Τέζα Tellas

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Τέζα Tellas

Δημοσίευση από Anzac »

H tellas τα έπαιξε για τα καλά

Το ΣΚ δεν είχαμε τηλέφωνο ενώ είχε internet, μετά δεν είχε internet και είχε τηλέφωνο, σήμερα ξανά τα ίδια....
e-HAF Admin
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Πρόβλημα με οπτική ίνα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

να πάει σε οφθαλμίατρο :)
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Εχτές απόγευμα δεν έπαιζε τίποτα...πολύ αργότερα άρχισαν να παίζουν μερικές ιστοσελίδες αλλά όχι και εφαρμογές τύπου msn κλπ....

Σήμερα δεν ξέρω αν παίζουν όλα.
e-HAF Admin
kostas_xalkida
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kostas_xalkida »

Εχω δοκιμασει τα παντα.... :P

Σαν τον κυριο ΟΤΕ τιποτα. Οχι πως δεν εχει και αυτος τα προβληματακια του αλλα οχι σαν τους υπολοιπους.
Raphael
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Raphael »

Welcome to the club....!!! Εγώ πάντως εχθές το βράδυ ίντερνετ γιόκ.....!!! :twisted: :twisted:
Εικόνα
aanikos

Δημοσίευση από aanikos »

Και εγώ είχα τελλας παλια και είχα τα ίδια προβλήματα και χειροτερα γιατί κάθε 4 ώρες κοβόταν και το internet και το τηλέφωνο.Το τι βρισίδια ειχε φάει το service δε λέγεται.
thanosc

Δημοσίευση από thanosc »

Περαία - Θεσσαλονίκη σε σύγκριση με Forthnet - Otenet είναι η μέρα με τη νύχτα. Πολύ καλύτερα με Tellas εδώ και μήνες. Το ίδιο και η HOL.
Αυτό με τις διακοπές είναι περιοδικό φαινόμενο και εγώ το είχα για μερικές ημέρες. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι μου έδινε IP που δεν ανήκε στην Tellas αλλά σε άλλο provider. Ξερετε μάλλον για τη συμφωνία μεταξύ τους. Όταν την ενεργοποιούν όλα πάνε χάλια επιβεβαιωμένο και με τη HOL στην περιοχή μου.
Εικόνα Εικόνα
Gabri

Δημοσίευση από Gabri »

Ότι δίνεις παίρνεις....τα έχουμε ξαναπεί.
Ο ΟΤΕ σε κάθε γειτονία έχει τα καφάο για τις δικές του τις γραμμούλες, οι οποίες δουλεύουν μια χαρα (εγώ εδώ και 1.5 χρόνο δεν έχω χάσει ιντερντετ ούτε 10'') και ένα καφάο για ΟΛΟΥΣ τους παρόχους....και καλά κάνει....και εγώ το ίδιο θα έκανα. Θέλεις κύριε πάροχε να δίνεις ιντερνετ ? μην μου το παίζεις καλός με ξένο δίκτυο....σκάψε, βάλε δίκτυο δικό σου και μετά θα σε δω αν θα δίνεις ΦΤΗΝΟ ιντερνετ.
Connex 22euros το μήνα, 8Μbit και αντε γεια...... :P :P :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

22 έχει τώρα !!!!
e-HAF Admin
cosa

Δημοσίευση από cosa »

Gabri έγραψε:Ότι δίνεις παίρνεις....τα έχουμε ξαναπεί.

Gabri πες και για το upload της γραμμής των 8Mbit των 22 € του Connex
να δούμε τι δίνουμε και τι παιρνουμε..
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
condor

Δημοσίευση από condor »

700kbps με 1Mbit λογικά..
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
cosa

Δημοσίευση από cosa »

condor έγραψε:700kbps με 1Mbit λογικά..
μπ@
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
gerodinis

Δημοσίευση από gerodinis »

Gabri έγραψε:Ότι δίνεις παίρνεις....τα έχουμε ξαναπεί.
Ο ΟΤΕ σε κάθε γειτονία έχει τα καφάο για τις δικές του τις γραμμούλες, οι οποίες δουλεύουν μια χαρα (εγώ εδώ και 1.5 χρόνο δεν έχω χάσει ιντερντετ ούτε 10'') και ένα καφάο για ΟΛΟΥΣ τους παρόχους....και καλά κάνει....και εγώ το ίδιο θα έκανα. Θέλεις κύριε πάροχε να δίνεις ιντερνετ ? μην μου το παίζεις καλός με ξένο δίκτυο....σκάψε, βάλε δίκτυο δικό σου και μετά θα σε δω αν θα δίνεις ΦΤΗΝΟ ιντερνετ.
"ΟΤΕ" δε σημαίνει απαραίτητα και πανάκεια. Εγώ επί ενάμιση χρόνο είχα Vivodi 4 Mb/s με σχετικά σπάνιες αποσυνδέσεις, και όταν αυτές συνέβαιναν δεν κρατούσαν πάνω από 1-2 δευτερόλεπτα. Μετά πήγα σε Conn-X 24 Mb/s, όπου το έκανα 8 γιατί από τις αποσυνδέσεις μου ήταν άχρηστη η σύνδεση ουσιαστικά (ούτε μια σελίδα δε μπορούσα να ανοίξω σαν άνθρωπος). ΟΤΑΝ δούλευε πήγαινε σφαίρα, αλλά δε δούλευε σχεδόν ποτέ. Ακόμα και τώρα έχω πολλές αποσυνδέσεις. Με ένταση σήματος 8-9 dB τι παραπάνω να περίμενα;

Θέλω να πω ότι ο ΟΤΕ ως "πατήρ" των τηλεπικοινωνιών να έχει όλα τα μέσα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν βάλεις ΟΤΕ καθάρισες, γιατί υπάρχουν δεκάδες παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα.
Αρκετοί που έχουν εναλλακτικό πάροχο είναι περισσότερο ικανοποιημένοι με την ποιότητα της σύνδεσής τους σε σχέση με τον ΟΤΕ, όπως συμβαίνει και το αντίστροφο. Εσύ ας πούμε Gabri, αν η γραμμή στο σπίτι σου είχε ένα σωρό παρεμβολές από άλλα καλώδια, υγρασία και διάφορα άλλα, θα έγραφες τώρα πόσο δυσαρεστημένος είσαι με τον ΟΤΕ και τις κάκιστες υπηρεσίες του.
Ο "σούπερ τέλειος πάροχος" απλά δεν υφίσταται. Εδώ το ποιός είναι καλύτερος αλλάζει κάθε λίγα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη, ανάλογα την περιοχή που μιλάμε. Πώς μπορούμε να γενικεύσουμε λοιπόν για μια ολόκληρη χώρα;

Σημείωση: δεν κάνω προσωπική επίθεση στον Gabri ή οτιδήποτε άλλο.
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
Απάντηση