Eλάχιστη απόσταση εξαπόλυσης AMRAAM
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Eλάχιστη απόσταση εξαπόλυσης AMRAAM
επειδη ειμαι καινουργιος στο παιχνιδι και μεχρι στιγμησ προσπαθω μονος μου να βελτιωθω, θελω να ρωτησω μεχρι ποια αποσταση μπορω να προσεγγιζω τον εχθρο ωστε να του εξαπολυσω AMRAAM χωρις αυτοσ να με καταρριψει;
μέσα απο τα 20 miles περίπου και αναλόγως την ταχύτητα και το ύψος σου , μπορείς να κάνεις βολή και να είναι και επιτυχής
όλα αυτά βέβαια, αφού συμβουλευτείς τις ενδείξεις στο HUD σου για RMax2-Rmin1, με άλλα λόγια να είσαι εντός φακέλου βολής για τον amraam σου
όλα αυτά βέβαια, αφού συμβουλευτείς τις ενδείξεις στο HUD σου για RMax2-Rmin1, με άλλα λόγια να είσαι εντός φακέλου βολής για τον amraam σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 08 Ιαν 2008, 01:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
Re: ελαχιστη αποσταση εξαπολυσης AMRAAM
Αν αυτος εχει βληματα καλυτερα απο τα δικα σου, πχ AIM54 τοτε μαλλον αυτος θα κανει βολη πρωτος! Επισης υπαρχουν κατι ρωσικα βληματα με μεγαλυτερη εμβελεια απο τον AMRAAM που τα φερουν στα campaign τα su27.Επισης ο mica εχει πιθανον στο falcon λιγο μεγαλυτερη εμβελεια απο τον AMRAAΜ.seyba.s έγραψε:επειδη ειμαι καινουργιος στο παιχνιδι και μεχρι στιγμησ προσπαθω μονος μου να βελτιωθω, θελω να ρωτησω μεχρι ποια αποσταση μπορω να προσεγγιζω τον εχθρο ωστε να του εξαπολυσω AMRAAM χωρις αυτοσ να με καταρριψει;
ΥΓ. Παρακαλώ στον τιτλο του ποστ να τηρουνται οι κανονες ορθογραφιας και τονισμου. Ριξε εδω μια ματια
Ευχαριστω!
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

sorry Jester!!! παντως για το θεμα μας, εαν τον "ψαρωσεις" τον αλλο και αφησεις το βλημα αρκετα πιο νωρις δλδ στην αρχη της DLZ (Raero), ενδεχομενως ο αντιπαλος να μην το αντιληφθει αμεσα και να το καταλαβει αφου χτηπησει το RWR. και τοτε ισως ειναι αργα. δεν ξερω αν αυτος ο συλογισμος μου ειναι σωστοςΥΓ. Παρακαλώ στον τιτλο του ποστ να τηρουνται οι κανονες ορθογραφιας και τονισμου.
Δε μπορεί να απαντηθεί λέγοντάς σου στα x μίλια απόσταση.μεχρι ποια αποσταση μπορω να προσεγγιζω τον εχθρο ωστε να του εξαπολυσω AMRAAM χωρις αυτοσ να με καταρριψει;
Εξαρτάται από που τον προσεγγίζεις, σε ποιό ύψος είσαι εσύ & ο αντίπαλος, με τη ταχύτητα πετάνε τα α/φη, αν γνωρίζει ο bogey ότι τον πλησιάζεις, τύπο α/φους που εμπλέκεις(δυνατότητες του ραντάρ του),όπλα που φέρει ο αντίπαλος, ικανότητες του ''εχθρικού'' e-χειριστή κ.α.
Και από τα 10 μίλια ή ακόμα και με οπτική επαφή(με lock ή σε BORE, maddog βολή) μπορείς να του κάνεις βολή και πάλι να μη σε καταρρίψει γιατί πολύ απλά δε ήξερε ότι βρίσκεσαι κοντά του και τον αιφνιδίασες. Ακόμα μπορεί από τα 25 μίλια να σε ρίξει, γιατί εσύ έκανες λάθος εκτίμηση της απειλής & τη θεώρησες ως μη σημαντική.
Η Raero είναι η μέγιστη απόσταση που θα καλύψει ο amraam λόγω της κινητικής του ενέργειας που απόκτησε στη φάση λειτουργίας του κινητήρα του & εξαρτάται από το ύψος άφεσης και τον τρόπο άφεσης. Συνεπώς μια τέτοια βολή νωρίτερα(αν βέβαια δεν έχει ECM ON ώστε να έχεις lock) δεν θα φτάσει ποτέ στο στόχο.Εκτός εμβέλειας δεν κάνουμε βολή.Raero
Αν κάνεις βολή ακριβώς στη Raero(καλά λες δεν έχει ένδειξη στο RWR) τότε υπάρχει μία πιθανότητα να χτυπηθεί ο στόχος αν αυτός δεν κάνει αντίδραση/ελιγμό αποφυγής. Εν τω μεταξύ ήδη η κιν. ενεργ. του πυραύλου θα μειώνεται καθώς έρχεται από τόσο μακριά και όταν ενεργοποιηθεί το ραντάρ του (ένδειξη στο RWR) τότε μονάχα με μία σκληρή στροφή δεξιά-αριστερά ή βύθιση το βλήμα δεν θα μπορεί να σε ακολουθήσει.
Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην κάνει αντίδραση παρά μόνο αυτός που δεν ξέρει τη σημαίνει το Μ στο RWR.
τους ΑΑ-12/R-77 Adder λες Στάθη...ανώτερα του amraam με πλέγματα αντί για πτερύγια στην ουρά για να έχουν μικρότερη αντίσταση στον αέρα με αποτέλεσμα να διατηρούν πολύ περισσότερο την κινητική τους ενέργεια. Στο Falcon οι Adder δε χαμπαριάζουν αν πετάξεις notching.ρωσικα βληματα με μεγαλυτερη εμβελεια απο τον AMRAAM που τα φερουν στα campaign τα su27
Σημαντικότατο είναι να συνειδητοποιήσεις ότι ο Amraam είναι πύραυλος που δουλεύει με Rarar και ακολουθεί προπορεία , δηλ θέλει να σε χτυπήσει σε κάποιο σημείο στο χώρο στο οποίο θα βρίσκεσαι σε λίγα δεύτερα ανάλογα με την πορεία που ακολουθείς. Με άλλα λόγια , δε σε παίρνει από πίσω και σε κυνηγάει (εκτός φυσικά αν τον βάλεις στην 6 σου - αν και πάλι προπορεία βλέπει). Κινηματικά τον αποφεύγεις τον πύραυλο στα 1v1 όπως το θέτεις. Ανέβα στα 30.000ft, στα 18νμ από τον αντίπαλο (αντίπαλος=F-16 ) ξεκίνα τη βύθιση βάζοντας τον στα όρια του αζιμούθιου σου (+- 60 μοιρες) και στα 12 νμ κάνε βολή - λογικά σε εκείνη τη φάση θα βρίσκεσαι γύρω στα 14.000ft και θα έχεις βαρέσει μια 850άρα knots και θα σου ρχεται Πύραυλος. Aν τον είχες βάλει (το αντίπαλο α/φος) στο +60 , γύρνα και βάλε τον στο -60 (Crank) . Aν δεις ότι (ο πύραυλος) έρχεται πολύ ζόρικα, (από το RWR σου θα το δεις αυτό, παρατηρώντας ότι έχει μπει πολύ μέσα στον εσωτερικό σου κύκλο στο RWR) βάλτον καθαρά 3/9 ώρα και τράβα G ασταμάτητα . Έχει σκάσει πίσω σου το βλήμα άνετα και συνεχίζεις να κηνηγάς τον αντίπαλο σου , σε περίπτωση που εκείνος έκανε out. Δοκιμασμένη τεχνική και στα 2 setup, με τον Αλέξανδρο κι εγώ να αποφεύγουμε βολές από τα 10νμ χωρίς να κάνει κανείς out ! Αρνητικἀ̓: - Το κάνεις σχεδόν αποκλειστικά σε 1v1 καταστάσεις όπου δεν παίζουν δεξαμενές.
- Αν το κάνουν και οι 2 επιτυχημένα βγαίνουν τα 2α/φη πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και μπορεί να παίξει και df αν δεν ανοίξουν οι κύκλοι.
Αλεξ, έχεις και κανά Acmi κρατημένο να αναρτήσεις για να καταλάβει καλύτερα ;
- Αν το κάνουν και οι 2 επιτυχημένα βγαίνουν τα 2α/φη πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και μπορεί να παίξει και df αν δεν ανοίξουν οι κύκλοι.
Αλεξ, έχεις και κανά Acmi κρατημένο να αναρτήσεις για να καταλάβει καλύτερα ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xrhstaras την 08 Ιαν 2008, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Eλάχιστη απόσταση εξαπόλυσης AMRAAM
Προφανώς το παιδι αναφέρεται στην MSR=Minimum Shot Range,η οποια ειναι συναρτηση των οπλων που φερεις εσυ<Amraam a/b/cx>,των οπλων του αντιπαλου,του υψους και λιγοτερο της ταχυτητας..Eιναι διαφορετικη για καθε αποστολη και φυσικα οι πραγματικες τιμες της ειναι απορρητες.seyba.s έγραψε:επειδη ειμαι καινουργιος στο παιχνιδι και μεχρι στιγμησ προσπαθω μονος μου να βελτιωθω, θελω να ρωτησω μεχρι ποια αποσταση μπορω να προσεγγιζω τον εχθρο ωστε να του εξαπολυσω AMRAAM χωρις αυτοσ να με καταρριψει;
Αny mission,any time,anywhere...