DTC
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Αχ! Δημήτρη!
Στα επίσημα σετάπ το λέμε!
http://www.e-haf.org/mambo/index.php?op ... nfo&id=113
κατέβασε το
όταν το κατεβάσεις , το αποσυμπιέζεις για να πάρεις το config.ini αρχείο.
έπειτα το μετονομάζεις σύμφωνα με το nickname που έχεις δώσει στο OF
πχ. Μ61Α1.ini
και το τοποθετείς στο φάκελο C:\MicroProse\Falcon4\config
Στα επίσημα σετάπ το λέμε!
http://www.e-haf.org/mambo/index.php?op ... nfo&id=113
κατέβασε το
όταν το κατεβάσεις , το αποσυμπιέζεις για να πάρεις το config.ini αρχείο.
έπειτα το μετονομάζεις σύμφωνα με το nickname που έχεις δώσει στο OF
πχ. Μ61Α1.ini
και το τοποθετείς στο φάκελο C:\MicroProse\Falcon4\config
e-HAF Admin
http://ehaf.unreal.gr/index.php?option= ... nfo&id=106 αυτο το link δεν μου το ανοιγει μηπωσ υπαρχει κανενα αλλο για να δω για τους χαρτες α και στις φωτογραφιες των αεροδρομιων μου ζηταει password και στο pdf των ελεγκτων ειναι ευκολο να μου τα δωσεις:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δημήτρη δεν με βοηθάει ούτε το ένα ούτε το άλλοM61A1 έγραψε:συγνωμη το password μου το ζηταει για τους χαρτες αεροδρομιων ελλαδος και το λινκ που σου γραφω ειναι για την επεξηγηση χαρτων
Θέλω το λίνκ της σελίδας που βρήκες το unreal link, το οποίο παρεπιπτώντος είναι απο τον παλιό server και δεν ισχύει ποιά, αλλά μπορεί να έχει μεταφερθεί στον νέο
άρα θέλω το λινκ της σελίδας στο φόρουμ που βρήκες τα σχετικά αρχεία
e-HAF Admin
http://ehaf.unreal.gr/index.php?option= ... nfo&id=106
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΛΙΝΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΓΕΙ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΛΙΝΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΓΕΙ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
http://www.e-haf.org/incoming/misc/Gr_A ... R_Maps.zip
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΓΚ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΗΞΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟ.
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΓΚ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΗΞΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αυτό τι σχέση έχει με την e-HAF;M61A1 έγραψε:http://www.xflight.de/f16/pe_org_par.htm ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΗΓΕΙ
Tα εχεις ψιλομπερδεψει λιγο μου φαινετε
Το πρωτο λινκ δεν εχει σχεση πια με εμας ειναι παλιο.
Το δευτερο ειναι το παλιο ας πουμε repositiry που φιλαει ο Τιμος καποια αρχεια.(Σε αυτο δεν ειμαι και σιγουρος, μπορει να εχει και αμμεση σχεση με το file area.Θα το πει ο Τιμος αυτο).
Ε και το τριτο δεν εχει σωστα καμια σχεση με την e-haf αλλα με f16 buildup cockpit.Ψαξτο λιγο εχει πολυ πραμα.
Για ΟΤΙ αλλο θες θα το βρεις στα κουμπια πανω πανω.Εκει να επικεντρωθεις.Υπαρχει εκει και το File area για να βρεις οτι αρχειο μπορει να χρειαστεις.
Καποια topic που μαλλον διαβαζεις μπορει να εινα πολυ παλια και καποια λινκ να ΜΗΝ υφιστανται πια.Οποτε δεν χρειαζεται να ρωτας για καθε ενα
Απλα βλεπε την ημερομηνια τους.Αυτο δεν υσχυει βεβαια για λινκς που εχουν σχεση με τα επισημα setups.Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να το αναφερουμε αν καποιο ειναι broken.
ΚΑΙ ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια.
Το πρωτο λινκ δεν εχει σχεση πια με εμας ειναι παλιο.
Το δευτερο ειναι το παλιο ας πουμε repositiry που φιλαει ο Τιμος καποια αρχεια.(Σε αυτο δεν ειμαι και σιγουρος, μπορει να εχει και αμμεση σχεση με το file area.Θα το πει ο Τιμος αυτο).
Ε και το τριτο δεν εχει σωστα καμια σχεση με την e-haf αλλα με f16 buildup cockpit.Ψαξτο λιγο εχει πολυ πραμα.
Για ΟΤΙ αλλο θες θα το βρεις στα κουμπια πανω πανω.Εκει να επικεντρωθεις.Υπαρχει εκει και το File area για να βρεις οτι αρχειο μπορει να χρειαστεις.
Καποια topic που μαλλον διαβαζεις μπορει να εινα πολυ παλια και καποια λινκ να ΜΗΝ υφιστανται πια.Οποτε δεν χρειαζεται να ρωτας για καθε ενα
ΚΑΙ ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια.
σας ευχαριστω για της οδηγιες αλλα πρεπει να λαβετε υποψη σας οτι καποιοι ανθρωποι δεν εχουμε τις γνωσεις που εχετε εσει και θα σας παρακαλουσα να ειστε λιγο ποιο απλοι σε αυτα που γραφεται καθωσ και το υφο σας να ειναι λιγο πιο φιλικο ειναι κατι που θα το εκτιμουσε ο καθενας δεν ειμαστε ΕΣΕΙΣ ελατε στην θεση μας για να μαθουμε και εμεις μην τα θεωρειτε ολα δεδομενα.σας ευχαριστω εκ των προτερων και αυτο το γραφο οχι για τον anzac γιατι με εχει βοηθησει αρκετεσ φορες αλλα για τον φιλο που μου απαντησε θεωροντασ οτι ολα ειναι δεδομενα λιγο σεβασμο σας παρακαλω!!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δημήτρη μου, αν είδες και τις φατσούλες που έχει βάλει ο συνάδελφος στο κείμενο του, δεν νομίζω πως σου "την είπε" κατα κάποιο τρόπο
αντιθέτως
όσο για τα κεφαλαία γράμματα, όταν γράφεις με κεφαλαία στο internet είναι σαν να φωνάζεις
άν οι απορίες σου είναι για διαφορετικά πράγματα, μπορείς να κάνεις διαφορετικά ποστ αν δεν υπάρχει ήδη κάποιο ανάλογο
υπάρχει και το κουμπί αναζήτηση στο πάνω μέρος που μπορεί να σε βοηθήσει να βρείς πολλά
υπομονή και λιγάκη επιμονή θέλει
τα περιεχόμενα είναι άπειρα, το γνωρίζουμε
φιλιά
αντιθέτως
όσο για τα κεφαλαία γράμματα, όταν γράφεις με κεφαλαία στο internet είναι σαν να φωνάζεις
άν οι απορίες σου είναι για διαφορετικά πράγματα, μπορείς να κάνεις διαφορετικά ποστ αν δεν υπάρχει ήδη κάποιο ανάλογο
υπάρχει και το κουμπί αναζήτηση στο πάνω μέρος που μπορεί να σε βοηθήσει να βρείς πολλά
υπομονή και λιγάκη επιμονή θέλει
τα περιεχόμενα είναι άπειρα, το γνωρίζουμε
φιλιά
e-HAF Admin
Φιλε ολοι απο το 0 ξεκινησαμε. Και πολυ παλιοτερα για να βρουμε κατι μας εβγαινε η παναγια οταν δεν υπηρχαν ουτε φορουμ ουτε τπτ,παρα σκορπιες πληροφοριες εδω κ εκει κ επρεπε να κανεις 10000 εγγραφες σε διαφορα φορα προκειμενου να παρεις ενα αρχειο η να βρεις μια λυση σε μια απορια σου. Ο εν λογω "moderator" σου εδωσε απλως καποιες κατευθυντηριες οδηγιες. Ουτε επιπληξη εκανε, ουτε μιλησε με ασχημο τροπο η τονο.M61A1 έγραψε:σας ευχαριστω για της οδηγιες αλλα πρεπει να λαβετε υποψη σας οτι καποιοι ανθρωποι δεν εχουμε τις γνωσεις που εχετε εσει και θα σας παρακαλουσα να ειστε λιγο ποιο απλοι σε αυτα που γραφεται καθωσ και το υφο σας να ειναι λιγο πιο φιλικο ειναι κατι που θα το εκτιμουσε ο καθενας δεν ειμαστε ΕΣΕΙΣ ελατε στην θεση μας για να μαθουμε και εμεις μην τα θεωρειτε ολα δεδομενα.σας ευχαριστω εκ των προτερων και αυτο το γραφο οχι για τον anzac γιατι με εχει βοηθησει αρκετεσ φορες αλλα για τον φιλο που μου απαντησε θεωροντασ οτι ολα ειναι δεδομενα λιγο σεβασμο σας παρακαλω!!!!
Οσο για το υφος ειναι τυπικο. Αλλο φιλικο αλλο τυπικο αλλο αγενες.
Το μονο μεμπτο σημειο ειναι το " ΜΗΝ γραφεις κεφαλαια".
Εν πασι περιπτωσει το θεμα θεωρειται ληξαν,οποτε τα λοιπα λογια απλα περιττευουν.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Δεν ειχα καμια προθεση να σου την πωM61A1 έγραψε:σας ευχαριστω για της οδηγιες αλλα πρεπει να λαβετε υποψη σας οτι καποιοι ανθρωποι δεν εχουμε τις γνωσεις που εχετε εσει και θα σας παρακαλουσα να ειστε λιγο ποιο απλοι σε αυτα που γραφεται καθωσ και το υφο σας να ειναι λιγο πιο φιλικο ειναι κατι που θα το εκτιμουσε ο καθενας δεν ειμαστε ΕΣΕΙΣ ελατε στην θεση μας για να μαθουμε και εμεις μην τα θεωρειτε ολα δεδομενα.σας ευχαριστω εκ των προτερων και αυτο το γραφο οχι για τον anzac γιατι με εχει βοηθησει αρκετεσ φορες αλλα για τον φιλο που μου απαντησε θεωροντασ οτι ολα ειναι δεδομενα λιγο σεβασμο σας παρακαλω!!!!
Αντιθετα ηθελα να σε βοηθησω για τι ειδα πως ησουν χαμενος.Το forum ειμαι χρονια και ο ογκος της υλης ειναι πραγματικα τεραστιος για καποιον καινουργιο.
Γιαυτο και οταν βλεπουμε οτι ειναι λιγο χαμενος υποχρεωση μας ειναι να του δειξουμε καποια αρχικα βηματα ωστε να ξεμπερδευτει.
Το μονο δεδομενο ειναι οτι κανεις μας δεν ειναι ειδικος ουτε εχει εξτα γνωσεις.Και εγω οταν πρωτομπηκα εδω το ιδιο μπερδεμενος ημουν.
Λυπαμε που το περεξηγησες!Ξαναλεω οτι δεν ειχα καμια τετοια προθεση.
Σωστα λεει ο Τιμος οτι γιαυτο το λογο χρhσiμοποιουμε τα emotions icons για να αποφευγουμε τετοιες παρεξηγησεις ξερωντας οτι ο γραπτος λογος ειναι περιεργος οταν διαβαζεται απ τον καθενα μας.
Και παλι φιλικα