Online Προβλήματα....
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
WingedWolf
- Επικοινωνία:
Online Προβλήματα....
Εδώ και κάτι μέρες προσπαθώ να παίξω online OF με κάποιων αλλά τίποτα...Μαζί με τον Cannon άνοιξα με πόρτες στο router, έκανα Validate το setup και είναι OK.Επίσης έκανα format στον υπολογιστή γιατί είχε ένα πρόβλημα και τα ξανά έκανα όλα τα παραπάνω.Το πρόβλημα είναι ότι καθυστερεί πολύ.Για παράδειγμα αργεί να μου δείξει ότι ο άλλος έχει φτιάξει την αποστολή στο TE ή στο Dogfight όταν την βλέπω ποια μόλις πατάω τότε μου κάνει πάρα πολύ ώρα μέχρι να μου βγάλει τον χάρτη για παράδειγμα στο ΤΕ. Ο υπολογιστής δεν φταίει για αυτήν την καθυστέρηση γιατί δεν είναι για τα μπάζα... Ο υπολογιστής μου είναι :AMD Athlon™ 64 Processor 3000+ 1GB RAM και VGA AGP Ati x1650PRO, το router μου είναι το Netgear DG834GT...Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν έχουμε βρει κάποια λύση μέχρι στιγμή...μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει με τον Cannon Alexander και kypselos αλλά τίποτα για πείτε και εσείς παΐδια τι γινόταν;;[/list]

-
anka
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, το οποίο θεωρώ ότι είναι θέμα αρκετά μεγάλου lag. Συγκεκριμένα έκανα πριν από λίγο το test στο www.speedtest.net και μου έβγαλε ping της τάξης των 112 msec όταν επιλέγω σαν server το Λονδίνο ενώ όταν επιλέγω την Αθήνα μου βγάζει 147msec
FLY LOW - HIT HARD
-
WingedWolf
- Επικοινωνία:
-
WingedWolf
- Επικοινωνία: