Η Εξήγηση..

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
TritonGR

Η Εξήγηση..

Δημοσίευση από TritonGR »

Kαλησπερα σε ολους! Κανω αυτο το post για να ανακοινωσω την αποχωρηση μου απο την 321 και τον περιορισμο της δραστηριοτητας μου στο forum. Ο κυριος λογος ειναι η ελλειψη χρονου. Χρωσταω ενα καρο μαθηματα στη σχολη την οποια φυσικα και δεν μπορω να την αμελησω στο σημειο που βρισκομαι. Δευτερευων λόγος ειναι το οτι θα ηθελα να ξεκινησω παιρνοντας την ιστορια των αφων οσο γινεται νωριτερα ιστορικα δηλαδη IL2. Αυτη μου η αποφαση συνεπαγεται την επιστροφη μου στην 321 καποια στιγμη -αν φυσικα το θελουν και οι εκπαιδευτες της- και επισης την συνεχεια της ενασχολησης μου με την ομάδα μεταφρασης.

Ζητω και απο μερους μου συγνωμη για την συμπεριφορα μου 2-3 φορες.. Οσοι μιλησαν μαζι μου και διαβασουν καποια στιγμη αυτο το thread ελπιζω να με καταλαβουν. Εβλεπα τα πραγματα εδω στην e-haf απο την πλευρα του νεου μέλους και ειχα την απαιτηση μιας καλης συμπεριφορας. Ενταξει
δεν εγινα παλιοσειρα ακομα ρουκουνας ειμαι οταν ομως ακουσα οτι πολλα μελη σηκωνονται και φευγουν στο ετσι, χωρις να λενε κουβεντα, δικαιολογησα την επιφυλαξη που εχετε απεναντι τους.

Στο ΤS δεν πολυεμπαινα. Τις βραδυνες ωρες που ευκαιρουσα οι γονεις κοιμουνται και πραγματικα δεν μπορουσα να ειμαι ο εαυτος μου, ψιθυριζα.. Σε λιγους μηνες μετακομιζω και κανω υπομονη.

Αυτο το Νazgul μου φερνει μια περιεργη γευση οταν το προφερω.. κατι απο παστουρμα ρε γαμωτα.. :D :D Βιαστηκα να αλλάξω το n1k3man και ετσι θα ηθελα να ζητησω την τελευταια και οριστικη αλλαγη του nick μου σε Τriton αφου το εψαξα καλυτερα το θεμα αυτη τη φορά. :wink: Οποτε μπορέσεις Τίμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TritonGR την 29 Ιαν 2006, 10:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ok φιλε

με την μεταφραση δεν καταλαβα τι θες να κανω !
e-HAF Admin
TritonGR

Anzac έγραψε:ok φιλε

με την μεταφραση δεν καταλαβα τι θες να κανω !
Aυτη μου η αποφαση.. bla bla bla blaaaaaa... και επισης την συνεχεια της ενασχολησης μου με την ομάδα μεταφρασης.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ποιο σαφης ?
e-HAF Admin
TritonGR

Λεω οτι θα συνεχισω να ειμαι μελος στην oμαδα μεταφρασης τoυ εγχειριδιου πανω στο Allied Force!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

εγώ λέω να παραμείνεις στην 321 και να μην πας πουθενα.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και εγώ το ίδιο πιστεύω.
Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

απο την στιγμη που δεν εχει χρονο ο συναδελφος πολυ καλα επραξε

οποτε βρει χρονο η 321 θα τον δεχτει χωρις προβλημα