I see uAnzac έγραψε:Ευτυχώς που ο Κύψελος δεν έχει ΊντερνετEίναι ένας παπάς ο οποίος μόλις διορίζεται σε μια εκκλησια στην Κρήτη. Έχει όμως ένα πρόβλημα... δε συμπαθεί καθόλου τους Κρητικούς. Την πρώτη Κυριακή κατά το κύρηγμα του λέει στους πιστούς:
- Θα σας μιλήσω σήμερα για την Μαρία τη Μαγδαλινή, η οποία ήταν μια πόρνη από τα Χανιά.
Αμέσως οι πιστοι αντέδρασαν:
- Από τα Χανιά πάτερ; Τι είναι αυτά που λες;;;
Ο παπας όμως επέμενε.
Την επόμενη κυριακή πάλι τα ίδια ο παπάς:
- Σήμερα θα σας μιλήσω για την παραβολή του 'Ασωτου Υιού', ο οποίος ήταν ο γιος ενός βοσκού από το Ηράκλειο...
Αγανακτούν οι πιστοί και κάνουν παράπονα στον Μητροπολίτη. Φωνάζει αυτός τον παπά και του λέει:
- Ξέρω ότι δε συμπαθείς τους Κρητικούς, ούτε και εγώ τους γουστάρω, προσπάθησε όμως να είσαι πιο διακριτικός και να μην τους τη λες χύμα. Οπότε την επόμενη Κυριακή λέει ο παπάς στους πιστούς:
- Σήμερα θα μιλήσουμε για το Μυστικό Δειπνό. Μαζεύει ο Χριστός τους μαθητές του και τους λέει: 'Απόψε κάποιος από εσάς θα με προδώσει' και αμέσως του απαντά ο Ιούδας: 'Ιντα λες μωρέ σύντεκνε;;;'![]()
![]()
Jokes
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
kostas_xalkida
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

- Επικοινωνία:
Ο παπάς τα είχε με την γυναίκα του καντηλανάφτη και αυτός για εκδίκηση έκλεβε το λάδι της εκκλησίας. Μια μέρα ο παπάς πάνω στον άμβωνα βλέπει τον καντηλανάφτη να κλέβει το λάδι και του φωνάζει:
- "Βρε `συ γιατί κλέβεις το λάδι;"
Τίποτα ο καντηλανάφτης καμία απάντηση οπότε ο παπάς του ξαναφωνάζει αλλά αυτός ατάραχος συνεχίζει τη δουλειά του. Τα πέρνει ο παπάς κατεβαίνει κάτω και του λέει:
- "Καλά ρε δε με ακούς;"
- "Όχι παπά μου τίποτε δεν ακούγεται εδώ κάτω, να κάτσε εσύ εδώ κάτω να ανέβω εγώ εκεί πάνω να δεις."
Ανεβαίνει ο καντηλανάφτης στον άμβωνα και φωνάζει στο παπά:
- "Παπά γιατί πηδ.. την γυναίκα μου;"
Κατεβαίνει κάτω και του λέει ο παπάς:
- "Δίκιο είχες τίποτα δεν ακούγεται εδώ κάτω."
- "Βρε `συ γιατί κλέβεις το λάδι;"
Τίποτα ο καντηλανάφτης καμία απάντηση οπότε ο παπάς του ξαναφωνάζει αλλά αυτός ατάραχος συνεχίζει τη δουλειά του. Τα πέρνει ο παπάς κατεβαίνει κάτω και του λέει:
- "Καλά ρε δε με ακούς;"
- "Όχι παπά μου τίποτε δεν ακούγεται εδώ κάτω, να κάτσε εσύ εδώ κάτω να ανέβω εγώ εκεί πάνω να δεις."
Ανεβαίνει ο καντηλανάφτης στον άμβωνα και φωνάζει στο παπά:
- "Παπά γιατί πηδ.. την γυναίκα μου;"
Κατεβαίνει κάτω και του λέει ο παπάς:
- "Δίκιο είχες τίποτα δεν ακούγεται εδώ κάτω."
-
Hawksilver
Τα Μπαλάκια
Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της: - Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας!
Στη συνέχεια ρωτάει έναν:
-Ριχάρδο,πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι:Περπατά στα κεραμίδια,έχει μουστάκι,κάνει νιάου και έχει μια ελιά στη μυτούλα του!Απαντά ο μαθητής:
-Δεν ξέρω κυρία!
Και δασκάλα του λέει:- Μα είναι η γάτα,την ελιά την έβαλα απλά για να σε μπερδέψω.Στην συνέχεια…
-Πέτρο,πες μου εσύ:έχει ράμφος,έχει φτερό και ένα κουκούτσι από κάτω;Απαντά ο Πέτρος:
-Που να ξέρω κυρία,και με κουκούτσι από κάτω;Δύσκολα τα πράγματα!Του απαντά η δασκάλα:
-Είναι το πουλί,βρε παιδί μου, το κουκούτσι το έβαλα έτσι απλά για να σε μπερδέψω! Τώρα εσύ Τοτέ,ρώτα με ΕΣΥ κάτι!
Ξεκινά ο Τοτός και λέει λοιπόν: Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο,έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσει στις γυναίκες να το βάζουν στο στόμα;
Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει:Τοτέ, έξω από την τάξη !!! ΤΩΡΑ!
Ήρεμος ο Τοτός της λέει της δασκάλας: - Όχι κυρία …
Είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!!!
Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της: - Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας!
Στη συνέχεια ρωτάει έναν:
-Ριχάρδο,πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι:Περπατά στα κεραμίδια,έχει μουστάκι,κάνει νιάου και έχει μια ελιά στη μυτούλα του!Απαντά ο μαθητής:
-Δεν ξέρω κυρία!
Και δασκάλα του λέει:- Μα είναι η γάτα,την ελιά την έβαλα απλά για να σε μπερδέψω.Στην συνέχεια…
-Πέτρο,πες μου εσύ:έχει ράμφος,έχει φτερό και ένα κουκούτσι από κάτω;Απαντά ο Πέτρος:
-Που να ξέρω κυρία,και με κουκούτσι από κάτω;Δύσκολα τα πράγματα!Του απαντά η δασκάλα:
-Είναι το πουλί,βρε παιδί μου, το κουκούτσι το έβαλα έτσι απλά για να σε μπερδέψω! Τώρα εσύ Τοτέ,ρώτα με ΕΣΥ κάτι!
Ξεκινά ο Τοτός και λέει λοιπόν: Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο,έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσει στις γυναίκες να το βάζουν στο στόμα;
Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει:Τοτέ, έξω από την τάξη !!! ΤΩΡΑ!
Ήρεμος ο Τοτός της λέει της δασκάλας: - Όχι κυρία …
Είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!!!
Αφιερωμένο στην Εθνική μας
Ενδοπαλαμικοί Παλινδρομιστές - our secret combination
http://www.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE
e-HAF Admin
Ρε συ το πρωτοείδα χτες και έλεγα να το βάλω στο youtube section,το έχω δει πάνω απο 50 φορές και δεν το χορταίνω με τίποτα!!!Anzac έγραψε:Αφιερωμένο στην Εθνική μας
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΝΑ'ΧΕΙΣ ΓΙ'ΑΣΠΙΔΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΑΣ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
ΝΑ'ΧΕΙΣ ΓΙ'ΑΣΠΙΔΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΑΣ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
-
Hawksilver
Ανέκδοτο
ΤΟΤΟΣ
Ήρθαν απόκριες,και λέει η δασκάλα στα παιδιά: “Αύριο να έρθετε όλοι ντυμένοι”.
Έρχεται η επόμενη μέρα και έρχονται τα παιδιά ντυμένα νεράιδες,πριγκίπισσες,spiderman,
Superman.Σκάει μύτη κι ο Τοτός, γυμνός και με μια οδοντογλυφίδα στον πισινό του!
Τον ρωτάει η κυρία: -Τοτέ, εσύ τι ντύθηκες? – Μεζές, κυρία!!

Έρχεται η επόμενη μέρα και έρχονται τα παιδιά ντυμένα νεράιδες,πριγκίπισσες,spiderman,
Superman.Σκάει μύτη κι ο Τοτός, γυμνός και με μια οδοντογλυφίδα στον πισινό του!
Re: Ανέκδοτο
στις προηγούμενες απόκριες όμως, είχε εμφανιστεί με κόκκινη βαμένη μούρη και με το στόμα γεμάτο γιαούρτιstam_17n έγραψε:ΤΟΤΟΣ
ρωτώντας τον η δασκάλα, τι στο καλό ντύθηκε ο άπαιχτος Τοτός, φτύνοντας χαρακτηριστικά, γυρνά και απαντά
Κα***σπυρο
e-HAF Admin
-
Hawksilver
3 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ.
ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ:
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΤΕΣ Η ΕΓΓΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΜΥΓΑ ΣΤΟ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ! ΕΒΑΛΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ...
ΛΕΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ:
ΕΓΩ, ΠΑΛΙ, ΠΗΓΑ Σ' ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΑ ΕΦΤΥΣΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ...
ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ:
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ!
ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΤΗΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ... (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ), ΜΟΥ ΛΕΕΙ:
ΣΙΓΑ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ?
ΞΕΧΝΑΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΞΕΧΝΑΩ!!!