Αύριο θα ενημερώσω για την εγκατάσταση που θα πάω σπίτι μετά από 4 μέρες μέσα (φαντάρος ένεκα
Νέος ναι άσχετος όχι!!
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Συνεπώς προς το παρόν δεν υπάρχει ελληνικό θέατρο επιχειρήσεων στον ελλαδικό χώρο που να συνεργάζεται με το OF 4.5, σωστά; Επίσης παρατήρησα ότι το link που είναι για το 4.3 δε παίζει και το κατεβάζω με torrent. Ξέρουμε κάτι γι'αυτό το θέμα;
Αύριο θα ενημερώσω για την εγκατάσταση που θα πάω σπίτι μετά από 4 μέρες μέσα (φαντάρος ένεκα
, αλλά σε γραφείο πληροφορικής δε 8) )
Όλα πήγαν πολύ καλά. Εγκατέστησα το OF και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά (σε σχέση πάντα με ότι θυμάμαι από το παλιό falcon). Ένα πρόβλημα μόνο μου παρουσίασε το X-45. Mετά από κάποια ώρα παιχνιδιού και χρήση των aux ή shift κουμπιού το σύστημα έκανε restart!! καμιά ιδέα;εγκατέστησα τους παλιούς drivers από το cd του x-45 γιατί όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω τους καινούριους που έκανα download μου λέει ότι για να εγκατασταθεί το sst software πρέπει να κάνω update στο microsoft .NET Runtime στο version 2.0. Δυστυχώς ακόμα δεν έχω σύνδεση στο μηχάνημα που παίζω.
Κάποια ιδέα για το πρόβλημα που μου παρουσιάζεται;dimk1 έγραψε:Όλα πήγαν πολύ καλά. Εγκατέστησα το OF και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά (σε σχέση πάντα με ότι θυμάμαι από το παλιό falcon). Ένα πρόβλημα μόνο μου παρουσίασε το X-45. Mετά από κάποια ώρα παιχνιδιού και χρήση των aux ή shift κουμπιού το σύστημα έκανε restart!! καμιά ιδέα;εγκατέστησα τους παλιούς drivers από το cd του x-45 γιατί όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω τους καινούριους που έκανα download μου λέει ότι για να εγκατασταθεί το sst software πρέπει να κάνω update στο microsoft .NET Runtime στο version 2.0. Δυστυχώς ακόμα δεν έχω σύνδεση στο μηχάνημα που παίζω.