Forthnet problem???

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Scorpion

Forthnet problem???

Δημοσίευση από Scorpion »

Greeklish REMOVED
Scorpion

Δημοσίευση από Scorpion »

Greeklish REMOVED AGAIN + LAST WARNING

ok :lol: :lol: :lol:
killerwing

Δημοσίευση από killerwing »

καλησπερα σας,

εδω και μία εβδομαδα η forthnet πεταει το μπαλακι στον οτε και ο ποτε το επιστρεφει πισω.
Ενα βραδυ μιλησα μεσω msn με μια γνωστη μου και το πρωι που ξυπνησε ιντερνετ δεν ειχε, εκανε restart, περασε ξανα τους κωδικους αλλα τιποτε παλι. πηρε την εταιρεια τηλεφωνο περιμενε στην αναμονη 1,5 ωρα και μολις τους εξηγησε οτι δεν εχει ιντερνετ, η υπαλληλος της τεχνικης υποστηριξης τις ειπε η βλαβη ειναι του οτε και οχι δικη μας, μετα απο τεσσερις ωρες την περνουν τηλ απο τον οτε και της λενε δεν εχετε καμια βλαβη η γραμμες ειναι μια χαρα. Τους ξαναπερνει τηλ την forthnet (1 ωρα αναμονη ) και διατυπωνει τα λεγομενα του τεχνικου του οτε.

Και της απαντουν

Δεν μπορει ο Οτε να σας πηρε τοσο γρηγορα παντοτε κανουν 3 εργασιμες μερες................ (εδω χτυπαμε το κεφαλι.....)
Και της αναφερουν ξανα οτι η βλαβη ειναι του οτε.
H φιλη μου ενα ξερει οτι δεν εχει ιντερνετ δυο εβδομαδες. και αυτη την περιοδο εχουμε εξεταστικη και τα βιβλια, σημειωσεις ειναι ολα ebook.

Σε αυτη τη περιπτωση τη κανουμε, καμια ιδεα υπαρχει?

Αυτα απο την αγαπημενη forthnet....
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΕΤΤ και όταν έρθει η ώρα μπορεί να πάρεις κάποιο ποσό πίσω.......

Στην χειρότερη, και αμα σηκώνει η τσέπη σου, κάνεις μόνος σου αγωγές και στους 2

Αλλά σε ποιόν σηκώνει η τσέπη του ; ΟΕΟ ;

Επιστολή πάντως στην ΕΕΤΤ να κάνεις όπως και να έχει
e-HAF Admin
MicaGR

Δημοσίευση από MicaGR »

Καλησπέρα φίλτατε...

Έχουμε και λέμε... Όταν μια υπηρεσία είναι μέσω γραμμή ΑΡΥΣ, ΟΤΕ δηλαδή η εταιρία από πλευρά της δηλώνει βλάβη στον ΟΤΕ.
Κάθε βλάβη που δηλώνεται στον ΟΤΕ, ο ΠΟΤΕ πληρώνεται! Με αποτέλεσμα πολλές φορές ως πάντα με την πρώτη δήλωση ως ΒΛΑΒΗ ο ΠΟΤΕ να απαντήσει ότι από πλευράς του είναι ΟΚ!
Οσο για τις 3ης εργάσιμες μέρες... ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ!!! :P

Τώρα αν η υπηρεσία που έχεις ειναι LLU δηλαδή μέσα απ το δίκτυο της FORTHnet τότε γίνεται αρχικός έλεγχος απο πλευράς εταιρίας στις εγκαταστάσεις της και μετά άμα ειναι πρόβλημα γραμμής στον ΟΤΕ!

Θέλοντας και μη.. ο ΠΟΤΕ για την Ελλάδα είναι κεντρικός ΔΙΑΧΙΡΙΣΤΗΣ όσο αναφορά τις γραμμές. Απαγορεύεται απο τον ΝΟΜΟ να εμπλακούν τεχνικοί των παροχων στις γραμμές.

Γι' αυτό λοιπόν επικρατεί η τακτική ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον.
Νομίζω οτι κάθε ιδιωτική εταιρία ο σκοπός της είναι να έχει πελάτες χωρίς παράπονα για να δέχεται τα πάγια.

Και κλείνοντας το θέμα αναμονής στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ να είναι μεγάλη, και είναι ένα βασικό πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες εταιρίες, ακόμα και ο ΠΟΤΕ στο 134 είναι φορές που δεν πιάνεις γραμμή!
Πιστεύω ότι θα λυθεί όπως λύθηκε το ίδιο πρόβλημα που είχε το τμήμα πωλήσεων της FORTHnet.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

για να μην ανοίγω και άλλο πόστ, αυτές τις μέρες η τΡΕΛΛΑΣ έχει πρόβλημα και χάνεται το DSL για ώρες

επίσης παρατηρώ ότι οι ταχύτητες download έχουν πέσει αρκετά....
e-HAF Admin
squid

Δημοσίευση από squid »

Με την FORTHnet τα εχω δει και εγω πολυ τελευταια. Αρχισαμε με περιοδικες διακοπες της συνδεσης οπου φαινοταν απο το modem οτι επεφτε η γραμμη DSL και οχι η ιnternet συνδεση . Γραμμη OTE. καποια στιγμη πριν λιγο καιρο το πραγμα ξεχειλωσε , επεφτε η γραμμη καθε 3 λεπτα .... μετα απο δυο mail στην ΤΥ και αδυναμια επι μερες να τους πιασω στο τηλεφωνο (παιδια μια ωρα αναμονη ειναι καλυτερα να το κλεισουν το μαγαζι, ειναι αστρονομικα απαραδεκτο) μετα απο το τριτο mail οπου τους εβριζα κανονικα επικοινωνησαν επιτελους αυτοι μαζι μου. Απο τον ΟΤΕ οπου πηρα με δικη μου πρωτοβουλια μια που σιγουρα τεχνικα ειναι θεμα της γραμμης, μου ειπαν μονο απο την Forthnet δεχονται αναφορα βλαβης γραμμης DSL.

Mπλα μπλα μπλα drivers μπλα μπλα μπλα καλα θα ειδοποιησουμε τον ΟΤΕ. μετα απο μερικες μερες βλεπω εχει αλλαξει η συνδεση απο 768 σε 1024 και οι πτωσεις της γραμμης εχουν επιστρεψει πισω στις περιοδικες , δυο-τρεις ας πουμε στις 4 ωρες. Εντωμεταξυ πηραν δυο φορες και απο τον ΟΤΕ να ενημερωθουν για την εξελιξη της βλαβης , μια πριν την αναβαθμιση και μια μετα αλλα δεν με παιρνουν στο κινητο η στη δουλεια αλλα στο σπιτι οπου λειπω εργασιμες και ετσι καναμε σπασμενο τηλεφωνο μεσω της ...μαμας. τεσπα

για Τrellas εχω ακουσει παιδια ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ πραγματα , πραγματα για να τους σερνεις στα (+ευρωπαικα) δικαστηρια. Παιδια αναφορες στην ΕΤΤ με καθε ευκαρια. Και οχι μονο σε αυτο το θεμα. Δυναμικη αντιδραση σαν καταναλωτες με κα8ε μεσο διαθεσιμο για καθε καταναλωτικο και αλλο δικαιωμα πολιτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος squid την 19 Μαρ 2008, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

Εικόνα
Phantomphlyer

Δημοσίευση από Phantomphlyer »

κι εγω με ΟΤΕΝΕΤ απο σημερα ολο νουμερα μου κανει...
PREDATOR

Δημοσίευση από PREDATOR »

Κι εγώ με Forthnet από σήμερα!!! Άντε και ο Θεός βοηθός!!! :)
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
killerwing

Δημοσίευση από killerwing »

εγω εχω vivodi (2 χρονια συνδρομητης)και δεν εχω κανενα προβλημα. Πολυ σπανια να με πεταξει (φτου να μην το ματιαξω). Αυτο που με δυσαρεστη ειναι οτι περιμενω δυο μηνες για να μου ενεργοποιηθει η υπηρεσια διοδος.
Doperman

Forthnet και....

Δημοσίευση από Doperman »

Συνεχεις αποσυνδεσεις. Ξερει κανεις ρε παιδια αν φταιω εγω? η super αυτη εταιρια?

Εχει αντιμετωπισει καποιος παλι κατι παρομοιο?
Μιλαω για αποσυνδεσεις καθε 5 λεπτα στην καλυτερη.... Αρκετες φορες και στο λεπτο ....

Το post αυτο μου πηρε 10 λεπτα να το γραψω.... ΗΜΑΡΤΟΝ
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

>Topics Merged< ... όπως βλέπεις έχει διαχρονική αξία η κυρα Forthnet :)
e-HAF Admin
squid

Re: Forthnet και....

Δημοσίευση από squid »

Doperman έγραψε:Συνεχεις αποσυνδεσεις. Ξερει κανεις ρε παιδια αν φταιω εγω? η super αυτη εταιρια?

Εχει αντιμετωπισει καποιος παλι κατι παρομοιο?
Μιλαω για αποσυνδεσεις καθε 5 λεπτα στην καλυτερη.... Αρκετες φορες και στο λεπτο ....

Το post αυτο μου πηρε 10 λεπτα να το γραψω.... ΗΜΑΡΤΟΝ
αυτο μου εκανε και μενα και γιναμε μπιλιες με την forthnet. Tωρα διακοπτεται καθε 2ωρο περιπου, μετα την αναβαθμιση απο 768 σε 1024 που κανανε. Αν μπορεις να παρεις καλυτερον ISP μην το σκεφτεσαι.

.
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

Εικόνα
Jojo
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Jojo »

Και εμένα διακόπτεται και νόμιζα ότι ήταν σφάλμα στην περιοχή μου.
Γιώργος
MicaGR

Δημοσίευση από MicaGR »

Δεν θα πω πολλά πράγματα.. Μόνο ένα για το θέμα της τεχνικής υποστήριξης της FORTHnet για το θέμα αναμονής!
Απλά θα πώ οτι όταν κάποιος καλεί και του λες πάτα Έναρξη και σου λέει που είναι (20 λεπτά μέχρι να το βρει) να τους λες βάλτε το καλώδιο δικτύου και να σου λέει (τί χρώμα έχει) να τους λές ανοίξτε τον υπολογιστή και να απαντάει (δεν έχω) και πάρα πάρα πολλά άλλα που ένας πελάτης δεν μπορεί να φανταστεί τι γελοιότητες ακούγονται κάθε μέρα... ΑΜΑ λοιπόν δεν βιώσετε μια τέτοια κατάσταση δεν θα γίνει κατανοητό γιατί υπάρχουν αναμονές...

Τέλος να προσθέσω ένα βασικό παράδειγμα.. που γίνεται κάθε μέρα..
Καλούν πελάτες και τρώνε τα 15 πρώτα λεπτά με το να βρίζουν και να μην λένε το πρόβλημα.. ο άλλος που είναι σε αναμονή περιμένει γιατί αυτός που μιλάει τώρα δεν λέει το πρόβλημα αλλά βρίζει!

Αυτά και πολλά άλλα... λίγη κατανόηση.. για αυτό που κάνουν... 250 κλήσεις ανά Agent!

Και μην ξεχνάτε ΠΟΤΕ.. ότι κεντρικός διαχειριστής γραμμών για την Ελλάδα με βάση τον Νόμο και την ΕΕΤΤ είναι ο ΟΤΕ.
Είναι γνωστό τι παιχνίδια παίζει ο ΟΤΕ.
Απάντηση