μπα ! δεν με συμφέρει να σε κάνω μπάνSugarmate έγραψε:άμα τα γράψω όλα μαζί θα με κάνεις ΒΑΝ από το φόρουμ για flooding...Anzac έγραψε:λίγα λίγα μας τα λες
γιατί μετά θα μου σπάσεις τα %^$%# με το να δημιουργείς καινούργια για σπάσιμο
Συντονιστής: Διαχείριση
μπα ! δεν με συμφέρει να σε κάνω μπάνSugarmate έγραψε:άμα τα γράψω όλα μαζί θα με κάνεις ΒΑΝ από το φόρουμ για flooding...Anzac έγραψε:λίγα λίγα μας τα λες
Το έκανα κι εγώ. Και όχι μόνο χαρτάκια... πλαστικά αυτοκινητάκια, CD...Anzac έγραψε:μικρός έκαιγα χαρτάκια , χρησιμοποιόντας τον ήλιο και κάνοντας λεπτή δέσμη με μεγενθυντικό φακό.
τώρα το κάνουν με λέιζερ
so big deal
Για πες λεπτομέρειες...Sugarmate έγραψε: Εμείς πάντως είχαμε ξεκινήσει ένα προτζεκτάκι για μεταφορά ήχου σε μεγάλη απόσταση με ακτίνα laser (και φυσικά πέτυχε...)
Όταν εγώ κι ο Anzac ήμασταν μικροί δεν υπήρχαν CD...gerodinis έγραψε:Το έκανα κι εγώ. Και όχι μόνο χαρτάκια... πλαστικά αυτοκινητάκια, CD...Anzac έγραψε:μικρός έκαιγα χαρτάκια , χρησιμοποιόντας τον ήλιο και κάνοντας λεπτή δέσμη με μεγενθυντικό φακό.
τώρα το κάνουν με λέιζερ
so big deal
Ε απλά πράγματα... αντί να διαμορφώνεις μια φέρουσα συχνότητα κατά πλάτος (πχ ραδιόφωνο ΑΜ), διαμορφώνεις τη δέσμη laser (ουσιαστικά αυξομειώνοντας τη φωτεινότητά της στη συχνότητα του ήχου που θέλεις να εκπέμψεις).gerodinis έγραψε:Για πες λεπτομέρειες...Sugarmate έγραψε: Εμείς πάντως είχαμε ξεκινήσει ένα προτζεκτάκι για μεταφορά ήχου σε μεγάλη απόσταση με ακτίνα laser (και φυσικά πέτυχε...)
Δοκιμάστε τον υπερ-πύραυλο με κοινά υλικά που ανακάλυψα και έφτιαχνα συνέχεια όταν ήμουν πιτσιρίκι:raptor έγραψε:Εγώ χρησιμοποιούσα εννίοτε εκτός απο μεγεθυντικό φακό και γουρούνες για realistic καταστροφες..