Πως κατερρίφθη ο ηρωικός πιλότος Κ. Ηλιάκης.
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Fantasma337
- Επικοινωνία:
Από το ίδιο site:
Κατηγορία Λιακόπουλου είναι κι αυτοί...
:em2:έγραψε:Στις 11.14 π.μ. τα τουρκικά F-16 εξέρχονται του FIR Aθηνών, αφού έχουν παραβιάσει δύο φορές τον εθνικό εναέριο χώρο της Eλλάδας νοτίως της Xίου και της Σκύρου και ενώ έχουν αναχαιτίσει και βομβαρδίσει εικονικά ένα ελληνικό μεταγωγικό αεροσκάφος C-130!
Κατηγορία Λιακόπουλου είναι κι αυτοί...
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Από τη μια δεν πιστεύω. Από την άλλη δεν ξέρω τι να πιστέψω... Μία έκρηξη; Ή δύο; ...
Ίσως να μη μάθουμε ποτέ, αλλά ας δούμε αυτά που σίγουρα ξέρουμε.
Τον θάνατο του πιλότου μας από υπαιτιότητα -ή κάτι άλλο- τούρκου
και τη στάση μιας χώρας απέναντι σε μια κατάσταση...
Όχι μόνο τι να πιστέψω δεν ξέρω αλλά ούτε και τι να σκεφτώ...
atsalis_p
Ίσως να μη μάθουμε ποτέ, αλλά ας δούμε αυτά που σίγουρα ξέρουμε.
Τον θάνατο του πιλότου μας από υπαιτιότητα -ή κάτι άλλο- τούρκου
και τη στάση μιας χώρας απέναντι σε μια κατάσταση...
Όχι μόνο τι να πιστέψω δεν ξέρω αλλά ούτε και τι να σκεφτώ...
atsalis_p

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

πού πάτε και τα ξετρυπώνετε αυτά ήθελα να ήξερα.
Το τί έγινε εκεί είναι γνωστό, ένας Έλληνας πιλότος σκοτώθηκε και τα υπόλοιπα λίγο ενδιαφέρουν, σκοπός ήταν να μήν γίνει.
Άς πούμε ότι έγιναν έτσι, δέν νομίζω όμως οι Τουρκοι να είναι ανόητοι, μπουνταλάδες είναι αλλα όχι σε σημείο ώστε να προκαλέσουν τόσο μεγάλο επεισόδιο.
Απλά την περίπτωση της κατάριψης την θεωρώ λίγο τραβηγμένη εώς απίθανη γιατί άν ήταν να το κάνουν θα στέλναν έμπειρους και όχι τον rooκουνα.
Με τόσες παραβιάσεις που γίνονται ήταν θέμα χρόνου να γίνει κάτι τέτοιο, δέν νομίζω όμως ότι τέτοιες απόψεις τιμούν τον Ηλιάκη και τον άδικο και άσκοπο θάνατο του.
Υπάρχουν πολλά κοράκια που προσπαθούν να έχουν το όποιο όφελος απο ένα τέτοιο περιστατικό και κάτι τέτοιο μου κάνει εμένα.
Το τί έγινε εκεί είναι γνωστό, ένας Έλληνας πιλότος σκοτώθηκε και τα υπόλοιπα λίγο ενδιαφέρουν, σκοπός ήταν να μήν γίνει.
Άς πούμε ότι έγιναν έτσι, δέν νομίζω όμως οι Τουρκοι να είναι ανόητοι, μπουνταλάδες είναι αλλα όχι σε σημείο ώστε να προκαλέσουν τόσο μεγάλο επεισόδιο.
Απλά την περίπτωση της κατάριψης την θεωρώ λίγο τραβηγμένη εώς απίθανη γιατί άν ήταν να το κάνουν θα στέλναν έμπειρους και όχι τον rooκουνα.
Με τόσες παραβιάσεις που γίνονται ήταν θέμα χρόνου να γίνει κάτι τέτοιο, δέν νομίζω όμως ότι τέτοιες απόψεις τιμούν τον Ηλιάκη και τον άδικο και άσκοπο θάνατο του.
Υπάρχουν πολλά κοράκια που προσπαθούν να έχουν το όποιο όφελος απο ένα τέτοιο περιστατικό και κάτι τέτοιο μου κάνει εμένα.