On Telecoms

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Armada
Επικοινωνία:

On Telecoms

Δημοσίευση από Armada »

Το επισυνάπτω από mail που έλαβα..... τα σχόλια δικά μας :!: :!: :!:

: ΠΡΟΣΟΧΗ : μακρυά από την ON TELECOMS

Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ.

Αληθινή ιστορία, μία από τις πολλές παρόμοιες που έχω ακούσει τώρα τελευταία :

1. H ON Telecoms δέχεται τηλεφωνική αίτηση από ιδιώτη για κάποιο από τα πακέτα της που περιλαμβάνει τηλεφωνία και internet (κατάργηση του ΟΤΕ)

2. Η τηλε-πωλήτρια στέλνει με fax την αίτηση και τους όρους της σύμβασης για να την υπογράψει ο ιδιώτης-πελάτης και να την στείλει πίσω με fax.

3. Ο υποψήφιος πελάτης διαβάζοντας τους όρους της σύμβασης, αποφασίζει ότι τελικά δεν θέλει να προχωρήσει την αίτηση, και όχι μόνο δεν στέλνει πίσω υπογεγραμένη την αίτηση, αλλά αντίθετα την στέλνει με διαγραμμένα όλα τα στοιχεία και με ρητή σημείωση από κάτω ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει στην σύναψη σύμβασης.

4. Σε περίπου ένα μήνα και χωρίς καμία προειδοποίηση κόβεται ο ΟΤΕ και το internet του υποψήφιου πελάτη.

5. Το "θύμα" περνάει ώρες ολόκληρες προσπαθώντας να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ON-Telecoms αλλά το αρμόδιο τμήμα στο οποίο τον παραπέμπουν ή τον έχει σε ατέρμονη αναμονή, ή δεν απαντάει.

6. Το "θύμα" στέλνει απειλητικό mail στο οποίο δεν πέρνει καμία απάντηση. Στέλνει το ίδιο μήνυμα με fax. Η μόνη αντίδραση : SMS στο κινητό του θύματος με μήνυμα "η σύνδεσή σας με την ON TELECOMS είναι on από σήμερα. Συγχαρητήρια" !!! (ειρωνεία ??).

7. Το "θύμα" απευθύνεται στον ΟΤΕ όπου του λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα διότι ο ΟΤΕ έχει σύμβαση ειδικά με την ON TELECOMS να κόβει τις δικές του συνδέσεις αυτόματα (χωρίς προειδοποίηση προς τον πελάτη του) προκειμένου να τον καρπωθεί η ON TELECOMS. Η προισταμένη μάλιστα αναφέρει ότι γνωρίζει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις και ότι η ON TELECOMS "έχει τσιμπήσει πολλούς πελάτες με αυτόν τον τρόπο".

Μήπως έχει σχέση το οτι ο κύριος Νίκος Μανασής ένας από τους ιδρυτές και Πρόεδρος σήμερα της εταιρείας έχει διατελέσει πρόεδρος του ΟΤΕ και της COSMOTE αφού πρίν πέρασε από πολλές διοικητικές θέσεις στον ΟΤΕ, και προφανώς ξέρει πρόσωπα και πράγματα ???? Γιατί επιτρέπεται ειδικά σε αυτή την εταιρεία να αυθαιρετεί και να παρανομεί με αυτό τον τρόπο ???

Πόσα τέτοια θύματα πρέπει να υπάρξουν πριν ασχοληθεί κάποια αρχή με το θέμα ??? Και ποιός θα αποζημιώσει τα θύματα για την ταλαιπωρία και την οικονομική επιβάρυνση ?? (ο ΟΤΕ μόνο ζητάει 50 ευρώ για τέλη επνασύνδεσης !). Τα δικαστήρια ίσως μετά από 5-6 χρόνια για όποιον έχει το κουράγιο να το πάει δικαστικά .

Επειδή η ON-TELECOMS δεν καταλαβαίνει ότι το όνομα μιας εταιρείας δεν χτίζεται μόνο με φανταχτερές διαφημίσεις ενώ από πίσω κρύβονται παγαποντιές, οι υποψήφιοι πελάτες της πρέπει να γνωρίζουν με τι έχουν να κάνουν.

ON Telecoms = μπλέξιμο και εκβιασμός
Armada ή απλά....Γεώργιος...
Εικόνα
Jojo
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Jojo »

Καλά την λέει ο Τίμος OFF TELECOMS :twisted: :twisted:
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

το θέμα δεν είναι η ΟN όμως !

όλοι οι εναλλακτικοί κάνουν ανάλογες κομπίνες

και ο εισαγγελέας κάθεται σταυροπόδι .....

πώς γίνεται να σου κόβει ο άλλος την γραμμή σου χωρίς έγγραφη και υπογεγραμένη αίτηση σου ;

πλαστογράφησε κάποιος την υπογραφή σου με δόλιο σκοπό να σε κάνει πελάτη του με το έτσι θέλω ;

αυτό είναι κακούργημα αν δεν κάνω λάθος

Μύρωνα για πες μας και εσύ !

Τι να το κάνω το πρόστιμο ; Κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή !
e-HAF Admin
Rambo

Δημοσίευση από Rambo »

παντος κατι τετοια αοριστα email χωρις να αναφερει οτι ειναι παθον ο ιδιος ειναι για μενα περιεργα.
θα παρακαλουσα να μην ανακοινωνονται αυθερετα και χωρις σεβασμο.
Για οποιαδηποτε εταιρια.
Εικόνα

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
sjmygian

Δημοσίευση από sjmygian »

Τίμο, από τα στοιχεία που αναφέρθηκαν, δεν φαίνεται να έγινε νόμιμα η διαδικασία. Κακούργημα όμως δεν θα την έλεγα, γιατί για μένα η λέξη "κακούργημα" έχει συγκεκριμένη σημασία και αυτή την στιγμή δεν έχω το χρόνο να το ψάξω.

Σχετικά όμως για το τι κάνει ο εισαγγελέας (ο οποίος μπορεί ήδη να κάνει έρευνα, αλλά δεν το ξέρω), θα μου επιτραπεί να ρωτήσω τί έκανε ο (εξαπατημένος?) πελάτης της On:
α) έκανε καταγγελία στην ΕΕΤΤ;
β) έκανε καταγγελία ή μήνυση στην Εισαγγελία;
γ) πήγε σε κάποιο δικηγόρο, για να δει τι μπορεί να γίνει με την υπόθεση;

Αν το μόνο που έκανε ήταν να γράψει την ιστορία του και να την στέλνει με email, τότε ας μην παραπονεθεί αν δεν επέμβει κανένας (εκτός αν είναι τόσο αφελής, που νομίζει ότι ο εισαγγελέας θα δει το "παράπονο" του την ώρα που σερφάρει στο διαδίκτυο).

Επίσης,πολύ καλή η επισήμανση του Rambo.
Σχόλια πάνω σε αόριστα email κλπ. καλό είναι να αποφεύγονται, ειδικά αν η "άλλη πλευρά" δεν έχει πει την άποψη της
e-ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

αντίστοιχο email μου έχει έρθει και εμένα και επώνυμο

αρκετά απο αυτά μπορεί κανείς να δεί και στο www.adslgr.com

οστόσο φαντάζομαι ανάλογες καταγγελίες έχουν γίνει και στην ΕΕΤΤ

όταν όμως μια εταιρία πλασάρει στον ΟΤΕ μια αίτηση διακοπής με υπογραφή που δεν είναι του πελάτη, τί αδίκημα είναι ; είναι πλαστογραφία υπογραφής ή δεν είναι ;
e-HAF Admin
Alexander

Δημοσίευση από Alexander »

O πάτερ Armada δεν λέει κάτι στον αέρα για να κάνει εντύπωση. Αυτό που αναφέρει το mail είναι κάτι που το έχω ξανακούσει.

Εμένα περισσότερο με ανησυχούν οι αυθαιρεσίες, οι απατεωνιές, τα σκάνδαλα και η ατιμωρησία εταιριών παρά αυτή η πιθανή ''αυθαιρεσία'' του συντάκτη που για μένα είναι ασύγκριτα λιγότερο επικίνδυνη για την κοινωνία μας. Μακάρι να είχαμε τέτοια περίεργα μόνο και όχι τα περίεργα εταιριών που μόνο θεό έχουν το χρήμα και δε γνωρίζουν το συμφέρον της χώρας παρά μόνο των μετόχων.
Στην τελική αν το mail είναι παραπλανητικό η κάθε εταιρία μέσα από τον τρόπο λειτουργίας της μπορεί να διαψεύδει κάθε τέτοια προσπάθεια σπίλωσης εναντίων της. Δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα. Ρωτώντας, διαβάζοντας, ψάχνοντας μπορεί ο οποιοσδήποτε να μάθει.
Πάντως η Ον Tελεκομς έχει ξεσκιστεί στις διαφημίσεις...που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τις πωλήσεις.
Όσο αφορά την άποψη της εταιρίας σίγουρα δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη. Δε θα παραδεχτεί τίποτα. Σιγά που θα πει ότι το κάνει.
θα παρακαλουσα να μην ανακοινωνονται αυθερετα και χωρις σεβασμο.
Ναι...για το καλό του κόσμου εργάζονται νύχτα-μέρα! Να κανονίσουμε συλλαλητήριο συμπαράστασης...εμένα μου σπαραζεται η καρδιά με την ασέβεια κ την αυθαιρεσία του κόσμου απέναντι στις εταιρίες(αχάριστος κόσμος).
Σέβονται αυτές τον κόσμο μήπως κ δεν το ξέρουμε;
παντος κατι τετοια αοριστα email
Υπάρχουν και άλλα σαν αυτό;
Armada
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Armada »

Θα ήθελα πραγματικά να ζητήσω συγγνώμη από όλους αν άθελά μου δημιούργησα αναστάτωση. Δεν ήθελα να θίξω κανέναν, ούτε πρόσωπα ούτε εταιρείες. Απλά ήθελα αν αφουγκραστώ μαζί σας τον εν λόγω προβληματισμό.

Διαδικασίες για το τι έπρεπε να κάνει αυτός ο κάποιος ή αντίστοιχα η εταιρεία είναι πολλές και στους περισσότερους από εμάς γνώριμες. Είναι ένα θέμα όμως που μας αφορά πιστεύω όλους, αφού οι περισσότεροι γινόμαστε ή είμαστε χρήστες των υπηρεσιών, που προσφέρουν οι εταιρείες, άσχετα αν αυτές χρησιμοποιούν θεμιτά ή αθέμιτα μέσα για να προσελκύσουν πελάτες-αγοραστές.

Προσωπικά είμαι παθών σχετικού γεγονότος από άλλη εταιρεία που αφορούσε παροχή ADSL με τη διαδικασία διακοπής της σύνδεσής μου και απελευθέρωση της τηλεφωνικής γραμμής για να μπορέσω να την διαπραγματευτώ όπως εγώ θα κρίνω. Αυτός πιστεύω ότι ήταν ο λόγος που παρέθεσα το συγκεκριμένο e-mail.

Ζητώ συγγνώμη και πάλι αν κούρασα και σας υπόσχομαι να είμαι περισσότερο προσεκτικός στο μέλλον γιατί σίγουρα λαμβάνουμε mails τα οποία σε πλείστες όσες περιπτώσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τάδε έφη Armada....
Armada ή απλά....Γεώργιος...
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..... :evil:

Είμαι σε θέση να γνωρίζω καλύτερα απο όλους εδω μέσα μαζεμένους τί και πώς γίνεται απο ΟΛΕΣ τις εταιρίες στην Ελλάδα.. Είναι όλοι απαράδεκτοι, είμαστε ουσιαστικά στον Μεσαίωνα σε σχέση με άλλες χώρες που θέλουμε να συγκρινόμαστε σε άλλα πράγματα.. Μόνο marketing και διαφημήσεις απο όλους, πώς θα τραβήξουν περισσότερο κόσμο και μετά τι μπορούν να προσφέρουν.. θα δείξει!!

"θα παρακαλουσα να μην ανακοινωνονται αυθερετα και χωρις σεβασμο"

"παντος κατι τετοια αοριστα email"

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ???????????? Αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου!!! Ξέρετε πόσες εκατοντάδες χιλιάδες καταγγελίες και δίκες εκκρεμούν και πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έχουν φάει πρόστιμο όλες οι εταιρίες έως τώρα???

Καλύτερα να τραβήξετε οπτική ίνα απο Γερμανία, καλύτερα θα σας έρθει!! :twisted:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ίσως και ποιό γρήγορα ;)
e-HAF Admin
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Μία καλή λύση και πιο εύκολη από αυτές που σωστά αναφέρει ο Sjmygian είναι και η καταγγελία στο 1520 (προστασία του καταναλωτή - ΥΠ.ΑΝ.). Λόγω της ελεύθερης αγοράς δεν μπορούν να επεμβαίνουν πάντα επιτυχώς. Υπάρχουν πολλοί νομικοί περιορισμοί. Αν ο καταναλωτής έχει εξαπατηθεί - αδικηθεί, η γραμματεία ασκεί σοβαρές πιέσεις και σε πολλές περιπτώσεις τον δικαιώνει.

Μια καταγγελία να ξέρετε ότι, άσχετα με το άμεσο αποτέλεσμα, βοηθάει στην βελτίωση της νομοθεσίας υπέρ του καταναλωτή. Μπορεί πολλοί να μην το ξέρετε αλλά με τις καταγγελίες στο ΥΠ.ΑΝ. άλλαξαν οι κανονισμοί σχετικά με τα γυμναστήρια και τους οίκους αδυνατίσματος 2 περίπου χρόνια πριν. (και στο συγκεκριμένο ζήτημα οι εξαπατημένοι αριθμούσαν χιλιάδες, για να μην αναφέρω ποσό καταγγελιών σχετικά με μόνο ένα όνομα γυμναστηρίων).
Να τονίσω το εξής: Ένα δικαστήριο μπορεί να δικαιώσει έναν καταναλωτή και να του εξασφαλίσει την αποζημίωση. Αυτό είναι το επιθυμητό για τον καθένα. Αλλά μόνο οι μαζικές καταγγελίες στο ΥΠ.ΑΝ. μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση στο καλύτερο. (Αυτό για να σκεφτόμαστε και πιο μακροπρόθεσμα)

Γι' αυτό τουλάχιστον καταγγείλετε. και πάνω απ΄όλα προσοχή στις επιλογές, όπου μπορούμε να αποφύγουμε αβεβαιότητες να το κάνουμε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Νομίζω πως οι χρήστες για το μόνο πράγμα που είναι τυχεροί, είναι η ύπαρξη ενός Forum όπως το www.ADSLgr.com

Για φανταστείτε να προσπαθούσε ο καθένας να βγάλει άκρη μόνος του σε αυτό το τεράστιο μπάχαλο, να μην ξέρει που να απευθυνθεί και που να καταγγείλει.

Όσο για τα γυμναστήρια που παραθέτεις ως παράδειγμα, θα έλεγα πως είναι μέρα με την νύχτα.

Και αυτό γιατί όλοι οι εναλλακτικοί, έχουν ως μόνιμη δικαιολογία τον ΟΤΕ, και ο ΟΤΕ φταίει για όλα, και ο ΟΤΕ αυτό και ο ΟΤΕ εκείνο......

Παρότι όμως τα πρόστιμα πέφτουν βροχή στους εναλλακτικούς και στον ΟΤΕ, γιατί οι χρήστες δεν έμειναν με σταυρομένα χέρια , και η ΕΕΤΤ όπως και το ΙΝΚΑ δέχονται καθημερινά άπειρες καταγγελίες, δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί κανενός απο αυτούς.

Βρε τόσο μεγάλα είναι τα κέρδη τα οποία τελικά υπερβαίνουν και υπερκαλύπτουν τα πρόστιμα ;

Δεν μπορώ να καταλάβω
e-HAF Admin
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Γιατι;...διαβασες η ακουσες πουθενα οτι αυτοι πληρωσαν;;;......αλλαξε κατι σε αυτη τη χωρα και δεν το πηρα χαμπαρι;
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Κατ'αρχάς διαχωρήστε το INKA και τα άλλα από την προστασία καταναλωτή του ΥΠ.ΑΝ. Άλλη δύναμη έχει το ένα και άλλη το άλλο. ΚΑΝΕΝΑ δεν υποκαθιστά την δικαστική αρχή, και ΚΑΝΕΝΑ δεν μπορεί να αλλάξει νομοθεσίες, ιδίως όταν όλη η ευρώπη λειτουργεί με αυτές. Οσον αφορά στην εξαπάτηση ΝΑΙ μπορεί να κάνει κάτι και κάνει. ΣΥΝ το ότι τονίζω ότι η καταγγελία είναι ένα πρόσθετο μέτρο που δρά πιό μακροσκοπικά.

Δέν ξέρω τί μπορεί να κάνει για την Τηλεφωνία αλλά ξέρω ότι για άλλα πράγματα έκανε. Και πάνω από όλα η ενημέρωση είναι το σημαντικότερο. Γι'αυτό μπράβο και στα καταρτισμένα site που ασχολούνται με την ενημέρωση του κοινού υπό την προϋπόθεση να μήν πολώνουν τις γνώμες από συμφέρον.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

STARSERIF έγραψε:Γιατι;...διαβασες η ακουσες πουθενα οτι αυτοι πληρωσαν;;;......αλλαξε κατι σε αυτη τη χωρα και δεν το πηρα χαμπαρι;
αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το γνωρίζουμε

λέτε τα πρόστιμα να επιβλήθηκαν για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, και απο πίσω να μην έπεσε ούτε ένα ευρώ ;
e-HAF Admin
Απάντηση