Ελληνικό manual
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
ΣΤΑΥΡΟΣ
Ελληνικό manual
Κάποια στιγμη κυκλοφόρησε και το manual στα ελληνικά. Μήπως το εχει κανένας σας?
Re: Ελληνικο manual
δεν υπαρχει περιπτωσηΣΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Κάποια στιγμη κυκλοφόρησε και το manual στα ελληνικά. Μήπως το εχει κανένας σας?
πως σου ηρθε αυτο ?
e-HAF Admin
-
ΣΤΑΥΡΟΣ
Ελληνικο manual
Ενας δημοσιογραφος (Λακαφωσης) απο τους τους 4τροχους το μεταφρασε αλλα απο οτι θυμαμαι εξαφανιστηκε σε χρονο dt. Ειναι ο ιδιος που το 2000 πεταξε με F16.
εγω παντος καποτε εψαχνα το κανονικο manual του falcon 4.0 στα Αγγλικα, και λεω κανονικο γιατι ναι μεν αυτο που κυκλοφoρει ειναι στα αγγλικα, αλλα αν πας στο τελος , καποιοι οροι ειναι Ισπανικα !!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 18 Ιαν 2006, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
Re: Ελληνικο manual
δε νομιζω να εχει γινει κατι τετοιο Σταυρο...ΣΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Ενας δημοσιογραφος (Λακαφωσης) απο τους τους 4τροχους το μεταφρασε αλλα απο οτι θυμαμαι εξαφανιστηκε σε χρονο dt. Ειναι ο ιδιος που το 2000 πεταξε με F16.
-
pilot747
- Επικοινωνία:
Ένας φίλος μου είπε ότι είχε αγοράσει πριν από χρόνια το F4 αυθεντικό και είχε στη συσκευασία και το manual (τώρα γιατί την έκοψαν αυτή τη συνήθεια; εεε;;; ). Θέλει να το διαβάσει κανείς από το αυθεντικό για να του το ζητήσω να μου το δώσει;;;Anzac έγραψε:εγω παντος καποτε εψαχνα το κανονικο manual του falcon 4.0 στα Αγγλικα, και λεω κανονικο γιατι ναι μεν αυτο που κυκλοφoρει ειναι στα αγγλικα, αλλα αν πας στο τελος , καποιοι οροι ειναι Ισπανικα !!!!!!!
Μιχάλης
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Καλά.. εσύ ρε ΚΑΘΑΡΜΑ και τι δεν έχεις!!raptor έγραψε:Ούτε και εγώ... Έχω οτι έχει κυκλοφορήσει αλλά δέν έχει πέσει κάτι στην αντιληψή μου...
Που χάθηκες εσύ βρε;squid έγραψε:Ωρε μαγκα τι φωτο ειναι αυτη στο αβαταρatsalis_p έγραψε:Ωπα !!!Βγάλαμε λαυράκι ????????
Καταλαβαίνεις τι είναι;

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

εεε μαλλον λαγουτο ? εννοουσα τη φωτο της υπογραφηςatsalis_p έγραψε:
Που χάθηκες εσύ βρε;squid έγραψε: Ωρε μαγκα τι φωτο ειναι αυτη στο αβαταρ
Καταλαβαίνεις τι είναι;
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα