Ερώτηση για τα καινούργια μας μέλη
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
WingedWolf
- Επικοινωνία:
Εγώ πάλι τυχαία για μια περίοδο της ζωής μου είχα πορωθεί με τα e- και μια μέρα που έψαχνα στο Internet λέω αφού έχουμε haf λες να έχουμε και e-haf...; όπως και με το e-radio και έτσι πήγα στο google και μου το έβγαλε...μετά σας είδα και στο aces high που είχαν ως sponsor oι GR-OF και είπα αυτοί εδώ είναι οργανωμένοι και αγαπούν στα αλήθεια αυτό που κάνουν...και έτσι σας προτίμησα!
Aegeus έγραψε:Εγώ πάλι τυχαία για μια περίοδο της ζωής μου είχα πορωθεί με τα e- και μια μέρα που έψαχνα στο Internet λέω αφού έχουμε haf λες να έχουμε και e-haf...; όπως και με το e-radio και έτσι πήγα στο google και μου το έβγαλε...μετά σας είδα και στο aces high που είχαν ως sponsor oι GR-OF και είπα αυτοί εδώ είναι οργανωμένοι και αγαπούν στα αλήθεια αυτό που κάνουν...και έτσι σας προτίμησα!

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Εγω ειχα ακουσει για την v-HAF οταν ασχολιομουν παλιοτερα με το Falcon 4.0. Εδω ηρθα απο link σε υπογραφη καποιου που ειδα στο Frugal's ή ισως καπου αλλου, δε θυμαμαι ακριβως! Ετυχε να σκεφτομαι αυτη την περιοδο να δοκιμασω (επιτελους!!!) το online και μια Ελληνικη e-μοιρα μου φανηκε το καλυτερο!!!
If, for any reason, you don't manage to scissor him through the use of this [last ditch] manoeuvre, and end up still in front with speed brakes out and throttle back, the pilot behind you will solve any other problems you might have.
Ανακάλυψα το site γυρω στα τέλη του 2004 ύστερα απο ένα search στο Internet, για τυχόν updates του F4 (το ειχα παρατημενο στο ραφι για 1χρονο), οταν έπεσα πάνω σε ενα link που οδηγούσε στην ehaf.
Ένιωσα μια ανατριχίλα να διαπερνάει το σώμα μου όταν είδα ένα screenshot του ΤΕ στο Fαλcon να δείχνει το χάρτη της Ελλάδας και το ΑΤΟ! Αποφασισα λοιπον να γραφτω έχοντας μεγαλες προσδοκίες για την εδω παραμονη μου. Δεν μου βγηκαν ομως λόγων προσωπικών υποχρεωσεων και προβληματων. Ετσι οι επισκεψεις γινονται πολυ αραιες κατα διαστήματα... αλλά πάντα ειμαι εδω κοντα και σας παρακαλουθω, μακαρι να μπορουσα να ημουν πιο ενεργός... Ελπίζω στο μελλον να ενταχθω επιτέλους και σε καποια εκπαιδευτική...
Νικος
Ένιωσα μια ανατριχίλα να διαπερνάει το σώμα μου όταν είδα ένα screenshot του ΤΕ στο Fαλcon να δείχνει το χάρτη της Ελλάδας και το ΑΤΟ! Αποφασισα λοιπον να γραφτω έχοντας μεγαλες προσδοκίες για την εδω παραμονη μου. Δεν μου βγηκαν ομως λόγων προσωπικών υποχρεωσεων και προβληματων. Ετσι οι επισκεψεις γινονται πολυ αραιες κατα διαστήματα... αλλά πάντα ειμαι εδω κοντα και σας παρακαλουθω, μακαρι να μπορουσα να ημουν πιο ενεργός... Ελπίζω στο μελλον να ενταχθω επιτέλους και σε καποια εκπαιδευτική...
Νικος
-
alexpapadi