Πότε ήταν η πρώτη σας φορά...;

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
pyrforos

Δημοσίευση από pyrforos »

Οταν ημουν πιτσιρικας , δεν θυμαμαι ποσο.. Αθηνα- Κρητη με ενα C-130 μεσα σε εκσταση εγω! Να μου εχουν πιασει κουβεντα οι χειρηστες και η μανα μου να εχει χλωμιασει (lol)Θυμαμαι με ρωταγε ενας πο το πληρωμα.Βαγγελακη τι θα γινεις οταν μεγαλωσεις;"Μεγαλλλος Πιλοοοτοοοοος "Και ξεραινοντουσαν στα γελια ολοι..(ελεγα πολυ το λλλλ)Αααχχχ ωραιαες αναμνησεις!
Εικονικα πριν απο 2-3 χρονια με το φαλνονακι ....
Εικόνα
Εικόνα
Αντιπλοιαρχος Χ.Καραθανασης Π.Ν.
Αντιπλοιαρχος Π.Βλαχακος Π.Ν.
Σημαιοφορος Ε.Γιαλοψος Π.Τ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ Σμη/γος
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι
Pacman

Δημοσίευση από Pacman »

Εμένα η πρώτη αληθινή πτήση πρέπει να ήταν με C-130 όταν θα ήμουν 2 ή 3. Αλλά γενικά έχω πετάξει άπειρες φορές με C-130 και στο πιλοτήριο νύχτα και μέρα κτλ.

Ο πρώτος εξομοιωτής που είχα παίξει πρέπει να ήταν το Flight Simulator 1 το 80-κάτι.

Αυτό που χωριζόταν η οθόνη στα 2 ήταν το Top Gun ή το ACE 2.
Τα δυο αυτά παιχνίδια είχαν πάρα πολλές ομοιότητες.
sjmygian

Δημοσίευση από sjmygian »

Anzac έγραψε:
Aegeus έγραψε: Ασχολίαστο... :hammer3pp:
το βλέπω :D
Ότι και να πει, λίγο θα είναι. :)

Το μόνο "ελαφρυντικό" μου, είναι η νεαρή μου ηλικία τότε
Aegeus
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aegeus »

Συγχωρεμένος!!!!
Μη ξαναμαρτήσεις...
Aegeus
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aegeus »

Τίμο εσύ δε μας είπες...
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Aegeus έγραψε:Τίμο εσύ δε μας είπες...
ωχ με πήραν είδηση.......

τεσπα....εγώ πετάω με ΟΑ απο μικρός. Αθήνα Κρήτη και τουμπαλίν το έκανα απο όταν ακόμα ήμουν μπέμπης, μιας και ο πατέρας μου δούλευε στην ΟΑ (Συγγρού/Φίξ) και είχε καλύτερες τιμές

επίσης αν θυμάμαι καλά ζωγράφιζα συνέχεια αεροπλάνα

στο πιλοτήριο των επιβατικών άντε να έχω μπεί κανα 2 φορές μόνο

σαν πτήση γούσταρα τρελά την φάση της απογείωσης, όπου έκανα τα χερούλια του καθίσματος μανέτες και τα πόδια απο τα καθίσματα των μπροστινών, Rudders :twisted:
Αν δεν έδινα εγώ full στοιχεία δεν έφευγε το αεροπλάνο :twisted:

σε C-130 επίσης έχω μπεί κατα την διάρκεια της θητείας μου όταν πήγαμε με το Βέλος να κάνουμε βολές στην Σούδα και επίσης κατα την διάρκεια άσκησης επιστράτευσης αφού είχα απολυθεί

δυστυχώς σε μαχητικό εν πτήση δεν έχω μπεί ακόμα.....όταν θα κάνω αλλαγή φύλου και παντρευτώ εκδότη, ίσως τα καταφέρω

μέχρι τότε αρκούμε να τα βλέπω απο κοντά και να' ναι καλά οι φίλοι μας που μας βοηθάνε σε αυτό το σκέλος
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Curgan

Δημοσίευση από Curgan »

To πρώτο μου ήταν το f-19 stealth fighter, ένα αριστούργημα για την εποχή του με αποστολές σε αρκετά μέρη του κόσμου και "ρεαλιστικά"στοιχεία για την εποχή...

Αυτό ήταν εκείνο με τις δύο δισκέττες που αναφέρθηκε πιο πριν.
Παρά δύναμην τολμηται, παρά γνώμην κινδυνευταί και εν τοις δεινοίς ευέλπιδαι...
(Θουκύδίδης)
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από condor »

απο sim το MIG-21 της novalogic (οπως επισεις εχω το F-22 και το F-16 της ιδιας εταιριας... (α! και το FLY! για πολιτικα!!!)

πραγματικα αεροσκαφη πολιτικα εχω απο μηνων στα Α/c... ελληνικο-δημοκριτος (αθηνα-ευρος)το θυμαμαι κοντα στα 45'...
απο cockpit εχουμε 747-400 χ2! (ή 737 :oops: ?!) και σε ενα της aegean αλλα δεν θυμαμαι τυπο... :oops:

απο ΠΑ τπτ ακομα.... :?
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Agrimi

Δημοσίευση από Agrimi »

Αααχ τι μου θυμιζετε τωρα.....

Πρωτη κανονικη πτηση με πολιτικο αεροσκαφος....Ημερων ημουν, πτηση Αθηνα- Κεφαλλονια.

Πρωτη πτηση που θυμαμαι, πρεπει να ημουν 5-6 χρονων, Αθηνα-Κεφαλλονια παλι, με NAMC YS-11 της ΟΑ. Moυ εκαναν φοβερη εντυπωση οι ελικες στο start-up

Πρωτη "εικονικη" πτηση σε εναν Amstrad 6128 το Fighter/Bomber της Activision 15-16 χρονων

Πρωτη πτηση με στρατιωτικο αεροσκαφος, C-130 της ΠΑ, Σουδα-Ελευσινα το 2002.

Πρωτη πτηση με στρατιωτικο ελικοπτερο ΑΒ205 της Π.Α. Ιουνιος του 2002, σε επιχειρησιακη πτηση, διασωση πολυτραυματια κυνηγου απο τα ορεινα του Ν.Χανιων και διακομιδη του στο Νοσοκομειο Χανιων. Εμπειρια Ζωης....ανοιχτες πορτες και σλαλομ με τις κορφες :( :(
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

τι σχέση έχεις ακριβώς με την ΠΑ ? ;)
e-HAF Admin
Agrimi

Δημοσίευση από Agrimi »

Στην ΠΑ ειχα την τιμη να υπηρετησω σαν γιατρος στην 115 ΠΜ...Σειρα Δ 2001

Αρχικα ηταν να με στειλουν στα Ιατρεια, αλλα λογω κοσμου (ηταν ηδη πολλοι εκει μεσα) με εστειλαν στο ΣΜΕΤ Α-7Η να κανω το γιατρο στους ιπταμενους. Τελικα καταληξα να κανω και ενα σωρο αλλες δουλειες τοσο στο γραφειο εκπαιδευσης οσο και στην πιστα. Να φανταστεις οτι στην αρχη μου κακοπηγε που δεν με εστειλαν στα Ιατρεια....μετα δεν ελεγα να φυγω.

Στο 205 βρεθηκα εθελοντικα οταν ζητησαν γιατρο να συνοδεψει
Απάντηση