Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα και θα ήθελα να σας ενημερώσω για μα μην την πατήσετε και εσείς. Είχα ανοίξει το Open Falcon για ένα BVR και είχα ξεκινήσει να γράφω ACMI. Δεν έκανα εγώ server και ο άλλος παίκτης όταν τελείωσε το match βγήκε πρώτος από την arena με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσω το γνωστό σε όλους crash με μαύρη οθόνη. Περίμενα λίγο όπως κάνω πάντα αλλά τίποτα. Αναγκάστηκα λοιπόν να βγώ με Alt+Ctrl+Delete. Δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία μιας και είναι γνωστό το πρόβλημα. Την επόμενη φορά που άνοιξα το Open σε κάποιο άλλο match διαπίστωσα ότι το Open Falcon "σέρνεται" αρκετά. Και μιλάμε για δραματική πτώση των FPS. Θεώρησα λοιπόν λογικό να κάνω restart το pc για να στρώσει από την στιγμή πού δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα FPS. Το πρόβλημα όμως παρέμεινε και ξεκίνησα λοιπόν να βρώ τι φταίει. Για καλή μου τύχη ξεκίνησα με ανασυγκρότηση δίσκου μιας και είχα καιρό να κάνω. Και ειδού το αποτέλεσμα:

Όπως θα δείτε και εσείς υπάρχει ένα μεγάλο μέρος κατακερματισμένων αρχείων το οποίο είναι ένα ACMI 4.13GB. Να σημειώσω ότι η ρύθμιση μου στο set up στο ACMI file είναι 300mb. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι με κάποιο τρόπο κόλησε το Open με το crash και συνέχιζε να καταγράφει ACMI και μετά την έξοδο. Και όχι μόνο συνέχισε αλλά αγνόησε τον περιορισμό που έχω στα 300 mb(ή κολάμε ή δεν κολάμε
Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να το αναφέρω μιας και δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο ούτως ώστε αν για κάποιο λόγο πέσουν απότομα τα FPS στο Open να το έχετε στα υπ'όψην για λύση
Υ.Γ. 1 Αν οι έμπειροι του είδους έχουν ακούσει κάτι παρόμοιο και γνωρίζουν τι παίχτηκε ας μας δώσουν τα φώτα τους
Υ.Γ. 2 Τίμο δεν ήξερα αν έπρεπε να το βάλω εδώ ή στο "Προβλήματα σε set up" γιατί νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με set up. Τώρα αν οι "ειδικοί" μου πούν ότι κάτι φταίει στο set up μου ας μεταφερθεί