Ευχαριστώ παιδιά!
Τι να πω... ειδικά η αίσθηση του throttle, με την πραγματική κίνηση και τα detents είναι μοναδική αίσθηση. Μακάρι το Cougar να έβγαινε σε τέτοια έκδοση, με τέτοιο εύρος κίνησης και detents, σου δίνει την αίσθηση απόλυτου ελέγχου της μανέτας... Δυστυχώς τότε όμως δε θα μπορούσε να είναι επιτραπέζιο (και φυσικά η τιμή του θα ήταν διπλάσια).
Πριν λίγο τέλειωσα με τις εκτυπώσεις, εκτύπωσα και τα τελευταία πάνελς που δεν είχα εκτυπώσει και ξεκινώ δουλειά σε αυτά (FLT CONTROL, MANUAL TRIM, KY58 και AVIONICS POWER) και κατάλαβα ότι πλέον είμαι στην τελική ευθεία.
Εντάξει, υπάρχει αρκετή δουλειά ακόμα, αλλά τα δυσκολότερα πέρασαν. Συναρμολόγηση αυτών των πανελς (και μερικών ακόμα που περιμένουν), glareshields και τα warning lights (MASTER CAUTION κλπ), το δεξί MFD και κάποια πραγματάκια στο δεξί επικλινές που έχω αφήσει μισοτελειωμένα, και τα steamgauges (FUEL, FTIT, RPM κλπ). Αυτά τα τελευταία ίσως να είναι το μόνο δύσκολο πράγμα που μου έχει απομείνει, καθώς σκοπεύω να τα φτιάξω λειτουργικά με stepper motors και θέλει λίγο σκέψη και πειραματισμό το πράμα.
Α, και το force-sensing stick, αλλά το πράμα νομίζω πως έχει δρομολογηθεί...
Πάντως είμαι μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχα (ανεπίσημα) θέσει στον εαυτό μου: τέλος με το κατασκευαστικό περίπου στα πρώτα κρύα (μέσα Οκτώβρη) και ηλεκτρονικά/καλωδιώσεις από τότε μέχρι περίπου το νέο έτος. Ο νόμος του Μέρφι καραδοκεί πάντα, βέβαια, αλλά ελπίζω να με πάρει ξώφαλτσα και να καθυστερήσω το πολύ κάνα μήνα παραπάνω. Ίσως πρέπει να ξανασκεφτώ την πρόταση για ματόχαντρο...
Ορίστε λοιπόν!
:lol1: :lol1: :lol1: