Sugarmate Home Cockpit

Πιλοτήρια για Οικιακή Χρήση<br>
Batteries Not Included !

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Sugarmate
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sugarmate »

Anzac έγραψε:Σπόκ, ....οι 2 φώτο σου δεν διακτινίστηκαν σωστά
Δε σου τις ανοίγει ή το λες επειδή έβαλα απλώς το λινκ; Περίεργο, εμένα μου τις ανοίγει κανονικά. Το συγκεκριμένο site έχει κάποια hotlinking restrictions, οπότε αν ο browser σου κόβει τον referrer δε θα στις ανοίξει.

Δοκίμασα μόλις τα λινκ και σε άλλον browser που δε χρησιμοποιώ ποτέ (ΙΕ :twisted: ) με καθαρή την cache του και μου τα ανοίγει κανονικά πάντως...
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

εμένα πάντως δείχνει αυτό
http://www.ex-astris-scientia.org/blocked.gif

anyway....
e-HAF Admin
Sugarmate
Επικοινωνία:

Ναι, είναι το disabled hotlinking επειδή ο browser σου δεν δίνει για κάποιο λόγο στοιχεία referrer. Είναι πρόβλημα του browser σου...

EDIT: Βρήκα workaround για το πρόβλημα, το οποίο συμβαίνει γιατί ο browser πάει να ανοίξει νέο παράθυρο και έτσι δεν παίρνει referrer το site. Αντί να κάνεις κλικ στα λινκ, κάντα drag and drop στη URL bar του browser ώστε να ανοίξουν στο τρέχον παράθυρο.
Archael

Δημοσίευση από Archael »

Anzac έγραψε:Σπόκ, ....οι 2 φώτο σου δεν διακτινίστηκαν σωστά
Ισως επειδη δεν ανελαβε να τις διακτινισει ο Scotti αυτοπροσωπως :wink:

@Sugarmate:
Απ'ο,τι υπολογιζω, ενα δωματιο 4μΧ4μ πρεπει να αρκει για στησιμο ενος NCC cocpit.
Βαζω το σπιτι, βαζεις ενα χερακι να το φτιαξουμε;
χιχιχι
Δεν θα την πάρουνε ποτέ την γη των Μακεδόνων
Εικόνα
Sugarmate
Επικοινωνία:

Αρκετοί με ρωτάτε για το progress του cockpit. Πλέον έχουν μείνει κυρίως τα πάνελ δεξιά και αριστερά, τα οποία τα προχωρώ άνετα επειδή δεν έχουν ιδιαίτερες δυσκολίες και "έχω πάρει το κολάι".

Νά ένα video-teaser από το αριστερό μέρος του cockpit, μαζί με το throttle system. Δεν έχω περάσει ακόμα τα knobs στα πανελάκια, γι αυτό οι άξονες είναι ακόμα άκοποι και μακριοί. Υπάρχουν μερικές ελλείψεις εδώ κι εκεί, αλλά όλα γίνονται σιγά σιγά.

Το UHF panel αρχικά θα το αφήσω κενό (αφού δε χρησιμεύει και σε τίποτα) ώστε να έχω επιφάνεια για το mouse (ή ακόμα καλύτερα, trackball).

Tα παραπίσω πανελάκια κατασκευάζονται αυτή τη στιγμή (Fuel, Comm, Lights, Trim κλπ). Αντίστοιχα έχει προχωρήσει και η κατασκευή του δεξιού μέρους.

Σας αφήνω με το οπτικοακουστικό υλικό! ;)
(Παρατηρήσεις/σχόλια ευπρόσδεκτα)

Εικόνα
cracker

Δημοσίευση από cracker »

Πανέμορφο!
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από condor »

παντα JFS START 2!!!! (μετα το cmds τι πειραξες πανω απο το Landing Gear??? Autopilot??)
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Sugarmate
Επικοινωνία:

Εγώ όμως είμαι μάγκας και άμα θέλω τα καλωδιώνω ανάποδα και πατάω και JFS START 1 άμα λάχει να ούμε! :lol1:

Πάνω από το Landing Gear είναι το Hook. Είπα να το μαζέψω, το είχα κατεβάσει για να ρυμουλκήσω ένα αμάξι που είχε μείνει στην Εθνική... :lol1:

Kάτσε να το προχωρήσω λίγο ακόμα, να δεις τότε τί rampstart θα κάνω. Μέχρι και μυγάκια από την καλύπτρα θα καθαρίζω... :lol1:
condor

Δημοσίευση από condor »

Sugarmate έγραψε:[...]Kάτσε να το προχωρήσω λίγο ακόμα, να δεις τότε τί rampstart θα κάνω. Μέχρι και μυγάκια από την καλύπτρα θα καθαρίζω... :lol1:
α ρε τυχερε.. ειδα το βιντεο και μου σηκωθικε η ... ..τριχα!
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
skend

Δημοσίευση από skend »

τα +2 Bravo ... ειναι λίγα.... ;) :D
Εικόνα
PREDATOR

Δημοσίευση από PREDATOR »

ΜΠΡΑΒΟ άρχοντα!!!! Υπέροχο!!!!
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
Sugarmate
Επικοινωνία:

Ευχαριστώ παιδιά!

Τι να πω... ειδικά η αίσθηση του throttle, με την πραγματική κίνηση και τα detents είναι μοναδική αίσθηση. Μακάρι το Cougar να έβγαινε σε τέτοια έκδοση, με τέτοιο εύρος κίνησης και detents, σου δίνει την αίσθηση απόλυτου ελέγχου της μανέτας... Δυστυχώς τότε όμως δε θα μπορούσε να είναι επιτραπέζιο (και φυσικά η τιμή του θα ήταν διπλάσια).

Πριν λίγο τέλειωσα με τις εκτυπώσεις, εκτύπωσα και τα τελευταία πάνελς που δεν είχα εκτυπώσει και ξεκινώ δουλειά σε αυτά (FLT CONTROL, MANUAL TRIM, KY58 και AVIONICS POWER) και κατάλαβα ότι πλέον είμαι στην τελική ευθεία.

Εντάξει, υπάρχει αρκετή δουλειά ακόμα, αλλά τα δυσκολότερα πέρασαν. Συναρμολόγηση αυτών των πανελς (και μερικών ακόμα που περιμένουν), glareshields και τα warning lights (MASTER CAUTION κλπ), το δεξί MFD και κάποια πραγματάκια στο δεξί επικλινές που έχω αφήσει μισοτελειωμένα, και τα steamgauges (FUEL, FTIT, RPM κλπ). Αυτά τα τελευταία ίσως να είναι το μόνο δύσκολο πράγμα που μου έχει απομείνει, καθώς σκοπεύω να τα φτιάξω λειτουργικά με stepper motors και θέλει λίγο σκέψη και πειραματισμό το πράμα.

Α, και το force-sensing stick, αλλά το πράμα νομίζω πως έχει δρομολογηθεί... ;)

Πάντως είμαι μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχα (ανεπίσημα) θέσει στον εαυτό μου: τέλος με το κατασκευαστικό περίπου στα πρώτα κρύα (μέσα Οκτώβρη) και ηλεκτρονικά/καλωδιώσεις από τότε μέχρι περίπου το νέο έτος. Ο νόμος του Μέρφι καραδοκεί πάντα, βέβαια, αλλά ελπίζω να με πάρει ξώφαλτσα και να καθυστερήσω το πολύ κάνα μήνα παραπάνω. Ίσως πρέπει να ξανασκεφτώ την πρόταση για ματόχαντρο...

Ορίστε λοιπόν!

Εικόνα

:lol1: :lol1: :lol1:
Sugarmate
Επικοινωνία:

Wow λέμε! :lol1:

Πρώτη δοκιμαστική σήμερα για το RWR και το Left MFD τοποθετημένα στη θέση τους. Δε θα πω πολλά, το βίντεο (αν και όχι καλής ποιότητας) μιλάει μόνο του. Dogfight με τρία 16άρια bandits, το βίντεο είναι ώς την κατάρριψη του πρώτου.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Γειά σου ρε Γιάννη με τα ωραία σου...
e-HAF Admin
condor