Updates σχετικά με το πρόβλημα των συνδέσεων aDSL
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Επισκέπτης
Updates σχετικά με το πρόβλημα των συνδέσεων aDSL
Όπως ισως γνωριζετε, υπαρχει μεγαλο προβλημα για καποιους συναδελφους που εχουν adsl και γνωριζουν μεγαλες καθυστερησεις (εως και διακοπη της συνδεσης) κατα το παιχνιδι online.
Οι τεχνικοι της ομαδας (που ο θεος να τους κανει...) εργαζονται αοκνως επανω στο προβλημα και με την βοηθεια πολλων φιλων εκτελουν συνεχως δοκιμες επανω σε διαφορες ιδεες που θα μπορουσαν να λυσουν το προβλημα.
Στο παρον ποστ θα σας δινονται updates σχετικα με την προοδο των εργασιων για να μην ειστε κι εσεις blind δεδομενου οτι θεωρω οτι το θεμα μας αφορα ολους τουλαχιστον στον βαθμο που δεν μας επιτρεπει να πεταμε μαζι.
Καλη μας τυχη
Οι τεχνικοι της ομαδας (που ο θεος να τους κανει...) εργαζονται αοκνως επανω στο προβλημα και με την βοηθεια πολλων φιλων εκτελουν συνεχως δοκιμες επανω σε διαφορες ιδεες που θα μπορουσαν να λυσουν το προβλημα.
Στο παρον ποστ θα σας δινονται updates σχετικα με την προοδο των εργασιων για να μην ειστε κι εσεις blind δεδομενου οτι θεωρω οτι το θεμα μας αφορα ολους τουλαχιστον στον βαθμο που δεν μας επιτρεπει να πεταμε μαζι.
Καλη μας τυχη
-
Επισκέπτης
Και για του λογου το αληθες, αλλα και για να δειτε οτι παρολο που δεν ειναι ολες οι ιδεες το ιδιο επιτυχημενες, οι δικτυακοι αετοι της eHAF δεν το βαζουν κατω, σας παραθετω quote απο σημερινη συομιλια στο icq μεταξυ venom-ysam και θα καταλαβετε σε τι σημειο εχουμε φτασει...
[14:51] yiannos: VRIKA LYSI GIA TO PACKET PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[14:51] yiannos: EIMAI GENIOUS!!!!
[14:51] yiannos: EIMAI O KALYTEROS!!!!!!
[14:51] yiannos: EIMAI O PRWTOS!!!!!!!!!!!!!!!
[14:51] yiannos: DOXASTE ME!!!!!!!!!!!!11
[14:51] yiannos: BRAVO MOUOUOUOUOU!!!!!!!
[14:52] ysam: Me poion milaw?
[14:52] ysam: axaxaxaxaxaxaxa
[14:52] yiannos: loipon akou:
[14:52] ysam: proveite
[14:52] yiannos: sigoura eheis paixei sto parelthon civilisation, alpha centauri, age of empires klp. E loipon, tha to kanoume ki emeis etsi...
[14:52] yiannos: TURN BASED FALCON
[14:53] yiannos: tha petas 10 sec kai meta tha stelneis me mail ta coords sou k to status sou
[14:53] yiannos: o allos tha to fortwnei k meta tha petaei aftos gia 10 sec
[14:53] yiannos: LAG TELOS
[14:53] yiannos: TO VOICE THA EINAI APSOGO!!!
[14:53] yiannos: den eimai o kalyteroteros???
[14:54] yiannos: ase pou tha pineis k kafedaki kata tin ptisi
[14:54] yiannos:)
[14:54] ysam: FTOUSOU RE kai eipa oti kati mporei.. i[pirxe periptwsi, na brikes
[14:54] ysam: @^#*%#)%@)#($^_@#&$_(#@&$(@)#
[14:54] yiannos: lol - loipon to postarizw sto forum
[14:54] yiannos: poly tha haroun oi synadelfoi...
[14:54] ysam: alla twra pleon epibebaiwthika.. eisai poli mpazw
[14:55] yiannos: ZITWSAN O VENOM KAI OI ENOPLES DYNAMEIS!!!!
[14:56] ysam: paei autos ta exei peksei entelos
[14:56] yiannos: lol
-
Επισκέπτης
Re poia poio einai to problhma den katalava
tha paizoume falcon opws paizoume skaki
kanei o protos move, stamataei to roloi, (LAG) skeftomaste epomenh kinish
patame Roloi (LAG), kai sinexizoume (PAUSE)(LAG)(SOUND OFF) (MOVE) (SOUND ON) (LAG).....(PAUSE)(EJECT).
otan poia eksikiothoume me to athilima, tha mporoume na paizoume kai mind-Falcon
pos leme mind-chess, tha fantazomaste tis theseis ton aeroplanon......
katalavetai , very advased gaming (tha kanoume kai kalo SA...)
Acid Rain
tha paizoume falcon opws paizoume skaki
kanei o protos move, stamataei to roloi, (LAG) skeftomaste epomenh kinish
patame Roloi (LAG), kai sinexizoume (PAUSE)(LAG)(SOUND OFF) (MOVE) (SOUND ON) (LAG).....(PAUSE)(EJECT).
otan poia eksikiothoume me to athilima, tha mporoume na paizoume kai mind-Falcon
pos leme mind-chess, tha fantazomaste tis theseis ton aeroplanon......
katalavetai , very advased gaming (tha kanoume kai kalo SA...)
Acid Rain
χαχαχαχαχαχ
κορυφαια
λοιπον, περαν τις πλακας τα παιδια οντως εργαζονται σκληρα, ΕΝΩ καποιοι αλλοι εχουν αραξει στις καρεκλες τους περιμενοντας τα επομενα ΘΥΜΑΤΑ του DSL και του ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ριχνοντας ο ενας ευθυνες στον αλλον
Το επιστημονικο προσωπικο της e-HAF ειναι υπο την δημιουργια ενος VPDN δικτυου, το οποιο "υποσχετε" καλυτερη διαχειριση των πακετων για συνδεση στο Falcon
απο μεριας μου ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια γιατι θελει πολυ γνωση για να κανεις κατι τετοιο
και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειτε πετυχει η προσπαθεια ειτε οχι
keep up the good work

κορυφαια
λοιπον, περαν τις πλακας τα παιδια οντως εργαζονται σκληρα, ΕΝΩ καποιοι αλλοι εχουν αραξει στις καρεκλες τους περιμενοντας τα επομενα ΘΥΜΑΤΑ του DSL και του ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ριχνοντας ο ενας ευθυνες στον αλλον
Το επιστημονικο προσωπικο της e-HAF ειναι υπο την δημιουργια ενος VPDN δικτυου, το οποιο "υποσχετε" καλυτερη διαχειριση των πακετων για συνδεση στο Falcon
απο μεριας μου ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια γιατι θελει πολυ γνωση για να κανεις κατι τετοιο
και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειτε πετυχει η προσπαθεια ειτε οχι
keep up the good work
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
Κρυβε λογια Τιμο, κρυβε λογια. Ειπαμε να δινουμε updates αλλα οχι κ να το ξεχειλωσουμε. Το εν λογω project ειναι long-shot και δεν ξερουμε αν θα δουλεψει. Το λεω για να μην δημιουργουνται προσδοκιες ακομα.
Συνεχιζουμε παντως
Watch this space...
:groupflip: (εδω βλεπουμε την γραφικη αναπαρασταση των δικτυακων πακετων στην οποια βασιζεται η ομαδα για την σοβαροτατη ερευνα της)
Συνεχιζουμε παντως
Watch this space...
:groupflip: (εδω βλεπουμε την γραφικη αναπαρασταση των δικτυακων πακετων στην οποια βασιζεται η ομαδα για την σοβαροτατη ερευνα της)
Γκούχου γκούχου ένα δύο με ακούτε....
Είναι όλοι εδώ....περιμένουμε κάποιον άλλον που ενδιαφέρεται
Κύριοι καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα προβλήματα στις επικοινωνίες με Falcon Cobra και για τα οποία τις τελευταίες μέρες πολλοί από εδώ μέσα έχουν αφιερώσει χρόνο για να τα διορθώσουνε....
Αποτυχημένη προσπάθεια με Shadowman την Παρασκευή το βράδυ για να πετάξουμε on-line. Μετά το Commit όλα ήταν για πέταμα....Υπολογιστής σερνόταν....ο Χρήστος δεν με άκουγε δεν τον άκουγα...με λίγα λόγια τα γνωστά.....
Ύστερα προσπάθεια με Venom να δούμε τι μπορεί να φταίει και έκανε τα μαγικά του αλλά τίποτα και πάλι....
Σήμερα Σάββατο απόγευμα κάναμε μια προσπάθεια με Tim για να δούμε τι μπορεί να φταίει......
Πρίν ξεκινήσουμε όμως.....ξαναλέω πρίν ξεκινήσουμε.... μου είπε ένα μαγικό να κάνω.... ύστερα από τυχαία ξαναλέω τυχαία δοκιμή μου.....
Τυχαία δοκιμή:Κάποια στιγμή λόγω τρέλας ημερών που με έχει πιάσει φορτώνω Cobra Korea και ενώ είμαστε με αρκετά άτομα μέσα φορτώνω Campaign για να πετάξω μόνος μου....και ώ του παραδόξου θαύματος όταν είμαι στο breifing άρχισε τα τρελλά του το μηχάνημα και το TEAM SPEAK δηλαδή επικοινωνίες τίποτα.... με πακέτα...ακαταλαβίστικα κ.λ.π. χωρίς να είμαι on-line με κάποιον....βγαίνω από Campaign και όλα ρολόϊ.....
Όταν έκλεισα το Falcon Ανέφερα το συγκεκριμένο πρόβλημα στον Τim που ήταν παρόν....
....και εγένετο θαύμα.....
Μου είπε να κάνω μιά ρύθμιση στο TEAM SPEAK....δηλαδή να πάω στο Settings
Options
Other καρτέλα και εκεί να επιλέξω το Process Priority από Normal σε High
Αυτό ήταν παίδες.......
Εμένα έπαιξε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και είχα ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ με ΤΙΜ και μάλιστα κάναμε και μια βόλτα σε αποστολή για να δοκιμάσουμε.............
Επιτέλους........
Όλα κανονικότατα όυτε ο υπολογιστής να σέρνεται ούτε τίποτα........
ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ........
...πάλι στον αέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....
Ευτύχιε (Tim), Γιάννο (Venom), Γιάννη (Acid), Χρήστο (Shadowman), Γιάννη (ysam) κ.λ.π σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......... :Spooky:
Είναι όλοι εδώ....περιμένουμε κάποιον άλλον που ενδιαφέρεται
Κύριοι καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα προβλήματα στις επικοινωνίες με Falcon Cobra και για τα οποία τις τελευταίες μέρες πολλοί από εδώ μέσα έχουν αφιερώσει χρόνο για να τα διορθώσουνε....
Αποτυχημένη προσπάθεια με Shadowman την Παρασκευή το βράδυ για να πετάξουμε on-line. Μετά το Commit όλα ήταν για πέταμα....Υπολογιστής σερνόταν....ο Χρήστος δεν με άκουγε δεν τον άκουγα...με λίγα λόγια τα γνωστά.....
Ύστερα προσπάθεια με Venom να δούμε τι μπορεί να φταίει και έκανε τα μαγικά του αλλά τίποτα και πάλι....
Σήμερα Σάββατο απόγευμα κάναμε μια προσπάθεια με Tim για να δούμε τι μπορεί να φταίει......
Πρίν ξεκινήσουμε όμως.....ξαναλέω πρίν ξεκινήσουμε.... μου είπε ένα μαγικό να κάνω.... ύστερα από τυχαία ξαναλέω τυχαία δοκιμή μου.....
Τυχαία δοκιμή:Κάποια στιγμή λόγω τρέλας ημερών που με έχει πιάσει φορτώνω Cobra Korea και ενώ είμαστε με αρκετά άτομα μέσα φορτώνω Campaign για να πετάξω μόνος μου....και ώ του παραδόξου θαύματος όταν είμαι στο breifing άρχισε τα τρελλά του το μηχάνημα και το TEAM SPEAK δηλαδή επικοινωνίες τίποτα.... με πακέτα...ακαταλαβίστικα κ.λ.π. χωρίς να είμαι on-line με κάποιον....βγαίνω από Campaign και όλα ρολόϊ.....
Όταν έκλεισα το Falcon Ανέφερα το συγκεκριμένο πρόβλημα στον Τim που ήταν παρόν....
....και εγένετο θαύμα.....
Μου είπε να κάνω μιά ρύθμιση στο TEAM SPEAK....δηλαδή να πάω στο Settings
Αυτό ήταν παίδες.......
Εμένα έπαιξε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και είχα ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ με ΤΙΜ και μάλιστα κάναμε και μια βόλτα σε αποστολή για να δοκιμάσουμε.............
Επιτέλους........
Όλα κανονικότατα όυτε ο υπολογιστής να σέρνεται ούτε τίποτα........
ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ........
...πάλι στον αέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....
Ευτύχιε (Tim), Γιάννο (Venom), Γιάννη (Acid), Χρήστο (Shadowman), Γιάννη (ysam) κ.λ.π σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......... :Spooky:
Armada ή απλά....Γεώργιος...

Απλά να επιβεβαιώσω ακόμη ένα ακόμη θετικό τέστ με Shadowman και να πώ ότι είχαμε κανονικότατα επικοινωνίες σε όλα τα σημεία που φορτώνεται η αποστολή και φυσικά δοκιμάσαμε τις επικοινωνίες και σε διαδικασία απογείωσης βόλτας και προσγείωσης.
@Anzac: Τίμο μήπως πρέπει όλοι να έχουμε αυτό το priority σε High
Κάποιες δοκιμές θα μας δείξουν τι γίνεται. Πάντως οι μέχρι τώρα δοκιμές με έχουν αφήσει άφωνο
Ας δοκιμάζουμε και μέσα από τα αποτελέσματα οι ειδικοί της e-HAF θα αποφανθούν.... 
@Anzac: Τίμο μήπως πρέπει όλοι να έχουμε αυτό το priority σε High
Κάποιες δοκιμές θα μας δείξουν τι γίνεται. Πάντως οι μέχρι τώρα δοκιμές με έχουν αφήσει άφωνο

-
Επισκέπτης
Έχοντας τσεκάρει παλιότερα το CobraOne.exe στο server είχαμε διαπιστώσει ότι όταν τρέχει ξεζουμίζει τη CPU (σε αντίθεση με παλιότερα exe). Αυτό δεν αφήνει καθόλου CPU για το TS και έτσι ακούγονται σπασίματα (γι'αυτό έχω επιλέξει το TS να τρέχει στο Backup server - δεν είναι θέμα bandwidth).
Βάζοντας το TS σε high priority στην ουσία όποτε το TS θέλει λίγη CPU την "κλέβει" από το CobraOne.exe (χάνεις 1 frame περίπου)! Σε normal priority δεν το άφηνε να κλέψει καθόλου οπότε είχαμε σπασίματα.
Στο MP guide που έχω φτιάξει παλιότερα λέω για το High Priority..
Αυτά
8)
Βάζοντας το TS σε high priority στην ουσία όποτε το TS θέλει λίγη CPU την "κλέβει" από το CobraOne.exe (χάνεις 1 frame περίπου)! Σε normal priority δεν το άφηνε να κλέψει καθόλου οπότε είχαμε σπασίματα.
Στο MP guide που έχω φτιάξει παλιότερα λέω για το High Priority..
Αυτά
8)
Έχω Vivodi 512 και είμαι Πάτρα.Anzac έγραψε:384 εχεις ή 512 ?
Τίμο ακριβώς τα ίδια προβλήματα είχα και με την 384 που είχα παλαιότερα και στην Αθήνα και στην Πάτρα. Επίσης και όταν έβαλα 512 πάλι τα ίδια προβλήματα είχα. Απλά τις τελευταίες μέρες με αρκετά παιδιά κάναμε πολλές δοκιμές. Η τελευταία πέτυχε και μάλιστα πολύ ικανοποιητικά.
Τι άλλο να πώ....συνεχίζουμε να τεστάρουμε....