Sas parousiazw to teleuteo mou aristourgima,an kai den einai tetiomeno fenete xaritomeno ti lete?
Tha to bapsw me Ghost paralagei kai tha ginei koukli....
Pws sas fenete?
Ta lathei pou tha dite ta kserw kai tha frontisw na ta ftiaksw prin to teliopisw.
BTW, γιατί έχεις ήδη προσαρτημένες τις βόμβες, τους ΑΙΜ-120Β και τις δεξαμενές;;; Δε θα ήταν πιο εύκολο να τις βάψεις και μετά να τις ανεβάσεις;;;
Sorry αν ακούγεται χαζό αυτό αλλά απλώς ρωτάω... Είμαι χοντροάσχετος από μοντελισμό α/φων...
Silverson έγραψε:
BTW, γιατί έχεις ήδη προσαρτημένες τις βόμβες, τους ΑΙΜ-120Β και τις δεξαμενές;;; Δε θα ήταν πιο εύκολο να τις βάψεις και μετά να τις ανεβάσεις;;;
Sorry αν ακούγεται χαζό αυτό αλλά απλώς ρωτάω... Είμαι χοντροάσχετος από μοντελισμό α/φων...
Silverson έγραψε:
Amesws esu.....
To kserw re paidia eiani apo ta lathei pou proanefera sto arxiko post...
Mhn to blepete etsi...H telikh diamorfosh tou tha einai Readiness.
Oso afora to bapsimo.............BARON RULES
Προσωπικά δεν σχολιάζω κατασκευές πόσο μάλλον δημόσια. Η προσπάθεια να τελειώσεις ένα μοντέλο υπο κλίμακα είναι πολύ μεγάλη, κουραστική και τα σχόλια πολλές φορές στενοχωρούν.
Το μόνο που θέλω να πώ είναι ότι το F-16 στην 1/32 είναι πιο καλό σαν μοντέλο απο την Hasegawa (το οποίο πάλι θέλει βελτιώσεις). Και αναφέρομαι αποκλειστικά στο τελικό σχήμα που παίρνει το μοντέλο, κάτι που πολύ δύσκολα αλλάζεις αν τα καλούπια εξαγωγής της εταιρείας είναι λάθος κάτι που απο όσο θυμάμαι συμβαίνει με την Revell.
Αλήθεια, πόσοι ασχολείστε με πλαστικομοντελισμό από το forum??
Τι ωραίο "άθλημα!!"