391

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Master Yoda

391

Δημοσίευση από Master Yoda »

Giati einai KLIDOMENI H 391?
Εικόνα

''Να ρούφαες πέντε μυτιές θα ήσουνα εντάξει
στου πετρογέρακα να μπείς το νέο f-16''
"200 kai simera, einai polles?"
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Θα παραλλαξω μια φραση ενος καλου φιλου που ειπε πριν μερικα χρονια:
Η Ε-ΗΑF εχει "ζαμανφου" μελη...η αλλιως ειμαστε "για τα μπαζα"

Υπογραφη: Dr. Zamanfou Yatabaza Ειδεικευθεις εις την Ιαπωνια.

ΥΓ: διαβαζουμε τα ποστ πριν ποσταρουμε....

ΥΓ2: Δεσ εδω γιατι: http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... highlight=
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Jester έγραψε:Θα παραλλαξω μια φραση ενος καλου φιλου που ειπε πριν μερικα χρονια:

ναι, και πως λεγεται ο Ιαπωνας Λουκετολογος?

νασουκλεισω το Μοιρονι
e-HAF Admin
Master Yoda

Δημοσίευση από Master Yoda »

:oops:
Εικόνα

''Να ρούφαες πέντε μυτιές θα ήσουνα εντάξει
στου πετρογέρακα να μπείς το νέο f-16''
"200 kai simera, einai polles?"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.!!
Τίμο, μου αρέσει η επιθετική πολιτική σου και είναι σεβαστή αλλά μήπως να κάνουμε κανένα poll?
Δημήτρης
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Anzac έγραψε:
Jester έγραψε:Θα παραλλαξω μια φραση ενος καλου φιλου που ειπε πριν μερικα χρονια:

ναι, και πως λεγεται ο Ιαπωνας Λουκετολογος?

νασουκλεισω το Μοιρονι
Λαθος.

Nasuklisoto Mironi :lol: :lol: :lol:

Πωπω ρεσιταλ ο Τιμος
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Επισκέπτης

helldiver έγραψε:ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.!!
Τίμο, μου αρέσει η επιθετική πολιτική σου και είναι σεβαστή αλλά μήπως να κάνουμε κανένα poll?
Δημήτρης
Ποια επιθετική πολιτική ρε Δημήτρη.Θα μας τρελάνεις εντελώς.Εδώ και 3 μήνες δεν πετάει η 391.Τι λέμε τόσο καιρό.Που είναι αυτοί που λέγανε οτι είναι παροδικό και θα περάσει.Κατί σαν μαγουλάδες.
Το σχόλιο δεν είναι κακόβουλο και δεν με ενδιαφερει να βγω σωστός σε αυτά που είχα πεί.Εγώ θέλω να πετάει η 391 ακόμα και με χαρταετό.Μακάρι να είχα βγεί ή να βγώ λάθως σε αυτά που έλεγα.Αλλά το να εθελοτυφλούμε σαν τη στουρθοκάλημο δεν βοηθάει κανέναν. Το πρόβλημα δεν έιναι προσωπικό του καθενος.Αυτό είναι τουλάχιστον η αποψή μου.Το προβλήμα είναι γενικότερο και δεν έχει να κάνει με το είδος του εξομοιωτή που θα πετάμε.Το πρόβλημα έχει να κάνει με τη φιλοσοφία της ομάδας γενικότερα.Η ομάδα καλώς η κακώς είναι αρτιοσκληρωτική.ΔΕν είναι ευέλικτη και δεν ανανεώνεται με νέες ιδέες. Μπορεί να ξεκίνησε με κάποιοες αρχές και σωστές βάσεις αλλα δεν ανανεώθηκε καθόλου. Η ομάδα λήμνασε σε ένα βαλτο από ιδέες 2 χρόνων όπου από κάποια χρονική στιγμή και μετά ήταν μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι αν δε γινόταν κάτι θα έκλεινε. Το μονο που κρατάει την ομάδα γενικότερα είναι η φιλία μας. Τιποτα άλλο.

Όταν έγω ήθελα να φύγω από την ομάδα αυτο που με κράτησε δεν ήταν ουτε το Allied ούτε το Cobra ούτε το Forum. Έσεις είσασταν !!!!!!!!
Οταν βρεθηκα με τα παιδια στη Πανόρμου και μου είπαν ότι δεν ήθελαν να φύγω , συνάδελφοι που είχα διπληκτιστεί μαζι τους για το Allied , δεν μπορεσα να το κάνω. Όταν ο Τίμος μου έιπε οτι έιχε βασιστεί επανω μου για να τον βοηθήσω αυτόν και όλη την ομάδα , δεν μπορεσα να να φύγω και να αφησω αυτόν και εσας.

ΛΕΞΙΚΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ
ΟΜΑΔΑ: Αθροισμα προσωπων ή πραγμάτων τα οποία συνδεει κάτι κοινο και εκλαμβάνονται σαν ενιαιο σύνολο

Αν θέλετε ιδέες εδώ είμαι να συζητήσουμε.Δυστυχως δεν μπορώ την παρασκευή λόγο εργασίας.Αλλά ο Τιμος έχει τηλέφωνο και θα τα πούμε από κοντα για να κανονίσουμε.

Ευχαριστώ
(διόρθωση ελειπε ένα πολύ βασικό "ΔΕΝ έχει να κάνει με τον εξομοιοτή που θα πετάμε.....)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 26 Ιαν 2006, 14:52, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
TIM

Δημοσίευση από TIM »

Προηγούμενο post έγινε edit

Αν είναι δυνατόν .... (αναγκάζομαι να αλλάξω μια συνήθεια που έχει γίνει standard υπογραφή μου...)

:(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TIM την 26 Ιαν 2006, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Ναι εγω το ελεγα και το πιστευω και ειμαι εδω.
Για αυτο το λογο συναντιομαστε τη παρασκευη.
Το οτι συναντιομαστε συμαινει οτι ενδιαφερομαστε.
Θα βρεθει λυση.
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Ως πρωην ΑΕ της 391 εχω να πω τα εξης:
Η μοιρα το ετος 2004 το φθινοπωρο εβαλε αρκετες ωρες με αρκετες αποστολες κυριως σαβατιακτικες και εβδομαδιαιες εκπαιδευτικες.
την Ανοιξη 2005 πεταξαμε εβδομαδιαιες αποστολες εκπαιδευτικες πρωτιστως προσβολης με POPUP,σε αντιαεροπρικα συστηματα του αντιπαλου στο ΑΤΟ.
νοιμζω οτι τοτε εγινε μια αξιολογη προσπαθεια κ υπαρχουν και πληρεις Briefing με χαρτες,σχεδια πτησης,αποστολες,και απενημερωση με το τι πεταξε ο καθενας.ειχα κρατησει log απο την 391 για τον καθε πιλοτο.
Δυστυχως απο σεπτεμβρη τα πραγματα δεν πηγαν οπως θα θελαμε απο αποψη πτησεων,λογω εξεταστικης,λογω υποχρεωσεων πολλων μελων που αποτελουσαν μερος του κορμου της 391(Monster,MYstic,Jester).
Το προηγουμενο τριμηνο ημουν απων και φυσικα δε μπορω να κρινω την 391 ειτε πεταει ειτε οχι.γιατι οτι και να πω ειμαι εξω απο το χορο και μπορω να λεω πολλα τραγουδια,ακομη και ως χ-ΑΕ.
Τωρα ο λογος που φτασαμε εδω σαν 391 θα συζυτηθει την παρασκευη οπως και οι προτασεις για να παμε παρακατω και δεν το πιστευω απλως,θα παμε παρακατω,γιατι απλως υπαρχουν ατομα που νοιαζονται η που ζουν για την ομαδα αυτη.Αυτα.

Κατι τελευταιο, επειδη πολυς ντορος γινεται για την 391 και βλεπω να εχομυε γενικη συναξη στο ΤΣ καμια 20αρια (μπορει κ παραπανω) ατομα ειτε ειναι στην 391 ειτε οχι ελπιζω να μην εχουμε προβλημα επικοινωνιας.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

My comment removed

thanks
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 26 Ιαν 2006, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Ίσως θα πρέπει να αναλογιστούμε και το αν με την είσοδο του AF ανεξάρτητα αν είναι καλύτερο σε MP, κάποια μέλη εχουν "προσανατολιστεί" προς τα εκεί και αφιερώνουν το online flight time τους σε αυτό... Just a thought! :roll: Μ 2 στο TS..
Εικόνα
Επισκέπτης

εγινε edit το ποστ μου.

ελειπε ενα πολυ βασικό ΔΕΝ και άλλαξε όλο το νοημα της φράσης.

Ζητάω συγγνώμη για οποιοδήοτε προβλημα δημιουργησα. :oops:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Η ομάδα καλώς η κακώς είναι αρτιοσκληρωτική.ΔΕν είναι ευέλικτη και δεν ανανεώνεται με νέες ιδέες. Μπορεί να ξεκίνησε με κάποιοες αρχές και σωστές βάσεις αλλα δεν ανανεώθηκε καθόλου. Η ομάδα λήμνασε σε ένα βαλτο από ιδέες 2 χρόνων όπου από κάποια χρονική στιγμή και μετά ήταν μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι αν δε γινόταν κάτι θα έκλεινε. Το μονο που κρατάει την ομάδα γενικότερα είναι η φιλία μας. Τιποτα άλλο
αυτο θελω να το συζητησουμε σε αλλο ποστ γιατι η ομαδα ειναι ανοιχτη σε προτασεις

προτασεις που ζηταω απο εσας κατα καιρους και δεν εχει κανεις κατι ουσιαστικο να προτεινει

μου κανει εντυπωση που λες οτι δεν ειμαστε ευελικτοι
τεσπα ανοιξε αλλο θεμα για αυτο και περιμενω
e-HAF Admin
TIM

Δημοσίευση από TIM »

Σε αυτό το post δεν είδα να διαφωνεί κανείς...
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?p=45196#45196
Θα παρακαλουσα ως τοτε να κρατησουμε σιγη επι του θεματος.
Αλλά σαν κλασσικοί Έλληνες άλλα λέμε και άλλα κάνουμε...
(Lock)
Και δεν εννοώ το lock του FCR σε ACM mode...

8)
Απάντηση