Torrent Ratio
Συντονιστής: Διαχείριση
Torrent Ratio
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ανεβαίνει αυτό το ratio ;
Συγκεκριμένα μιλάω για το http://www.blue-whitegt.com/ , αλλά ίσως κάπως έτσι δουλεύει και αλλού.
Πως καταλαβαίνει το site πότε εγώ μοιράζω με την σειρά μου κάποιο αρχείο, και με βάση τί μου ανεβάσει το Ratio μου ;
Συγκεκριμένα μιλάω για το http://www.blue-whitegt.com/ , αλλά ίσως κάπως έτσι δουλεύει και αλλού.
Πως καταλαβαίνει το site πότε εγώ μοιράζω με την σειρά μου κάποιο αρχείο, και με βάση τί μου ανεβάσει το Ratio μου ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 17 Νοέμ 2007, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
δεν το καταλαβαίνει το site αλλα ο tracker , το ratio είναι ο λόγος download και upload , όταν ανεβάσεις όσο ακριβώς κατέβασες έχεις ratio 1 αν ανέβασες μισό έχεις ratio 0,5 αν ανέβασες περισσότερο 1,3 και πάει λέγοντας
είναι ένας τρόπος για να βλέπουν αν ανεβάζεις η σε ενδιαφέρει μονο να κατεβάζεις.
είναι ένας τρόπος για να βλέπουν αν ανεβάζεις η σε ενδιαφέρει μονο να κατεβάζεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion την 14 Νοέμ 2007, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τί είναι ο tracker ;
και επίσης, τι είναι το HASH ;
και επίσης, τι είναι το HASH ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 14 Νοέμ 2007, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
http://compnetworking.about.com/od/bitt ... racker.htm
about trackers
about trackers
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion την 14 Νοέμ 2007, 16:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Παράδειγμα με το uTorrent....Anzac έγραψε:αν έχουμε ένα αρχείο και θέλουμε να το μοιράσουμε σε torrent, τι πρέπει να κάνουμε ;
(λίγο άσχετο με το Ratio, αλλά μιας και πιάσαμε κουβέντα επι torrents ... )
Από το Menu File-->Create New Torrent δίνεις ένα φάκελο ή ένα αρχείο.
Στο πεδίο tracker βάζεις την διεύθυνση του tracker, τσεκάρεις το Start seeding και Private tracker
αν το ανεβάσεις σε blue-white ή greek-tracker αλλιώς το αφήνεις ατσεκάριστο και επιλέγεις Create and save as.
Για να έχεις ratio πάνω από 1 πρέπει να δίνεις παραπάνω mb από ότι κατεβάζεις.
Γι' αυτό πρέπει να αφήνεις το αρχείο να ανεβαίνει μετά το κατέβασμα να το seedάρεις δηλαδή.
Επίσης δεν θα πρέπει να έχεις κάποιο Limit στο upload για να ανεβάζεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
βεβαίως
δες το παρακάτω παράδειγμα
http://www.torrentz.com/search?q=national+geographic
Name-Added-Size-Up-Down-Health
Στο Up, είναι πόσοι κάνουν upload ή αλλιώς Seed-ing
Στο Download είναι πόσοι το κατεβάζουν
Εσένα σε ενδιαφέρει πόσοι το ανεβάζουν (ή μοιράζουν αν θες)
Φυσικά σε ενδιαφέρει και το Health. Τα πράσινα είναι σίγουρα πως θα έρθουν. Άλλα χρώματα ποιό δύσκολα!
δες το παρακάτω παράδειγμα
http://www.torrentz.com/search?q=national+geographic
Name-Added-Size-Up-Down-Health
Στο Up, είναι πόσοι κάνουν upload ή αλλιώς Seed-ing
Στο Download είναι πόσοι το κατεβάζουν
Εσένα σε ενδιαφέρει πόσοι το ανεβάζουν (ή μοιράζουν αν θες)
Φυσικά σε ενδιαφέρει και το Health. Τα πράσινα είναι σίγουρα πως θα έρθουν. Άλλα χρώματα ποιό δύσκολα!
e-HAF Admin
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Άγγελε συνήθως από public trackers δεν κατεβάζεις γρήγορα.
Σε private trackers όπου είσαι γραμμένος κατεβάζεις όσο πάει η γραμμή σου.
Εγώ δηλαδή μπορεί να κατεβάσω ένα αρχείο από τον πειρατικό όρμο και να κατεβάζω με 20-30kbps όπου είναι public tracker και οι περισσότεροι έχουν βάλει limit στο upload τους, ενώ αν κατεβάζω από μπλε-άσπρο.γτ κατεβάζω με 100+ γιατί δεν έχει κανείς limit.
Βέβαια όπως είπαν και τα παιδιά προηγουμένως πρέπει να υπάρχουν και πολλοί seeders-leechers για να κατεβάζεις γρήγορα.
Σε private trackers όπου είσαι γραμμένος κατεβάζεις όσο πάει η γραμμή σου.
Εγώ δηλαδή μπορεί να κατεβάσω ένα αρχείο από τον πειρατικό όρμο και να κατεβάζω με 20-30kbps όπου είναι public tracker και οι περισσότεροι έχουν βάλει limit στο upload τους, ενώ αν κατεβάζω από μπλε-άσπρο.γτ κατεβάζω με 100+ γιατί δεν έχει κανείς limit.
Βέβαια όπως είπαν και τα παιδιά προηγουμένως πρέπει να υπάρχουν και πολλοί seeders-leechers για να κατεβάζεις γρήγορα.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek X-52 HOTAS
και πού βρίσκω την διεύθυνση του tracker ;manik έγραψε:Παράδειγμα με το uTorrent....Anzac έγραψε:αν έχουμε ένα αρχείο και θέλουμε να το μοιράσουμε σε torrent, τι πρέπει να κάνουμε ;
(λίγο άσχετο με το Ratio, αλλά μιας και πιάσαμε κουβέντα επι torrents ... )
Από το Menu File-->Create New Torrent δίνεις ένα φάκελο ή ένα αρχείο.
Στο πεδίο tracker βάζεις την διεύθυνση του tracker, τσεκάρεις το Start seeding και Private tracker
αν το ανεβάσεις σε blue-white ή greek-tracker αλλιώς το αφήνεις ατσεκάριστο και επιλέγεις Create and save as.
Για να έχεις ratio πάνω από 1 πρέπει να δίνεις παραπάνω mb από ότι κατεβάζεις.
Γι' αυτό πρέπει να αφήνεις το αρχείο να ανεβαίνει μετά το κατέβασμα να το seedάρεις δηλαδή.
Επίσης δεν θα πρέπει να έχεις κάποιο Limit στο upload για να ανεβάζεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.
e-HAF Admin
σήμερα κατέβαζα 2 αρχεία, το ένα κατέβαινε με 560~ και το άλλο 200~manik έγραψε:...Σε private trackers όπου είσαι γραμμένος κατεβάζεις όσο πάει η γραμμή σου.
e-HAF Admin