφανος που είμαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας.
Και τις ανεβασα λιγο τη φωτεινοτητα! Ειναι πισσα σκοταδι και με βροχη.Απλα σε καποιες εξοδους πιασαμε πολυ καλους formations. Δες στο commit να δεις πως κατεβαιναμε με πλευρικο ανεμο 27 κομβους και visual με το runway στα minima.
On Topic: Nice pics! 8)
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Πο ρε παιδιά - γαμώ τις φάσεις το χθεσινοβραδυνό!!!...Κρίμα που τα γκομενάκια απέναντι βλέπανε όλοι την ώρα την "πατούσα στο ταβάνι". Πέσαμε σε περίπτωση...Ας είναι χαβαλές , γέλιο και πολλή μπύρα! Ωραία πράματα !!!
αποστολή RED BULL τέλος. 8)
Άσε θα φέρω εγώ ένα τσουβάλι με πατάτες από το χωριό και ένα μάγειρα για κόψε,τηγάνισε,σέρβιρε.Έτσι μπορεί και να τον προλάβουμε.Παιδιά "μαμάτα" ήταν και πέρασα πολύ ωραία.Χάρηκα που γνώρισα κάποια μέλη και από κοντά.Άντε τώρα για την επόμενη συνάντηση.Σάκη καλά να περάσεις έξω και καλή εκπαίδευση.Γρήγορα internet για να σε έχουμε πάλι κοντά μας.