ΟΧΙ στα ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΑΤΑ τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
ΟΧΙ στα ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΑΤΑ τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
Μιας και η σκέψη ξεκίνησε απο εμένα και συνεχίστηκε απο τον Kongrigo, πιστεύω πως μπορούμε να ανοίξουμε μια αλυσίδα μυνημάτων στα contacts μας ο καθένας.
Έτσι και αλλιώς δεν είναι SPAM, αφορά όλους μας, και δεν πιστεύω να έχετε αντίρριση!
Την Αρχή την κάνει ο Kongrigo , μετά απο το σύνθημα μου.
Άρξαστε.....
Έτσι και αλλιώς δεν είναι SPAM, αφορά όλους μας, και δεν πιστεύω να έχετε αντίρριση!
Την Αρχή την κάνει ο Kongrigo , μετά απο το σύνθημα μου.
Άρξαστε.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 24 Δεκ 2007, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
πρόταση για το μήνυμα...
Θέμα: ΟΧΙ στα ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΑΤΑ τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
Κείμενο:
Είναι ευθύνη όλων μας να σώσουμε τα δέντρα μας , όσο μπορούμε, ξεκινώντας απο τώρα.
Θα είναι επιτυχία Έστω και ένα δέντρο αν καταφέρουμε να σώσουμε.
Προωθήστε το μήνυμα αυτό σε όσους περισσότερους μπορείτε...
Θέμα: ΟΧΙ στα ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΑΤΑ τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
Κείμενο:
Είναι ευθύνη όλων μας να σώσουμε τα δέντρα μας , όσο μπορούμε, ξεκινώντας απο τώρα.
Θα είναι επιτυχία Έστω και ένα δέντρο αν καταφέρουμε να σώσουμε.
Προωθήστε το μήνυμα αυτό σε όσους περισσότερους μπορείτε...
e-HAF Admin
Δεν θα διαφωνήσουμε μαζί σου, αλλά τα έλατα τα καλλιεργούν σε φυτώρια γι’ αυτή την δουλεία. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να τα δεσμεύσει το κράτος και να τα χρησιμοποιήσει για αναδάσωση εάν αυτό είναι εφικτό. Φυσικά με αγορά από αυτούς που τα καλλιεργούν γιατί και αυτοί με αυτά ζουν.
Να μην αναφέρω το παράδειγμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα εκατομμύρια δέντρα που φυτέψανε στην Αττική. Αφού ήταν τόσες πολλές οι δεντροφυτέψεις που μου βάλανε ακόμα και μπροστά στην είσοδο και δεν μπορούσα να βγω.
(μάλλον στα εκατομμύρια είχαν προσμετρήσει τους πανσέδες , μενεξέδες και βασιλικούς ).
Και τι δέντρα φυτέψανε? Κυπαρίσσια (βλέπε έξω από Ολυμπιακό Στάδιο και την επιχωμάτωση που κάνανε στο νταμάρι Φιλοθέης-Γαλάτσι). Σαν να περνάς από κοιμητήριο.
Να μην αναφέρω το παράδειγμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα εκατομμύρια δέντρα που φυτέψανε στην Αττική. Αφού ήταν τόσες πολλές οι δεντροφυτέψεις που μου βάλανε ακόμα και μπροστά στην είσοδο και δεν μπορούσα να βγω.
(μάλλον στα εκατομμύρια είχαν προσμετρήσει τους πανσέδες , μενεξέδες και βασιλικούς ).
Και τι δέντρα φυτέψανε? Κυπαρίσσια (βλέπε έξω από Ολυμπιακό Στάδιο και την επιχωμάτωση που κάνανε στο νταμάρι Φιλοθέης-Γαλάτσι). Σαν να περνάς από κοιμητήριο.

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
Και το γκαζόν δέντρο δεν είναιRambo έγραψε:Αφού ήταν τόσες πολλές οι δεντροφυτέψεις που μου βάλανε ακόμα και μπροστά στην είσοδο και δεν μπορούσα να βγω.
Rambo έγραψε:Και τι δέντρα φυτέψανε? Κυπαρίσσια (βλέπε έξω από Ολυμπιακό Στάδιο και την επιχωμάτωση που κάνανε στο νταμάρι Φιλοθέης-Γαλάτσι). Σαν να περνάς από κοιμητήριο.
Τι προκατάληψη είναι αυτή; Μια χαρά δέντρο, ενδημικό και ταιριαστό στο ελληνικό τοπίο.
Ειχε δειξει προσφατα ρεπορταζ με αυτους που καλλιεργουν δεντρα και από αυτά ζουν. Τι να πει κανεις και αυτοι σε δυσκολη κατασταση θα βρεθουν εάν δεν τα αγορασει καποιος. Οικογενιες μαγαλωνουν. Το μονο που θα επρεπε να κανει ένα σωστο κρατος είναι να τους τα αγορασει και να τα φυτεψει στις καμενες περιοχες που είναι συμβατες με το Ελατο.

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
-
Επισκέπτης