Επάγγελμα: Αεροπόρος
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Επάγγελμα: Αεροπόρος
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω ποιοί απο εσάς εδώ στην παρέα , προσανατολίζονται στο Επάγγελμα του Αεροπόρου Πολιτικής Αεροπορίας, αφού για την ΠΑ δεν έκατσε καλή λόγω προβλήματος ματιών.
Και αν σκοπεύεται να πάρετε κάποιο πτυχίο, ποιό απο όλα σας ενδιαφέρει περισσότερο.
Τέλος , ποιοί απο εσάς κατέχετε ήδη κάποιο πτυχίο αεροπορίας.
Και αν σκοπεύεται να πάρετε κάποιο πτυχίο, ποιό απο όλα σας ενδιαφέρει περισσότερο.
Τέλος , ποιοί απο εσάς κατέχετε ήδη κάποιο πτυχίο αεροπορίας.
e-HAF Admin
-
WingedWolf
- Επικοινωνία:
-
Επισκέπτης
Όταν λέμε frozen εννοείται πως μετά από κάποιο σύνολο ωρών πτήσεων (1.500) και ανάλογα την εταιρία στην οποία είναι, γίνεται κάποιος κυβερνήτης από συγκυβερνήτης και όχι όπως γινόταν παλιότερα που έπρεπε να σταλεί ο παραπάνω από την εταιρία του στην ΥΠΑ για περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να γίνει κυβερνήτης και με ό,το αυτό συνεπάγεται...kongrigo έγραψε:" ATPL frozen¨τί είναι αυτά βρε παιδιά ;
ATPL : Air Transport Pilot Licence
@ TA ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Ε Ι Σ ΣΤΑ ΣΒΗΣΙΜΑΤΑ ΤΩΝ POSTS ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...
@ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΛΗ.... ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ...
@ Lantirn Όχι φίλος...δεν έχω μπερδευτεί ΚΑΘΟΛΟΥ... Και ναι, λέμε το ίδιο πράγμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PREDATOR την 19 Οκτ 2008, 23:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
HAF
Εχεις μπερδευτει. Το αν εχεις frozen η οχι, δεν εξαρταται η θεση σου στην εταιρια. Γενικα το πτυχιο σου δεν εχει σχεση με την εταιρια. Εγω μπορει να εχω τα μαλιοκεφαλα μου σε πτυχια και να μη πεταω σε εταιρια, επειδη εχω φραγγα και τα σκαω. Ομως, φυσικα ενας καπτεν θα εχει κανονικο ΑΤPL.
Μπορει ομως να εχει κανονικο και ο συγκυβερνητης(Δεν ειναι τιποτα να μαζεψεις 1500, αρα, θα σου ελεγα καλυτερα οτι οι περισσοτεροι συγκυβερνητες εχουν κανονικο-ολοκληρωμενο πτυχιο). Επισης, δεν εξαρτωνται οι ωρες μονο για να γινεις καπτεν. Εαν η εταιρια σου ειναι περιεργη (δες ελλαδα), μπορει να εισαι συγκυβερνητης με τρελες ωρες στο ενεργητικο σου(εκτος κ αν εισαι σκραπας και κοβεσαι)
Αυτο που ειπες για τις 1500 ειναι oντως για να γινει ΑΤPL το πτυχιο σου.
Ουσιαστικα πριν απο αυτο είχες CPL/IR ME με ATPL groundschool τελειομενο και ΜCC.
Τωρα για την ελλαδα κ αυτα, ρωτα τον Τολη, θα σου πει τι γινεται με τις θεσεις και την αναξιοκρατια...λογικα τα εχει φαει στη μαπα!
Μπορει ομως να εχει κανονικο και ο συγκυβερνητης(Δεν ειναι τιποτα να μαζεψεις 1500, αρα, θα σου ελεγα καλυτερα οτι οι περισσοτεροι συγκυβερνητες εχουν κανονικο-ολοκληρωμενο πτυχιο). Επισης, δεν εξαρτωνται οι ωρες μονο για να γινεις καπτεν. Εαν η εταιρια σου ειναι περιεργη (δες ελλαδα), μπορει να εισαι συγκυβερνητης με τρελες ωρες στο ενεργητικο σου(εκτος κ αν εισαι σκραπας και κοβεσαι)
Αυτο που ειπες για τις 1500 ειναι oντως για να γινει ΑΤPL το πτυχιο σου.
Ουσιαστικα πριν απο αυτο είχες CPL/IR ME με ATPL groundschool τελειομενο και ΜCC.
Τωρα για την ελλαδα κ αυτα, ρωτα τον Τολη, θα σου πει τι γινεται με τις θεσεις και την αναξιοκρατια...λογικα τα εχει φαει στη μαπα!

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Ναι αυτη ειναι www.aeolus.gr
Τωρα δεν ξερω τι παιζει με την εταιρεια αυτη.Θελει ψαξιμο και αν ειναι κατι καλυτερο απο την Αερολεσχη Θεσσαλονικης.
Αν γνωριζεις κατι πες το.
Τωρα δεν ξερω τι παιζει με την εταιρεια αυτη.Θελει ψαξιμο και αν ειναι κατι καλυτερο απο την Αερολεσχη Θεσσαλονικης.
Αν γνωριζεις κατι πες το.