Απορία σχετικά με HSI
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Απορία σχετικά με HSI
Γεια σας παιδία. Έχει καμμιά βδομάδα που ξεκίνησα να διαβάζω τα manuals με πρώτο αυτό του Allied Force. Προσπαθώ να μεταπηδήσω απο το LOMAC στο Falcon,πράγμα αρκετά δύσκολο μιας και το LOMAC δεν μπορεί να αγγίξει το Falcon σε ρεαλισμό. Γενικά θέλω να εκπαιδευτώ αρκετά μόνος μου πρίν ξεκινήσω το δικό σας πρόγραμμα έτσι ώστε ο φόρτος να είναι αρκετά λιγότερος.
Τέλως πάντων έτσι όπως διάβαζα μπερδεύτικα με κάτι. Για να είσαι On Course με το επιλεγμένο Steerpoint σου σύμφωνα με το HSI, δεν πρέπει να τα βλέπεις όλα κεντραρισμένα και κατακόρυφα με σένα ? Δλδ και το μικρό βελάκι μπροστά και η μπάρα στη μέση να είναι "ενωμένα" και να δείχνουν ακριβώς στη μύτη του σκάφους. Έτσι δεν είναι ?
Τέλως πάντων έτσι όπως διάβαζα μπερδεύτικα με κάτι. Για να είσαι On Course με το επιλεγμένο Steerpoint σου σύμφωνα με το HSI, δεν πρέπει να τα βλέπεις όλα κεντραρισμένα και κατακόρυφα με σένα ? Δλδ και το μικρό βελάκι μπροστά και η μπάρα στη μέση να είναι "ενωμένα" και να δείχνουν ακριβώς στη μύτη του σκάφους. Έτσι δεν είναι ?
Stomen Guitarist. Seymour Duncan Shreder. System_Fai1ure.
Από τη θεματολογία που υπάρχει εδώ:
http://commit.e-haf.org/viewtopic.php?t=6161
αυτό που σε ενδιαφέρει και χρειάζεται να μελετήσεις για να σου λυθεί κάθε απορία είναι:
E1-09_HSI+TACAN.mp3 και E1-09_TACAN USAGE.pdf
Αν θές να το πας και λίγο παραπέρα, κοίτα και το θέμα ILS που περιγράφεται στο E1-10_ILS.mp3 καθώς και στο BMS-Dash34.pdf, σελ.82~88 (αυτό είναι στο φάκελο docs του Open Falcon).
Οδηγίες για το πώς θα βρείς τα αρχεία, περιγράφονται στο εν λόγο post του Commit.

http://commit.e-haf.org/viewtopic.php?t=6161
αυτό που σε ενδιαφέρει και χρειάζεται να μελετήσεις για να σου λυθεί κάθε απορία είναι:
E1-09_HSI+TACAN.mp3 και E1-09_TACAN USAGE.pdf
Αν θές να το πας και λίγο παραπέρα, κοίτα και το θέμα ILS που περιγράφεται στο E1-10_ILS.mp3 καθώς και στο BMS-Dash34.pdf, σελ.82~88 (αυτό είναι στο φάκελο docs του Open Falcon).
Οδηγίες για το πώς θα βρείς τα αρχεία, περιγράφονται στο εν λόγο post του Commit.
Κωνσταντίνος "Cannon" Οικονομίδης - SW4NLS

Σας αγαπάω. Βασικά διάβασα όλα τα προτεινόμενα manuals αλλά όλα είναι ασαφή. Πχ. το βασικό βασικό manual θα έπρεπε να ξεκινάει με comms γιατί πχ πάς να πάρεις άδεια απογείωσης και προσγείωσης και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τον πύργο.
Επίσης σύμφωνα με αυτό που είπε ο Kypselos διαβάζω και παράλληλα πετάω την αντίστοιχη training mission. Απλά υπάρχουν κενά κλπ όπως το προηγούμενο. ¨εχω ψιλοπελαγώσει απλά δεν θέλω όταν ξεκινήσω να είμαι άσχετος. Θέλω να ξέρω αρκετά πράγματα ώστε να είμαι προετοιμασμένος.
Επίσης σύμφωνα με αυτό που είπε ο Kypselos διαβάζω και παράλληλα πετάω την αντίστοιχη training mission. Απλά υπάρχουν κενά κλπ όπως το προηγούμενο. ¨εχω ψιλοπελαγώσει απλά δεν θέλω όταν ξεκινήσω να είμαι άσχετος. Θέλω να ξέρω αρκετά πράγματα ώστε να είμαι προετοιμασμένος.
Stomen Guitarist. Seymour Duncan Shreder. System_Fai1ure.